Να πω κ εγω με την σειρα οτι περασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ... Η διαδρομη, η παρεα, ο χαβαλες, το μερος ...
Ολο αυτο το σκηνικο, μαζε με τον καλο καιρο δημιουργησε με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Κυριακατικη εξορμηση...
Να σταθω κ εγω σε καποια θεματακια ...
1) Στα γενεθλια του Γιωργου θυμηστε μου να του κανω δωρο ενα ΚΑΛΟ gps γιατι με αυτο, παλι καλα που δεν βγηκαμε Μονεμβασια...

2) Η Θεσσαλονικη ηταν απο την αντιθετη πλευρα απ την οποια πηγαιναμε εμεις....

3) Εκτος του οτι εκανα μπαμ στην διαδρομη, ειχα το καλυτερο αυτοκινητο, σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρωμα ... !

4) Μητσο... κ ομως ναι. Τα opc φιλε μου κ τι το opc σταματανε .... Κ μαλιστα πολυ καλα!!!!!

5) Τα pmr φανηκαν πολυ χρησιμα κ παλι καλα που υπηρχαν κ αυτα... Γιωργο σε gb τα αγορασες ;

6) Το παρανομο ζευγαρακι του κλαμπ εκδηλωθηκε σε καποιες στιγμες, αλλα μονο σε φασεις που μονο εγω κατεγραψα ....

7) Να κανει το σταυρο του ο Στελιος, κ κυριως η Κατερινα που γυρισαν σπιτι κ τα ειχαν ολα ... (υγεια, αδεια, διπλωμα κτλ κτλ) ...
8) gerwn εχεις την εκπληκτικη ικανοτητα να τρομοκρατεις πολυ ευκολα τον μπροστινο ...

Θεωρω πως λιγη συνεση ειδικα
σε καλωδρομους δεν βλαπτει...κ ειδικα οταν εχουμε βγει ολοι μαζι παρεα για μια εκδρομουλα (φιλικα παντα, με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σας)

9) Αν κ η επιστροφη ηταν καλη κ μοναδικη, δεν εληψε ενα 20λεπτο ξεφρενης πορειας με το αλλοπροσαλο ζευγαρι Στελιου - Κατερινας..
Κ γω αν μου ερθει κατι αλλο θα σας το πω ...
Φωτογραφιες σε λιγες μερες