0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς να το βάλουμε ΕΣΥ θα κάτσεις ποτέ στην παρέα μαζί μας να πούμε καμία κουβέντα ή θα σε ψάχνουμε συνέχεια ?? Άφησες τους φίλους σου , άφησες όλη την παρέα και εξαφανίστηκες. Ειλικρινά αν καταλάβαινα γιατί γίνεται αυτό θα το έγραφα. 4η φορά........
ωραια περασαμε. ενα μπραβο σε οσους ηρθαν απο μακρια. γεωργια ευχαριστω για τα μπαλονια. παμε στην επομενη.να πω και κατι για το μαγαζι, αλλα οταν παμε σ'ενα μαγαζι 40+ ατομα και κανουμε εναν τετοιο λογαριασμο και δεν κερναει ενα κρασι, μια μπυρα,ενα νερο τουλαχιστον εμενα μου φαινεται καπως
ΜΠΟΥΡΠ...
Μανωλη ο σκοπος που πηγαμε εκει ηταν για να ενισχυσουμε την περιοχη απο την καταστροφη που υπεστη το καλοκαιρι.Δεν ειδες αν και Κυριακη δεν ειχε κοσμο,που αλλες φορες γινεται της π@@τα@@ς!! Ναι,ηταν λαθος του επρεπε κατι να κερασει.Τεσπα,μην χαλιομαστε με τετοια πραγματα. Αν δεν χωνευεις....πιες μια σοδα!
παιδειά εγω για κυριακή είχα κανονίσει, αλλα πέτυχα στο δρόμο δυο λεον ενα κιτρινο και ενα λευκο κουπρα. σκεύτικα οτί ισως πήγαιναν στη συνάντηση και το έψινα να ακολουθήσω αλλα λέω αστο, άλλη φορα...
και δεν κερναει ενα κρασι, μια μπυρα,ενα νερο τουλαχιστον εμενα μου φαινεται καπως
και η ατακα της εκδρομης στην ταβερνα απο τον κωστα << μαζευτηκα αποψε λοιπον εδω....>> το ειχε γραψει και σε χαρτι.....