Συγνώμη που θα το πω έτσι χύμα αλλά παιδιά μόνοι σας γελοιοποιήσατε το θέμα με την εκδήλωση. Δεν θα πω ποιος έφταιξε λίγο ή περισσότερο.Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ρεκόρ εγγραφών από παιδιά της Κρήτης.Και δια μαγείας το δεύτερο ποστ είναι τι ψηφίζουν .
Τι περιμένατε μετά από αυτό να γίνει ?
συμφωνω απολυτως μαζι σου φιλε μου για ολα τα παραπανω. αυτο το πραγμα με την φετινη συναντηση για την πιτα δειχνει πολλα. πολλα αρνητικα φυσικα και μονο.
και επειδη αναφερθηκε το θεμα με τις πολλες εγγραφες (και καλως εγινε γιατι ειναι πραγματικοτητα) να εξηγησω τι εγινε γιατι παρακολουθω το θεμα απο κοντα και εχω μηλισει και τηλεφωνικως με αρκετα παιδια :
θα αναφερω τα πραγματα οπως τα γνωριζω και οπως εγιναν χρονολογικα.
1 )περισυ η κοπη της πιτας εγινε στο ηρακλειο και χωρις να γινει ψηφοφορια. εγιναν απλα προτασεις απο οσα παιδια μπηκαν στο θεμα και αποφασιστηκε να γινει στο ηρακλειο. αυτα ολα υπαρχουν στο παρακατω λινκ για οποιον θελει να το τσεκαρει κιολας
http://seatclub.gr/forum/index.php/topic,22231.0.html2) φετος ο Αντωνης με τον Δημητρη ξεκινησαν να το κανονισουν μιας και ο δημητρακης φτιαχνει την πιτα (αφιλοκερδως και πρεπει να το τονισουμε αυτο) και μιας και ο Αντωνης παντα βοηθαει και τρεχει οταν γινετε καποια συναντηση (και αυτο να το τονισω επισης).
στην αρχη δεν υπηρχε μεγαλη συμμετοχη αμεση αλλα οι λιγοι που μπηκαν δηλωναν στην λιστα ατομα που δεν μπορουσα να μπουν ειτε λογω ελειψης χρονου, ειτε γιατι δεν ειχαν ιντερνετ, ειτε επειδη δεν ηταν μελη ακομα στο φορουμ, ειτε για αλλους λογους που δεν με ενδιαφερουν προσωπικα.
και καλα εγινε αυτο μιας και καποιοι ισως δεν μπορουσαν να μπουν να γραψουν για καποιον απο τους παραπανω λογους και το σημαντικο ειναι να εχουμε συμμετοχη και να περασουμε καλα.
3) ο αντωνης λοιπον εκλεισε μετα απο επικοινωνια με την πιστα στην αλικαρνασο οπου ειχαμε παει και περισυ, να γινει η κοπη εκει.
τα πρωτα αρνητικα σημαδια για την συναντηση εμφανιστηκαν με το θεμα των δωρων οπου δεν θα αναφερθω καθολου μιας και συζητηθηκε πολλακις και δικαια οι διαχειριστες ξεκαθαρισαν καποια πραγματα που εχουν να κανουν με τους κανονες του seatclub και την λειτουργια του.
4) επισης προεκυψε το θεμα με την ονομασια της συναντησης και μετα απο συζητηση αποφασιστηκε να ονομαστει σε "κοπη πιτας μελων Group vag Κρητης".
5) μετα προεκυψε απο καποια παιδια εδω το θεμα με την πιστα και καποιοι ρωτωντας αν θα μας αφησει να μπουμε με τα αυτοκινητα μας μεσα στην πιστα καταληξαμε οτι δεν θα μας αφησει οποτε υπηρχε μια δυσαρεσκεια πανω στο θεμα αυτο και ετσι συζητωντας εδω (με ομορφο και μη τροπο) προεκυψε το θεμα να γινει ισως η κοπη της πιτας σε καποιο αλλο μερος οπου θα βρισκαμε μια πιστα που θα μας αφηνε να βαλουμε τα αυτοκινητα μας μεσα οσοι θελουν. καπως ετσι και μετα απο συζητηση/διαφωνια, αποφασιστηκε να γινει ψηφοφορια για να δουμε σε ποιο νομο θελουμε να γινει τελικα η κοπη της πιτας.
