Επιμένω για Χαλκίδα/Στενή...
Το μόνο μέρος που ίσως να βρεθεί χώρος για όλους είναι το κάστρο (για τον καφέ).
Να ληφθεί υπόψη επίσης πως τον Οκτώβριο ενδεχομένως να έχει πιάσει κρύο οπότε ορισμένα μέρη να πρέπει να αποκλειστούν (βλ. stavento).
Οπότε -για να επανέλθω- μπορούμε να πάμε προς βόρεια Εύβοια (που έχει και ωραίες στροφούλες). Από εκεί όμως δεν ξέρω πού θα μπορούσαμε να πιούμε καφέ (δηλαδή ξέρω αλλά είναι λίγο μακρυούτσικα και εκτός δρόμου "Στενής").
Δη. ρε Ανδρεα για πες αλλα μερη στην Χαλκιδα ?? Η γεφυρα σε χαλαει, η παραλια σε χαλαει, το ενα το αλλο...
Οποτε η Χαλκιδα ακυρο συμφωνα με σενα...Τι την παραθετεις ξανα ??
1) Μπορεις να παρκαρεις... Αναλογως τα αυτοκινητα θα σου απαντησω οταν ξερω ακριβη αριθμο...
2) Υπαρχουν σε πολυ κοντινη αποσταση 3 δημοτικα παρκινγκ που χωρανε 25-30 αμαξια το ενα...
3) Το μονος μερος δεν ειναι μονο το Καστρο...Στο καστρο απλα θα ειμαστε ολοι μαζι, οσο αφορα το θεμα παρκινγκ...
4) Το stavento οσο εχει καλο καιρο ειναι ανοιχτο...απλα εγω το παραθετω συμφωνα με τον καιρο της τωρα περιοδου
Ανδρεα, ειπαμε οτι καλο δεν θα ηταν να οδηγουμε 2 ωρες... Επισης, δεν θα μου αρεσε ΤΟΣΑ αμαξια, σε τοσες στροφες...
Δεν ξερω γιατι αλλα κατι με φοβιζει πανω σε αυτο...Ισως κ κατι να εχω δει κ να φοβαμαι...
Θα πηγαινουμε με 40-50 χλμ τοσα αμαξια, κ θα καθυστερησουμε πολυ...
Στην Στενη ξαναλεω,
ΜΟΝΟ αν πεταξουμε τα αμαξια στο ποταμι θα βρουμε να παρκαρουμε...
Τωρα, για Βορεια Ευβοια (αναλογως το ποσο Βορεια) θα ξερετε οτι θελουμε 2 ωρες κ πανω για να παμε..
Βεβαια η προταση σου ισχυει, κ εννοειται πως συμπεριλαμβανεται με τις υπολοιπες