λοιπον παιδακια ! κου κου , τσα!!!!!! οι εντυπωσεις ειναι φανταστικες
περασαμε φανταστικα , φαγαμε τον αγλεουρα και δυστυχως ηρθαμε νωρις γιατι , επρεπε να παω τα πιτσιρικια σε παρτακι και μετα ερτ απ'οπου και σας γραφω
φωτο θα σας βαλω αυριο γιατι τωρα ειμαι ερτ οπως ειπα και δεν ειναι ευκολο !!!
κατα πρωτον να πω οτι γνωρισα τους 3 φιλους μας του ναυπλιου δλδ! petros s (πετρος) , Adhs_gti (μιλτος ) , IpSiLoN (τακης)!!! τι να σας πω .... τα καλυτερα και για τους 3
να ειστε καλα ρε φιλαρακια
ξερω ξερω !!! θελετε και λιγες λεπτομερειες ! ετσι?!!! παρτε λοιπον ......
εμεινα με το μελιτακι στο ξενοδοχειο του πετρου , οπου περασαμε φανταστικα , σ'ενα πολυ ωραιο γενικως ξενοδοχειο , σ'ενα δωματιο με ολα τα κονφορ του , με φανταστικη θεα και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! ( φωτο αυριο ) τωρα λιγα λογια για τον πετρο
πολυ καλο παιδι αλλα ρε παιδια το τι τραβηξα χθες το βραδυ δεν λεγεται!!!! αφου ολοι μαζι με τακη και μιλτο!!! φαγαμε τα σχετικα μας κλπ κλπ αυτος λυσσαξε να παμε στα μπουζουκια 3 τα ξημερωματα
ρε καλε μου , ρε χρυσε μου
ελα στα συγκαλα σου !!!!! ειναι αργα , πρεπει να ξυπνησουμε και νωρις το πρωι ..... τιποτα ο αθεοφοβος
οχι θελω μπουζουκια !! με τα πολλα και αφου καταφερα να τον βαλω να κανει νανακια , λεω αντε να κατσω στο μπαλκονακι να χαζεψω λιγο και να παω για νανι
ξαφνικα ακουω το κουπρα τσιτες κλπ κλπ ( πηγε το κ_λοπαιδι ) στα μπουζουκια
κατα 5 το πρωι παρεα με 5-6 γαρδενατζουδες και τραγουδιαρες νασου και ο πετρακος χωμαααα
τι να πω !!!!λεπτομερειες αυριο
τωρα , παμε στον ταααακη !!! αλλο παιδι και αυτο !!!!! αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αυτη η κατερινα (γυναικα του ) τι του βρηκε !!!! !( τακαρε ! τα καλυτερο ρε φιλε να εισαι καλα ) τακη ξερω ξερω , την ιδια απορια εχεις και συ για το μελιτακη
τωρα οσο για τον μιλτο !!!! ρε σεις πρεπει κατι να κανουμε γιατι ειναι ερωτευμενο το παιδι μας και δεν κρατιεται
μιλτακο !!!! θα τις παρουμε τις βερες ρε συ !!! μην μου στεναχωριεσαι
θα σε παντρεψουμε και σενα
αυτα προς το παρων
τα υπολοιπα θα ρθουν σιγα σιγα