Αποστολέας Θέμα: Ψηφοφορια μερους κοπης πιτας φιλων group vag κρητης  (Αναγνώστηκε 119888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Sokratis_Cupra
  • Επισκέπτης
το θεμα απο αλλου ξεκινησε και αλλου καταληξε.
κριμα γιατι μας θεωρω ολους μια παρεα.
καλο ειναι τα διαφορα σχολια να σταματησουν και να συνεχιστει μονο σαν ψηφοφορια και τιποτα αλλο.
αν και πιστευω οτι τελικα και η ψηφοφορια ηταν ενα λαθος.
ας γινει μια ομορφη συναντηση στην πιστα στην αλικαρνασσο οπου και εκλεισε ο Αντωνης να πιουμε καφε να κανουμε καρτ και οτι αλλο προκυψει.
ας μιλησουν και τα παιδια απο τα Χανια με την μεγαλη πιστα καρτ που εχουν για αλλη μαι συναντηση εκει και το θεμα να τελειωσει εδω

Συγνώμη που θα το πω έτσι χύμα αλλά παιδιά μόνοι σας γελοιοποιήσατε το θέμα με την εκδήλωση. Δεν θα πω ποιος έφταιξε λίγο ή περισσότερο.Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ρεκόρ εγγραφών από παιδιά της Κρήτης.Και δια μαγείας το δεύτερο ποστ είναι τι ψηφίζουν . :dunno:

Τι περιμένατε μετά από αυτό να γίνει ?
συμφωνω απολυτως μαζι σου φιλε μου για ολα τα παραπανω. αυτο το πραγμα με την φετινη συναντηση για την πιτα δειχνει πολλα. πολλα αρνητικα φυσικα και μονο.

και επειδη αναφερθηκε το θεμα με τις πολλες εγγραφες (και καλως εγινε γιατι ειναι πραγματικοτητα) να εξηγησω τι εγινε γιατι παρακολουθω το θεμα απο κοντα και εχω μηλισει και τηλεφωνικως με αρκετα παιδια :
θα αναφερω τα πραγματα οπως τα γνωριζω και οπως εγιναν χρονολογικα.
 
1 )περισυ η κοπη της πιτας εγινε στο ηρακλειο και χωρις να γινει ψηφοφορια. εγιναν απλα προτασεις απο οσα παιδια μπηκαν στο θεμα και αποφασιστηκε να γινει στο ηρακλειο. αυτα ολα υπαρχουν στο παρακατω λινκ για οποιον θελει να το τσεκαρει κιολας http://seatclub.gr/forum/index.php/topic,22231.0.html

2) φετος ο Αντωνης με τον Δημητρη ξεκινησαν να το κανονισουν μιας και ο δημητρακης φτιαχνει την πιτα (αφιλοκερδως και πρεπει να το τονισουμε αυτο) και μιας και ο Αντωνης παντα βοηθαει και τρεχει οταν γινετε καποια συναντηση (και αυτο να το τονισω επισης).
στην αρχη δεν υπηρχε μεγαλη συμμετοχη αμεση αλλα οι λιγοι που μπηκαν δηλωναν στην λιστα ατομα που δεν μπορουσα να μπουν ειτε λογω ελειψης χρονου, ειτε γιατι δεν ειχαν ιντερνετ, ειτε επειδη δεν ηταν μελη ακομα στο φορουμ, ειτε για αλλους λογους που δεν με ενδιαφερουν προσωπικα.
και καλα εγινε αυτο μιας και καποιοι ισως δεν μπορουσαν να μπουν να γραψουν για καποιον απο τους παραπανω λογους και το σημαντικο ειναι να εχουμε συμμετοχη και να περασουμε καλα.

