ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / NEWS - STATEMENTS > Ενημερωτικά Δελτία

New kids on moderation team !

(1/8) > >>

LEONtokardos:
Εχουμε την χαρα να σας αναφερουμε πως πλεον 2 νεα ατομα θα επιβλεπουν και θα συντονιζουν το forum σε συγκεκριμενες κατηγοριες. Πλεον οταν θα θελετε να κανετε καποια παρατηρηση ή προταση, απευθυνεστε στον συντονιστη του πινακα που αναφερεστε ή στους Administrators.

Καλωσοριζουμε λοιπον τον harris_ και τον CrazyPistons και ευχομαστε το ενδιαφερον και η αγαπη τους για το seatclub να παραμεινει η ιδια και να βοηθησουν για το καλυτερο δυνατο. (και γερο στομαχι επισης...)

Welcome αχαΐρευτοι!  :harhar:

CAPTAIN:
Καλά κουράγια παίδες  ::suicide:: !

nikolai:
Καλή δουλειά!

george r:
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ;  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ΧΑΡΟΥΛΗ  :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

CrazyPistons:

--- Παράθεση από: nikolai στις 24-04-2007, 17:04:28 ---Καλή δουλειά!

--- Τέλος παράθεσης ---

x100  :biggrinthumb:

Ας αρχίσουν τα γλέντιααααα :harhar: :harhar:

Ευχαριστώ πάντως και ελπίζω να μην το μετανιώσει κανείς μας για αυτή την κίνηση της διαχείρισης καθώς η τελική απόφαση έγινε με ντάλα τον ήλιο στα μέγαρα! Δηλαδή ελπίζω να μην σας χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι και ζαλισμένοι έγινε η δουλειά. :harhar: :harhar:

Η Δουλειά πάντως ειναι σίγουρη καθώς και η αγάπη γι αυτό που κάνουμε  :biggrinthumb: δεδομένη! :wink:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση