Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες ρε συ Αντρέα. Για πλάκα τα είπα όλα. Εξάλλου εμείς τα έχουμε πεί πολλές φορές και για το που έρχεσαι πιο νωρίς κτλ κτλ.
Όσο για το ενδιαφέρον που αναφέρεις, πιστεύω ότι ΟΛΟΙ έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον και θα προτιμούσαμε μάλιστα να μην μείνει στο τυπικό, ::lovesmile3:: έτσι δεν είναι; Εκτός αν κάνω λάθος, οπότε οκ

Αλλά πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων, όλοι θα θέλαμε!! Και δεν βρίσκω και κάτι κακό, το να θαυμάζεις το ωραίο (μιλάμε
πάντα για το αντίθετο φύλλο, οκ; :roll: ) οπότε δεν βλέπω κάτι το λάθος ή άσχημο σε αυτό.
Για το αν είσαι κύριος ή όχι, μπορώ να πώ ότι σε όλες τις φάσεις που σε έχω δεί και όχι μόνο για τις Λ... και Ηλ.. αλλά και γενικότερα, είσαι πάντα ΚΥΡΙΟΣ (πρέπει να παίζει ρόλο και η γραβάτα, δε μου το βγάζεις απο το μυαλό!!

)
Σε ένα πράγμα είσαι απαράδεκτος μόνο....στο ότι θα λείπεις σήμερα. Αλλά αφού πρόκειται για βολτούλα, σε συγχωρούμε!!
Αν νομίζεις ότι υπάρχει πρόβλημα και σε ένοχλεί κάτι απο αυτά που είπα/λέω πες το μου ρε φίλε και το σταματάω εκείνη τη στιγμή. Δεν τρέχει τίποτα ρε συ, απλά χαβαλές γίνεται. :-o)y