0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στέλιο, το δικό μου, δεν σπάει δεν χαλάει(σαν Honda ένα πράμα ).....άλλος είχε "πυρετό" Με τον ranioti, το κανονίσαμε το θέμα, θα μου κάνει αύριο μια φιλική δήλωση και θα μου αλλάξει τον προφυλαχτήρα...... αφού ναι μεν έβαλε Ρεβο και πάει πιο γρήγορα, αλλά δεν έκανε την απαραίτητη αναβάθμιση στα φρένα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω μου και να μου καταστρέψει τον ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Cupra R οπίσθιο προφυλαχτήρα μου Όσο για το gps, μόλις είδα το μηχάνημα της Μαύρης Οχιάς, λέω κάτσε να τραβήξω τον δικό μου δρόμο γιατί αυτός θα μας πάει για τροφή στα λιοντάρια της Νεμέας Και η πλάκα είναι οτι νόμιζα πως μόνο ο ranioti και CrazyPistons με ακολουθούσαν Για πες μου κάτι όμως, τελικά "Σε δάγκωσε ή μάγκωσε?" Του Χάρη είναι, ο οποίος πηγαίνει προς Καλάβρυτα
ηταν καταπληκτικαα λεμεεεεεε .πολυ ωραια διαδρομη.καφε.φαγητο κλπ.....πειραζει που την τουαλετα του μαγαζιου την περασα για ντουλαπα??????????????????
μπραβο παιδες παντα τετοια και για να πω ακομα μια φορα ....Ζ Η Λ Ε Υ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!
δειτε και το ενα απο τα βιντεακια...παιδια μην περιμενετε τιποτα τρελο...ισως σας ζαλισει κιολας η ληψη!! αλλα ταυτοχρονα οδηγουσα με το ενα χερι σε αυτες τις απιστευτες στροφες και λακουβες!!! και συν τις αλλοις δεν ειναι απο καμερα αλλα ψηφιακη!!! http://mx.youtube.com/watch?v=VQ0wE7neUX8