Διαβασα σχολαστικα και αθορυβα ολο το θεμα εδω και ολα τα λεγομενα και εχω να γραψω τα εξης :
1) ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι το σημαντικοτερο για την παρεα μας ειναι να εχουμε τις περισσοτερες συμμετοχες
2) ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι το σημαντικοτερο για την παρεα μας ειναι να ειμαστε αγαπημενοι, να βρισκομαστε οσο συχνοτερα μπορουμε, να συμβουλευουν οι παλιοι τους νεους και να περναμε καλα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
3) παρατηρω οτι πολλοι γραφουν οτι δεν θα μπορεσουμε να μπουμε στην πιστα με τα αμαξια μας. σ'αυτο το θεμα εχω να πω το εξης. προσωπικα για μενα δεν ειναι αυτοσκοπος να βαλουμε τα αυτοκινητα μας μεσα στην πιστα.
ΟΜΩΣ, επειδη ειμαστε μια παρεα ολοι, και επειδη καποιοι, λιγοι η πολλοι θελουν και τους αρεσει και τους εξιταρει να μπουν στην πιστα με το αμαξακι τους, και επειδη απ'οτι καταλαβα στην πιστα δεν θα μας αφησει να μπουμε, η γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσαμε να παμε σε καποιον αλλο χωρο, σε οποιαδηποτε πολη (και δεν εννοω τα Χανια μονο) που να μπορεσουν οσα παιδια θελουν να μπουν με τα αυτοκινητα τους.
Θελω επισης να πω το εξης. Στις 14.00 που θα βρεθουμε ειναι ωρα φαγητου και οχι καφε. αν δεν μπορουμε να βρουμε εναν χωρο με καποια πιστα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο να παμε σε καποια ταβερνουλα, να πιουμε το κρασακι μας και να περασουμε και πιο καλα. το λεω γιατι περισυ εμεις φαγαμε το απογευμα πια στο γυρισμο για χανια οπου σταματησαμε σε μια ταβερνα και φαγαμε.
4) καποιοι εδω ανεφεραν οτι δεν μπορει να μας βαλει στην πιστα επειδη εκεινη τη μερα εχει πελατεια που θελει να κανει καρτ και δεν θελει να την χασει. δεν θελει και πολυ συζητηση οτι αυτη η κουβεντα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ. η εισαι επαγγελματιας η δεν εισαι. χρηματα του αφηνουμε. δεν θα πιουμε καφε δωρεαν εκει. και προσωπικα για μενα ο χωρος που θα επιλεξουμε για την κοπη της πιτας μας ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ για τον οποιονδηποτε ιδιοκτητη μαγαζιου. γιατι και διαφημηση του κανουμε, και χρηματα του αφηνουμε, και γιατι αν ολα ειναι καλα θα ξαναπαμε και θα ξαναπαμε και θα ξαναπαμε.και μονο κερδος θα εχει. και η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα (εως πολυ) ψυχοφθορο να βλεπεις μια πιστα μπροστα σου και να αφηνεις το αμαξακι σου που τοσο αγαπας στο παρκινγκ και να παιρνεις ενα καρτ για να σου φυγει η κ@....α.
και μετα να παρεις το αμαξι και να βγεις στον δρομο και να ξεσπασεις σε ανοιγματα στο δρομο και οποιον παρει ο χαρος.
5) πιστευω οτι εξαρχης θα επρεπε να εχουμε μετρησει ποσα ατομα ειναι απο καθε νομο και να επιλεξουμε ενα μερος που θα βολευει τους πιο πολλους. και αυτο γιατι το σημαντικοτερο ειναι οι πιο λιγοι να μεταφερθουν εκει που ειναι οι πολλοι και οχι το αντιστροφο.
6) και κατι τελευταιο που για μενα ειναι καπως αξιοσημειωτο. καποιοι εγραψαν οτι δεν εμειναν ευχαριστημενοι απο περισυ. οχι μονο γιατι δεν μπηκαν ολα τα αμαξια μεσα στην πιστα αλλα και για αλλους λογους. συμφωνω κι'εγω σ'αυτο. οταν ειδα αυτους απο το peugeot club να κανουν τοσες καγκουργιες μεσα στο παρκινγκ και να μην τους λεει τιποτα και εμας που ειμαστε κοσμιοι και κυριοι να μη μας αφηνει να μπουμε στην πιστα τοτε μονο αρνητικη εικονα μπορει να μου αφησει.
και επισης εμενα προσωπικα το μαγαζι δεν μου εδωσε να αισθανθω οτι εκανε κατι για μας.να κερασει κατι για το club. να βαλει κατι σαν δωρο στην κληρωση. να μας κανει μια εκπτωση για να κανουμε καρτ ας πουμε.να κανει κατι τελος παντων για να μας δειξει οτι ευχαριστηθηκε που πηγαμε εκει και του δωσαμε τα χρηματα μας.
αυτα τα ολιγα. δηλωνω οτι ειμαι μεσα οπου και αν γινει η συναντηση. εγραψα ολα αυτα γιατι μου βγηκε να τα γραψω και γιατι νιωθω οτι σε μια καλη παρεα οπως την δικη μας πρεπει να γραφονται ολα και να ΜΗΝ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
και επισης δεν εγραψα τα παραπανω γιατι θελω να επηρεασω για να γινει στα χανια η κοπη της πιτας, αν και ομολογουμενως (προσωπικη μου αποψη) η πιστα στα χανια δεν νομιζω οτι συγκρινετε με καμια γι'αυτο που θελουμε).
φιλικα και με σεβασμο στην παρεα (οπως της αρμοζει αλλωστε),
Αντωνης