φτασαμε λοιπον στο σημειο της ψηφοφοριας και σιγα σιγα αρχισαν οι αντιδρασεις απο καποια ατομα απο ηρακλειο, γιατι να μην γινει η πιτα εκει που ειχε κανονιστει (στην αλικαρνασο) αλλα να γινει στα χανια.
εδω να αναφερω οτι πολλα ατομα θελουν να γινει στα χανια για δυο λογους. επειδη ειμαστε αρκετα ατομα απο εδω σε σχεση με το συνολο των συμμετοχων και γιατι περισυ εγινε στο ηρακλειο και ειπαμε να αλλαξουμε μερος για να ειναι πιο δικαιο. επισης να τονισω οτι εμεις απο χανια δεν εχουμε προβλημα να γινει και στο ρεθυμνο η συναντηση για να μοιρασουμε την αποσταση.
για να μην πολυλογω, ξεκινησε μια αντιπαλοτητα μεταξυ καποιων ατομων απο ηρακλειο (οχοι ολοι) με τα παιδια απο χανια.
οπως καταλαβαινετε εμεις ολοι απο χανια νιωσαμε πολυ ασχημα και πολυ μειονεκτικα, γιατι οταν εγινε ηρακλειο εμεις πηγαμε μια χαρα και χωρις καμια κουβεντα και τωρα που προτειναμε να γινει στα χανια, αμεσως υπηρξε μια αντιδραση, μια αντιπαλοτητα και σχολια του τυπου 'εγω δεν ερχομαι...", "φατε την πιτα μονοι σας" και τετοια. μετα απο συζητηση λοιπον τηλεφωνικως μεταξυ μας, πολλα παιδια απο τα χανια ελεγαν οτι ενιωσαν αρκετα δυσσαρεστημενοι και μειωμενοι και η αληθεια ειναι οτι κι'εγω που ημουν πιο ψυχραιμος ενιωσα λιγο χαζος γιατι περισυ ολα καλα που εγινε ηρακλειο αλλα φετος αμεσως να μην ερθουν απο ηρακλειο στα χανια.
η καταληξη ειναι οτι ειπαμε να μπουμε οσο πιο πολλοι γινετε στο φορουμ για να ψηφισουμε χανια, εμεις που ειμαστε ηδη μελη και αυτοι που δεν ηταν αλλα ειναι στην παρεα, να μπουν και να γινουν μελη ωστε να μπορουν να ψηφισουν μιας και θα ειναι και στην συναντηση.
κι'εγω προσωπικα ρωταω το εξης. εφοσον καποια ατομα θα ερθουν στην συναντηση και θα ακολουθησουν την παρεα οπου αποφασισει να γινει η συναντηση, αλλα επειδη δεν ηταν μελη στο φορουμ, εκαναν εγγραφη για να μπορεσουν να δηλωσουν οτι θελουν χανια, που ειναι το κακο στην συγκεκριμενη περιπτωση ????
εαν εμπαιναν μονο για να ψηφισουν μονο και μονο για να γινει η συναντηση στα χανια αλλα δεν ερθουν στην συναντηση, τοτε ο πρωτος που θα το κατακρινει και θα το σχολιασει θα ειμαι εγω και να ειστε σιγουροι γι'αυτο.ουτε υποστηριζω τα χανια ουτε το ηρακλειο ουτε κανεναν. βλεπω τα πραγματα οπως ειναι και με λογικη, και κρινω στο τελος.
να καταληξω λοιπον αυτο το μεγαλω ποστ μου ζητωντας και συγνωμη αν σας κουρασα αλλα επρεπε να τα γραψω.
ας μαζευτουμε ολοι οπου αποφασιστει να γινει η συναντηση να τα πουμε απο κοντα και να περασουμε καλα και ας αφησουμε τις αντιπαλοτητες και ολα τα συναφη.
ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενειες πολλοι εδω μεσα και δεν νομιζω οτι μας αρμοζει η παρουσα κατασταση.
ευχομαι λοιπον η λογικη και η αγαπη μας για τα αυτοκινητα, να μας φερει ολους κοντα αυτη την κυριακη και να περασουμε καλα.