3) ο αντωνης λοιπον εκλεισε μετα απο επικοινωνια με την πιστα στην αλικαρνασο οπου ειχαμε παει και περισυ, να γινει η κοπη εκει.
τα πρωτα αρνητικα σημαδια για την συναντηση εμφανιστηκαν με το θεμα των δωρων οπου δεν θα αναφερθω καθολου μιας και συζητηθηκε πολλακις και δικαια οι διαχειριστες ξεκαθαρισαν καποια πραγματα που εχουν να κανουν με τους κανονες του seatclub και την λειτουργια του.

4) επισης προεκυψε το θεμα με την ονομασια της συναντησης και μετα απο συζητηση αποφασιστηκε να ονομαστει σε "κοπη πιτας μελων Group vag Κρητης".

5) μετα προεκυψε απο καποια παιδια εδω το θεμα με την πιστα και καποιοι ρωτωντας αν θα μας αφησει να μπουμε με τα αυτοκινητα μας μεσα στην πιστα καταληξαμε οτι δεν θα μας αφησει οποτε υπηρχε μια δυσαρεσκεια πανω στο θεμα αυτο και ετσι συζητωντας εδω (με ομορφο και μη τροπο) προεκυψε το θεμα να γινει ισως η κοπη της πιτας σε καποιο αλλο μερος οπου θα βρισκαμε μια πιστα που θα μας αφηνε να βαλουμε τα αυτοκινητα μας μεσα οσοι θελουν. καπως ετσι και μετα απο συζητηση/διαφωνια, αποφασιστηκε να γινει ψηφοφορια για να δουμε σε ποιο νομο θελουμε να γινει τελικα η κοπη της πιτας.

φτασαμε λοιπον στο σημειο της ψηφοφοριας και σιγα σιγα αρχισαν οι αντιδρασεις απο καποια ατομα απο ηρακλειο, γιατι να μην γινει η πιτα εκει που ειχε κανονιστει (στην αλικαρνασο) αλλα να γινει στα χανια.
εδω να αναφερω οτι πολλα ατομα θελουν να γινει στα χανια για δυο λογους. επειδη ειμαστε αρκετα ατομα απο εδω σε σχεση με το συνολο των συμμετοχων και γιατι περισυ εγινε στο ηρακλειο και ειπαμε να αλλαξουμε μερος για να ειναι πιο δικαιο. επισης να τονισω οτι εμεις απο χανια δεν εχουμε προβλημα να γινει και στο ρεθυμνο η συναντηση για να μοιρασουμε την αποσταση.
για να μην πολυλογω, ξεκινησε μια αντιπαλοτητα μεταξυ καποιων ατομων απο ηρακλειο (οχοι ολοι)  με τα παιδια απο χανια.

οπως καταλαβαινετε εμεις ολοι απο χανια νιωσαμε πολυ ασχημα και πολυ μειονεκτικα, γιατι οταν εγινε ηρακλειο εμεις πηγαμε μια χαρα και χωρις καμια κουβεντα και τωρα που προτειναμε να γινει στα χανια, αμεσως υπηρξε μια αντιδραση, μια αντιπαλοτητα και σχολια του τυπου 'εγω δεν ερχομαι...", "φατε την πιτα μονοι σας" και τετοια. μετα απο συζητηση λοιπον τηλεφωνικως μεταξυ μας, πολλα παιδια απο τα χανια ελεγαν οτι ενιωσαν αρκετα δυσσαρεστημενοι και μειωμενοι και η αληθεια ειναι οτι κι'εγω που ημουν πιο ψυχραιμος ενιωσα λιγο χαζος γιατι περισυ ολα καλα που εγινε ηρακλειο αλλα φετος αμεσως να μην ερθουν απο ηρακλειο στα χανια.
η καταληξη ειναι οτι ειπαμε να μπουμε οσο πιο πολλοι γινετε στο φορουμ για να ψηφισουμε χανια, εμεις που ειμαστε ηδη μελη και αυτοι που δεν ηταν αλλα ειναι στην παρεα, να μπουν και να γινουν μελη ωστε να μπορουν να ψηφισουν μιας και θα ειναι και στην συναντηση.

κι'εγω προσωπικα ρωταω το εξης. εφοσον καποια ατομα θα ερθουν στην συναντηση και θα ακολουθησουν την παρεα οπου αποφασισει να γινει η συναντηση, αλλα επειδη δεν ηταν μελη στο φορουμ, εκαναν εγγραφη για να μπορεσουν να δηλωσουν οτι θελουν χανια, που ειναι το κακο στην συγκεκριμενη περιπτωση ????
εαν εμπαιναν μονο για να ψηφισουν μονο και μονο για να γινει η συναντηση στα χανια αλλα δεν ερθουν στην συναντηση, τοτε ο πρωτος που θα το κατακρινει και θα το σχολιασει θα ειμαι εγω και να ειστε σιγουροι γι'αυτο.ουτε υποστηριζω τα χανια ουτε το ηρακλειο ουτε κανεναν. βλεπω τα πραγματα οπως ειναι και με λογικη, και κρινω στο τελος.

να καταληξω λοιπον αυτο το μεγαλω ποστ μου ζητωντας και συγνωμη αν σας κουρασα αλλα επρεπε να τα γραψω.

ας μαζευτουμε ολοι οπου αποφασιστει να γινει η συναντηση να τα πουμε απο κοντα και να περασουμε καλα και ας αφησουμε τις αντιπαλοτητες και ολα τα συναφη.
ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενειες πολλοι εδω μεσα και δεν νομιζω οτι μας αρμοζει η παρουσα κατασταση.
ευχομαι λοιπον η λογικη και η αγαπη μας για τα αυτοκινητα, να μας φερει ολους κοντα αυτη την κυριακη και να περασουμε καλα.
Respect your Cupra if you want to win your car\'s respect too :)

  • Αποσυνδεδεμένος George_NL
  • Elite member
  • *
  • Μηνύματα: 4670
  • Φύλο: Άντρας
Είχα ξεκινήσει να γράψω πολλά αλλα δεν θα γράψω τιποτα γιατι απλα για μερικους δεν αξιζει να σκοτώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας για να εξηγήσουμε.

Το μονο που θα πώ ειναι οτι ο επόμενος που θα ανοιξει το στόμα του για να με προσβάλει γενικολογώντας να είναι σίγουρος ότι έχει δίκιο πρωτου το κάνει. :wink:

ΕDIT: Οχι τιποτα άλλο αλλα αμα μιλήσουμε ελευθερα ΕΜΕΙΣ-Η ΕΞΟΥΣΙΑ μετα μας χώνεται επειδη δεν μιλάμε οπως αρμοζει.....

Με το καλο η διοργάνωση της πίτας,ετσι οπως την προτιμουν μερικοι,χωρις εξουσία και κοροϊδία.  :clap2:


Τρομοκρατικές ενέργειες , εκβιασμοί , τώρα και τηλεφωνικό μπινελίκι! ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!!!! Εχω και συστατικές επιστολές απο μέλη που δοκίμασαν τις υπηρεσίες μου!

  • Αποσυνδεδεμένος geocupra
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 77
  • Φύλο: Άντρας
  • always on head.....
και οχι τιποτ'αλλο αλλα χανουμε και τα σουβλακια του Σωκρατη.........εξω απο το γηπεδο εκει περα με τα ωραια μπιφτέκια.......
ΧΡΩΣΤΑΩ...οταν ερθεις Ναυπλιο θα δεις τι σημαινει μπιφτεκι......  ::sfyrao:: :harhar:
και εσυ ρε Αντωνη μην χαλιεσαι(και το λεω δημοσιως για να ειμαι οκ με ολους)..δεν υπαρχει λογος.....ελατε και εσεις ρε μια φορα σιγα...δεν εγινε κατι....
αλλωστε ο φιλος σου με την πιστα δεν θα το κλεισει εαν δεν παμε εμεις....εχει δουλεια...
ελατε να γινει χαμος..να τα βαλουμε ολοι μεσα να ανεβασουμε  και βιντεακια να γινει χαβαλες ωραιος..
ακομα και απο την αθηνα θα ερθουν ρε φετος...μην το χαλαμε τωρα .....καντε και εσεις πισω μια χρονια μωρε δεν εγινε τιποτα......εγω απο αθηνα εαν ειχα τετοια παρεα οπως ειμαστε ολοι(και ξερεις καλα για τι πραγμα μιλαω) θα πηγαινα παντου για την κοπη της πιτας.....
ελα και κανουμε και μαγκα τον Μητσο που νομιζει οτι ειναι ο Τσελεμεντές........ :xaxa: :xaxa:


