Για αλλη μια φορα καποιοι ειναι διπροσωποι και το παιζουν φιλοι απο κοντα και εδω μεσα,που γραφω πλεον διακριτικα,σεβομενος τον χωρο,,μπαινουν και λενε τα δικα τους.
1ον.Το αμαξι δεν κατεβηκε με κανενα ντουλαπακι και τασακι ξυλωμενο.Προς τι αυτα τα σαλια Αντωνη?Ειδες με τα ματακια σου να λειπουν?????
2ον.Λειπαν τα πισω καθισματα οπως λειπαν και σε σας τοτε....αλλα εσεις ησασταν και τιγκα στα ζουμακια.
3ον.Εσεις κανατε το 13 μια φορτα στις 100 προσπαθειες ενα ολοκληρο διημερο...και ηταν ο καλυτερος σας χρονος...ενω εμενα παλι το 13.1 ηταν στην παρθενικη μου εμφανιση και μαλιστα πιαστηκατε απο τον χειροτερο μου χρονο....για την ακριβεια να μην λεμε και ψεμματα,απο τον 2ο χειροτερο μου χρονο,μιας και στην κοντρα με το ΣΚΟΥΜΠΥ που εκανα 3 αποπειρες για να μπει η 2α,εκανα 13.7!
5 πατηματα εκανα συνολικα,2 ακυρα,1 με χαμμενη αλλαγη και 2 σωστα,εκ τον οποιον στο ενα με το ΕΒΟ δεν μαθαμε χρονο και στο αλλο ηταν το 13.1 που πιαστηκατε για τα σαλια!
Μπραβο σας!!!
4ον.Το αμαξι κατεβηκε με χαλια λαστιχα και σε καθε εκκινηση,εφευγα η με το πλαι η σπρινιαρα με τα 4!Παρολα αυτα,ουτε ΕΒΟ,ουτε ΣΚΟΥΜΠΥ,μου πεταχτηκε ποτε μπροστα!!!!!
5ον.Στο τυμπακι εβραζε ο τοπος και γω εχω τρελλο θεμα με τις θερμοκρασιες λογο μουφοκουλερ....συν οτι εχω ΜΑΦ για πεταμα!!!
6ον.ΕΒΟ 9,ΦΠΕ παρακαλω...εφαγε 1 καροτσακι....χρονοι δεν ανακοινωθηκαν ομως.
7ον.Αντρεα το μαυρο ΕΒΟ ειναι τελικα εγκεφαλατο και ειναι πολυ πανω απο 370 τελικα....!!!400+
8ον.Ετρεξα απο βλακεια μου λογο ζημιας της τελευταιας στιγμης,χωρις μασκα...και αυτο μου στοιχιζε τρομερα στην αεροδυναμικη!!!Το παραδεχτηκαν προς τιμην τους,ακομα και οι χειροτεροι εχθροι μου-επικριτες μου....
Τι να λεμε λοιπον τωρα....φτανουν αυτα!!!
Ελατε να με περασετε κυριοι να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος,αφου υποστηριζετε και πιστευτε οτι ειστε γρηγοροτεροι στα 0-400!!!!
Αντε και σας κανω δωρο αλλα 100 μετρα!!!Ελατε για ενα 0-500 λοιπον σαν αντρες και αφηστε τα σαλια στα φορουμ!!!
Η Παντανασσα σας περιμενει για να σας ξεναγησω...!