η αληθεια ειναι πως,δεν περιμενα τετοια τροπη στο θεμα...και μιας και δεν ειμαστε μικρα παιδια,θα παρακαλουσα τα παιδια απο την αθηνα να μην ειναι τοσο επιθετικοι με αυτα της κρητης...ελεος ρε σεις..δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.....μιας και εχω γνωρισει παρα πολλους απο ολους αυτους που γραφουν εδω μεσα..ειναι κριμα τοσο ομορφες προσπαθειες που γινονται απο ολους να καταληγουν σε τετοιους "τσακωμους".
μια αλλη αληθεια ειναι πως με ενοχλουν αφανταστα οι συνεχεις επεμβασεις των διαχειριστων σε παρα πολλα θεματα...μη το ενα και μη το αλλο.....αυτα ρε σεις ειναι για τα 15χρονα που ξεφευγουν...υπαρχουν και ανθρωποι εδω μεσα που ειναι και αρκετα ωριμοι και καποιας αν μη τι αλλο,αξιοσέβαστης ηλικιας,για να κανετε συνεχεια τον "καμπόσο"...και το εννοω αυτο...αν σας ενοχλει και αυτο τιμωρηστε με και μενα........τι να πω....το εχετε ψιλοκανει "δικο σας" το seatclub......να μην μιλαμε δηλαδη...να μπαινουμε και να βλεπουμε μονο,οσα μας πασαρετε αν ειναι....
ξερω ειναι βαριά αυτα που γραφω,μα καταντησε αηδια αυτο το πραγμα ρε σεις...μη αυτο μη εκεινο μη το αλλο...ελεος...δεν μιλατε σε τιποτα αλητες ουτε σε χαζους...διανηουμε την δεκαετια των "άντα" και ειμαστε νοημωνες ανθρωποι.......
εμενα προσωπικα αυτο με ενοχλει και ηθελα να το αναφερω,μιας και υπαρχει αυτη η δυνατοτις......ακομα,αν δεν με κλειδωσετε και μενα,που δεν εχω ξανακανει τετοια παρεμβαση.......και εχω να θυμαμαι μονο "ελεγχο" απο σας,επειδη τολμησα να πουλησω εναν προφυλάκτηρα απο ενα οπελάκι καποια στιγμη(λες και ολοι εδω μεσα πουλανε μονο δικα τους πραγματα...)
σας παρακαλω εαν θελετε να εχετε την ιδια αποιχηση απο τον κοσμο και να ειστε στις καρδιες μας οπως τωρα...μειωστε λιγο αυτο τον ελεγχο και το κωλόχερο που βαζετε συνεχως σε οποιον τολμάει να μιλησει...δεν κανουμε τιποτα κακο...ουτε βριζουμε οπως γινονται σε πολλα site,ουτε κρινουμε,ουτε μειωνουμε ατομα,ουτε διαφημιζουμε....ισα ισα και εγω που ειμαι απο αθηνα και βρισκομαι στα χανια λογω δουλειας(οπως ξερετε οι της αθηνας),χαιρομαι παρα πολυ που παρίσταμαι για 2ο χρονο σε μια τετοια εκδηλωση προς τιμην του seatclub...και ΜΟΝΟ.
αλλωστε οι πιτες της κρητης δεν γραφουν ουτε sκoda ουτε vw ουτε audi ουτε hundai ουτε mazerati.......SEAT γραφουν ρε σεις...........SEAT....αντε φαγωθηκατε......ελεος!!!!!! τι πας και κανεις αλλαγη ονομασιας στο θεμα?? αυτο ειναι καθαρα κομπλεξ....και τιποτα παραπανω........ειπαμε ενταξει εισαι ο διαχειριστης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχεις και δικαιωμα να μειωνεις τον αλλο επειδη εβαλε ατομα με αλλα αυτοκινητα στην κοπη της πιτας...ισα ισα που παιρνει αξια το seatclub με ενα σωρο κοσμο απο αλλα club που,αντι να πανε για δκη τους πιτα,ερχονται μαζι μας ρε σεις....ουτε αυτο καταλαβαινετε???
υ.γ δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν...ουτε θελω να εχω...δεν δημιουργησα ποτε προβλημα ουτε το θελω...δεχτηκα πολλες παρεμβασεις σε καποιες κινησεις μου και ζητησα πολλες φορες συγνωμη...αλλα αυτο παραπαει εδω μεσα...αν θελετε να εχετε τον κοσμο κυριλλε και φιλους σας...παρακαλω να ειστε κυριοι και να μην επικαλειστε συνεχως τον ατυπο τιτλο του διαχειριστη και ξεχνατε τον σκοπο του site .....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ SEATCLUB....ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 3-4.......ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ.......ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΦΡΑΓΗ,ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......
ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
αυτο ηθελα να πω και...τωρα μπορειτε να με κανετε ελευθερα band αφου καπου εκει παει η δουλεια οπως βλεπω....ας την πληρωσω εγω τουλαχιστον που τολμησα να μιλησω.