και για να μην ξεχνιομαστε...μιλαει ο 'ΑΘΗΝΑΙΟΣ" ο ασχετος απο Κρητη ετσι...??  ειμαι εδω λογω δουλειας και ειμαι προθυμος να ακολουθησω ο,τι και να κανουμε.....αυτο δεν εληφθη υπ'οψιν ποτέ ομως...θα μπορουσα να μην ημουν εγω αλλα,αλλος.το ιδιο θα ηταν.....
αναγνωριση του κοπου και της διαθεσης μπορεις να κανεις με πολλα πραγματακια.....οχι μονο με ενα μηνυμα.....!!!
geocupra....

ελατε και εσεις ρε μια φορα σιγα...δεν εγινε κατι....

το θεμα φιλε δεν ειναι αυτο και δεν το εχετε καταλαβει ακομη....
δεν ειναι το προβλημα μου να ερθω στα χανια και το ξερετε πολυ καλα....ισα ισα που ειναι χαρα μου με τοσα θυματα που πετυχαινω καθε φορα....


το προβλημα μου ειναι αυτο....

αλλωστε ο φιλος σου με την πιστα δεν θα το κλεισει εαν δεν παμε εμεις....εχει δουλεια...

το προβλημα ειναι λοιπον οτι δεν ειναι φιλος μου......και οτι εχω κλεισει τον χωρο για 30+ ατομα....
μπορει να μην σας ενδιαφερει αλλα αυριο μεθαυριο οταν θα θελουμε να κανουμε καποια εκδηλωση εμεις εδω στο ηρακλειο , θα παρουμε τα 3............

επισης ενα αλλο μεγαλο προβλημα ειναι τα λογια που ειπες προχθες τα οποια δεν περιμενα να τα πεις ποτε μετα απο τοσες παρεες που εχουμε κανει....

''οποτε μην παρουσιάζετε ως "κακομοιρο" τον φιλο τον Αντωνη επειδη κανονισε για εναν τοπο που εξυπηρετει μονο τους φιλους απο το Ηρακλειο''

λυπαμαι που το λεω αλλα θα επρεπε να ντρεπεσαι για την προταση αυτη....


εγω λοιπον, την κυριακη θα παω στην αλικαρνασσο...και οσοι ερθουν....



If everything seems under control, you are not going fast enough..

  • Sokratis_Cupra
  • Επισκέπτης
ειπαμε τελος τα σχολια και εσεις το συνεχιζετε ειπαμε την Κυριακη θα παμε για καφε- φαι και ανοιγμα με τα καρτ στην πιστα και μια αλλη φορα [ συντομα ομως ] να παμε στα Χανια να μπουμε στην πιστα μεσα να σας δειξω τι σημαινει ΟΔΗΓΟΣ :harhar: :harhar: :harhar:

  • Αποσυνδεδεμένος geocupra
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 77
  • Φύλο: Άντρας
  • always on head.....
πρεπει να μαθουμε να ριχνουμε και λιγο τα μουτρα μας φιλε Αντωνη μου...(οπως εκανε ο φιλος σου ο geocupra για να τελειωνει εδω αυτο το θεμα ρε συ)...μην κρατας μουτρα επειδη ειπα μια αληθεια....δεν το λεω μονο εγω οτι αυτος ειναι αφιλοξενος......

οσο για την οδηγηση σου εσυ Σωκρατη μου.....ελα να δουμε τι θα γινει....ισως παρω το δευτερο αμαξι μου (picanto) για να μπορεσεις να ακολουθησεις....γιατι αν θυμαμαι καλα ο Αντωνης σε "χάϊδευε" απο πισω στην πιστα περισυ.....

βλεπεις ειναι και τα σουβλακια(εννοώντας στομαχια) που μας κρατανε λιγακι τα αλογα..... :xaxa:
geocupra....

ειπαμε τελος τα σχολια και εσεις το συνεχιζετε ειπαμε την Κυριακη θα παμε για καφε- φαι και ανοιγμα με τα καρτ στην πιστα και μια αλλη φορα [ συντομα ομως ] να παμε στα Χανια να μπουμε στην πιστα μεσα να σας δειξω τι σημαινει ΟΔΗΓΟΣ :harhar: :harhar: :harhar:
ευχαριστουμε που ακολουθειτε την παρεα και σεβεστε την ψηφοφορια που τεθηκε. αν γινοταν ηρακλειο ομως θα ηταν ολα καλα.
τελος παντων. διαφωνω καθετα και το δηλωνω. οχι επειδη δεν θελετε να γινει στα χανια. αλλα επειδη δεν θελετε να γινει πουθενα αλλου εκτος απο το ηρακλειο.
και για να τελειωνουμε. η συναντηση θα γινει κανονικοτατα οπου οριστικοποιηθει με την ψηφοφορια και οποιος θελει ας ερθει. δεν παρακαλαμε κανεναν. ολοι οσοι ερθουν ειναι ευπροσδεκτοι και οποιος δεν θελει να ερθει παλι ευπροσδεκτος θα ειναι και φιλος. εγω προσωπικα δεν κραταω κακια σε κανεναν.

υ.γ εν'μερει συμφωνω με τον φιλο μου τον Αντωνη (Antonis_Cupra) και το ξερει οτι τον εκτιμω και οτι ειναι φιλος μου. πιειτε λοιπον ενα καφεδακι το πρωι στην πιστα στην αλικαρνασσο να βγαλετε και την υποχρεωση και μετα (αν αποφασιστει να γινει τελικα χανια) ελατε και χανια να περασουμε καλα. :ok: :ok: :ok: :ok:
Respect your Cupra if you want to win your car\'s respect too :)

  • Αποσυνδεδεμένος geocupra
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 77
  • Φύλο: Άντρας
  • always on head.....
παιδια οι πιστα στα χανια κανονιστηκε για μετα τις 12-13:00
οποτε οποιος θελει ...δεν ειναι μακρια για αυτους που βρισκουν θυματα...ε κολλητε????

απλα και ομορφα....πιειτε δυο καφεδες......δεν ειναι σωστο ολοι να κοβουν πιτα στις 24 και εμεις να κανονιζουμε και να ξανακανονιζουμε.....ακομα και οι κουβαδες με τα πεζω κανονισαν και θα ειναι και παρα πολλοι φετος...ειδικα εαν δεν βρεξει και ειναι η πιστα καθαρη...........
geocupra....

  • Sokratis_Cupra
  • Επισκέπτης
δηλαδη αν γινει κοπη πιτας το αλλο σαβατοκυριακο στα χανια που ειναι το προβλημα

  • Αποσυνδεδεμένος geocupra
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 77
  • Φύλο: Άντρας
  • always on head.....
δεν μπορω να σου απαντησω μονος φιλε μου...ισως να ειμαι και στην Αθηνα εγω γιατι ειναι ενα απ τα δυο ΠΣΚ που δεν θα εχω υπηρεσια...οποτε μην ρωτας εμενα....ειμαστε πολλοι.....
αλλα και παλι αλλαξαμε το θεμα....δεν νομιζω να παθει τιποτα ο φιλος σας ρε συ με την πιστα εαν του ακυρωσετε.....περισυ δεν ηταν φιλος σας που πηγαμε 50 ατομα να μας βαλει στην πιστα και μας ειχε και ακουγαμε τους κουβαδες να τρίζουν???
φετος ειναι φιλος σας που δεν παμε??
φιλικα παντα ρωταω....
geocupra....

  • Sokratis_Cupra
  • Επισκέπτης
εγω νομισα οτι μετα την ψηφοφορια θα ψαξουμε για χωρο και οχι οτι θα γινει οποσδηποτε αυτο το σαβατοκυριακο το κοψιμο της πιτας

  • Αποσυνδεδεμένος geocupra
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 77
  • Φύλο: Άντρας
  • always on head.....
κοιτα: στην τελικη...για να μην χαλαμε τις καρδιες μας.....(αν και θα αισθανθουν καποιοι αδικημενοι).....τι να πω....ας γινει την επομενη εβδομαδα στα Χανια να κανονισουμε και την μεγαλη πιστα που γινεται κα το πανελληνιο drift ......αλλα ας μου πει καποιος...με τα παιδια πυ θα εριθουν απο Αθηνα .....εγω ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ???????
αν μου βρειτε μια λυση αξιοπρεπή...απο μενα ΟΚ.


γιατι,εαν σας νοιαζει πιο πολυ ο τυπος με την πιστα...εμενα με νοιαζει ακομα πιο πολυ(και λογικο με την αδεια σας) η αφιξη των παιδων απο Αθηνα.....πειτε μου λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο.....και τι θα κανατε εσεις εαν σας ακυρωναν και ειχατε ανεβει απο Ηρακλειο.
παρακαλω....
geocupra....

  • Sokratis_Cupra
  • Επισκέπτης
στειλε μου με πμ το τηλ.

  • Αποσυνδεδεμένος dimitris mpo
  • seat leon 20vt
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 147
  • Φύλο: Άντρας
  • seat leon 20vt

ΕΣΥ και μερικοι ακομα που γραφτήκατε για μια μέρα για να ψηφίσετε σε ένα θέμα τι νομιζεται οτι πετυχαίνεται με το να καταφέρεστε έτσι σε αλλα μέλη πρωταρχικώς και επειτα σε ατομα της διαχειριστικης ομάδας?


αφου λοιπον το παιζετε μεγαλοι διαχειριστες και ξερετε ποιος γραφει και απο που γραφει 8α επρεπε να γνωριζετε επισης οτι ο cupra _mama ειναι γραμμενος απο τις 7-4-2009(κ οχι για μια μερα).--και μου ειπε (μιας και δεν εχει πλεον την δυνατοτητα να γραφει διοτι τον αποκλεισατε) να σας μεταφερω οτι τον τροπο του τον προκαλεσατε εσεις οι διαχειριστες καθως υπονοησατε οτι ψηφισε αναγκαστικα και οχι με δικη του βουληση την στιγμη που ειχε σημειωθει οτι γραφαμε απο κοινο υπολογιστη.μερικες φορες μπορεις να προσβαλεις με ευγενικο τροπο κατι το οποιο εκανε ο crazy pistons και ο cupra mama αντεδρασε κατ'αυτον τον τροπο.και τελος θελει να μαθει την δικαιολογια που του εγινε αποκλεισμος αν και ξερει τον λογο..ο οποιος ειναι η εξουσια των διαχειριστων.θεωρησε αδικο τον αποκλεισμο του καθ'οτι δεν εβρισε ουτε προσβαλε κανεναν απλα μιλησε σε εντονο υφος κατι το οποιο δεν απαγορευουν οι κανονισμοι σας!αλλα οποιος εχει την εξουσια εχει και δικαιωμα να κανει οτι θελει :clap2: :clap2: :clap2:!!--να τονισω οτι ολα αυτα δεν ειναι λογια δικα μου αλλα μου ειπε να τα μεταφερω.
τελικα εμεις δεν τρεχουμε.....οι αλλοι πανε σιγα!!