SEATCLUB Μeetings και Εκδηλώσεις > Συναντήσεις ΝΟΤΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
harcon:
--- Παράθεση από: leondim77 στις 22-01-2008, 05:45:57 ---Τι να πω και εγώ που ήμουν μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας και λόγο δουλειάς έγινα μόνιμος κάτοικος Αθηνών? Πέρασε ο καιρός όμως και μέχρι το Μάρτη αναμένω να έρθω πάλι κάτω με μετάθεση.
8 στα 10 ΣΚ πάντως κάτω είμαι.
--- Τέλος παράθεσης ---
εμεις δημητρη τα ειχαμε πει και παλια.
και μαλλον ειμαστε και απο το ιδιο χωριο.
ποτε κατεβαινεις παλι? ελπιζω τωρα να τα πουμε απο κοντα.
harcon:
--- Παράθεση από: toympano στις 22-01-2008, 17:40:07 --- :wink:Ετσι ειναι εξαλλου κ το τραγουδι ακομα το λεει πως΄για τα λ7 τα κανεις ολα......για τα λ7 δενμε αγαπας......μα θα ρθει καποτε η ωρα.....που δεν θα ξερεις που να πας...΄Η επαγγελματικη αποκατασταση μας εχεικανει να ζουμε στην ζουγκλα ομως εχει κ τα καλα της!
--- Τέλος παράθεσης ---
καλη δε λεω. και εγω δεν περασα ασχημα τοσα χρονια. οταν σφιγγουν τα λουρια ομως και αρχιζεις να τα παιζεις ειναι για να φευγεις.
Takis78:
Από καλαμάτα και εγώ, Μεσσήνη για την ακρίβεια.
Λόγο δουλειάς μένω Αθήνα,αλλα μια φορά τον μήνα κατεβαίνω κάτω!!
nikos.leon:
απο καλαματα ο πατερας μου .. αλλα δεν εχουμε τιποτα εκει που να μας δενει...οποιος μπορει να παει επαρχια μονιμα ,τρεχοντας παιδια,...δεν ειναι ζωη στην αθηνα :ok:
Nordvinden:
Εξαρτάται... Εξαρτάται πολύ... :think:
Αν και μένα είναι τα πάτρια εδάφη μου κει 'σα κάτ', δε νομίζω ποτέ να επέλεγα να έμενα εκεί μόνιμα... Άλλο το να κατέβω ένα Σ/Κ ή 2-3 βδομάδες το καλοκαίρι... :wink:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση