O λογαριασμος του geocupra κλειδωθηκε επ'αοριστον.
Τις εξυπναδες που ανεφερε περιμενω να τις αναφερει και απο κοντα οταν θα ανεβει Αθηνα σε οποιαδηποτε συναντηση μας.
Θα περιμενω μετα χαρας να μου αποδειξει τις λαμογιες που αναφερει.
dimitris mpo ειχα σκοπο να τρεξω και αλλο για τα αυτοκολλητα σου. Μζι με το κλειδωμα του δικου σου λογαριασμου, μαθε το εξης.
Απο την acs με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ο φακελος σου επεστραφει και να παω να τον παραλαβω.
Αρχικα ειχε γινει λαθος απο το ιδιο το γραφειο και το ειχαν στειλει στην Σπαρτη. Το εστειλαν λοιπον μετα στην Κρητη. Οποιος συμπληρωσε το εντυπο εκει περα, εγραψε Φαβουριου αντι για το σωστο. Μου ειπαν οτι σε πηραν και τηλεφωνο να πας να το παραλαβεις, οτι το κρατησαν 10 μερες και το επεστρεψαν. Επειδη κατι μου ελεγε οτι δε σε πηραν τηλεφωνο και ξερεις πολυ καλα το γιατι, εγινε φασαρια να παρω γραπτως την κινηση και την αιτιολογια μη παραλαβης. Ο υπαλληλος δεν την εδινε και μου ειπε θα με παρει τηλεφωνο ο προϊσταμενος του. Ειχα σκοπο λοιπον μεχρι αυριο το μεσημερι να περιμενω αλλιως θα πηγαινα απο εκει και θα συνεχιζα το χαμο.
Τωρα με οσα εγραψες, τα αυτοκολλητα θα τα κρατησω, θα χρεωθω την επιστροφη και θα τα δωσω σε καποιον που τα επιθυμει. Σε εσενα θα βρω τροπο να σου στειλω τα 10 ευρω και να τα βαλεις και εσυ εκει που ξερεις και κρινεις καλυτερα.
ΥΓ.Εαν εινα αληθεια (που δεν το πιστευω) και παρω γραπτως τα οσα ισχυριζονται απο την acs, τι θα πρεπει να πω?