Ένα άλλο θέμα τώρα που προσωπικά με πειράζει , η πίτα που κόβουμε εμείς εδώ στη Κρήτη είναι δικια μας και δεν θέλουμε κουμάντα από κανένα club , ούτε setclub ούτε seatnet ούτε skodaclub ουτε skodafuns ουτε vwclub, προτείνω λοιπών να γράψουμε πάνω “ΠΙΤΑ ΦΙΛΩΝ VAG ΚΡΗΤΗΣ” για να περιλαμβάνει όλα τα vag μιας και η παρέα μεγαλώνει και εχουμε και VW και AUDI , το αν θα δοθούν δώρα η όχι ας το αποφασίσουμε εμείς για εμάς και όχι άλλη για εμάς .
Γιατί ποτέ κανένα club δεν μας απαγορεύει να βάλουμε δώρα παρά μόνο το δικό σας ?
Ξεκινωντας αντιστροφως, θα ηθελα να μου πεις τι γνωριζεις ΕΣΥ σχετικα με την απαγορευση. Και οταν μιλαω ΕΣΥ, το εννοω.
Εχω μιλησει με ενα ατομο μονο απο Κρητη, σας ζητησα ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ να με ενημερωσετε ποιος ειναι ο υπευθυνος για την κοπη της πιτας ΣΑΣ (αφου το θετει ετσι) για να συνεννοηθω μαζι του, ανελαβε καποιος απο μονος του οπως καταλαβα την πρωτοβουλια να σας οργανωσει (και μπραβο του) και μιλας για απαγορευσεις κλπ.
Ξαναρωτω λοιπον.
Τι γνωριζεις περι απαγορευσης ΕΣΥ? Γιατι ναι μεν υπαρχει καποια αλλα μαλλον δεν εχεις καταλαβει τα υπολοιπα. Δε ΘΕΣ /ΘΕΛΕΤΕ να οργανωθει κατι αλλο? Με γεια σας και χαρα σας.
Παμε λοιπον στα υπολοιπα.
Το Seatclub ειναι ΕΝΑ, το Seatnet ειναι ΕΝΑ, το VWclub ειναι ΕΝΑ κ.ο.κ.
Ειτε σου αρεσει εσενα και αυτων που σκεφτονται σαν εσενα, αυτο ισχυει για ΚΑΘΕ ενα κλαμπ ξεχωριστα.
Θες να κοψεις πιτα να παρεις δωρο? Φτιαξτη και κοφτη.
Εαν εγω θα τρεξω και θα υποχρεωθω σε καποιον, θα χρησιμοποιησω το ονομα του SEATCLUB και οχι του VWclub! Οποτε και το δωρο θα θελω να παει σε μελος του Seatclub και οχι καποιου αλλου, ΟΧΙ γιατι μπορει να μην το γουσταρω αλλα γιατι ΕΔΩ ειναι Seatclub.
Εαν θελετε να κοψετε πιτα ολα τα κλαμπ μαζι, να την κοψετε και να κανετε οτι θελετε στο κοινο τους φορουμ.
Οι κοπη της πιτας του Seatclub θα γινει απο Αθηνα και Θεσσαλονικη, γιατι ΑΥΤΟΙ το θεωρουν ΕΝΙΑΙΟ κλαμπ, δεν κανουν του κεφαλιου τους (αληθεια ποιος ενημερωσε απο εσας εστω ενα ατομο του συντονισμου και βγαλατε ανακοινωσεις κλπ?) και εχουν την ορεξη να σκεφτουν τον χωρο που τους φιλοξενει.
Το θεμα θα αλλαξει τιτλο λοιπον και θα ονομαστει Κοπη Πιτας μελων Group Vag Κρητης , και καντε οτι καταλαβαινετε με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δωρο και Δωροθετη. Απλα να μην ενημερωθω καποια στιγμη απο αυτον οτι θελει το ταδε ή το αλλο ή μου αναφερει οτι εδωσε δωρο για την κοπη πιτας του Seatclub γιατι πολυ απλα θα ενημερωθει οτι ΔΕΝ ηταν του Seatclub.
γιατι ρε σταυρο εμεις εδω στην κρητη τι ειμαστε δηλαδη και δεν μπορουμε να κανιυμε ''επισημη'' εκδηλωση???
αν ειναι ετσι να διαγραψετε και ολα τα μελη απο την Κρητη τοτε.....αφου δεν ειματε ''επισημα'' μελη....
Σου απαντησα Αντωνη.