Παιδια ο 260 ζήτησε καθαρή ψηφοφορία
"Να γινει μια καθαρη ψηφοφορια γιατι θα βαλω και την πεθερα μου να ψηφισει,να ξερουμε τουλαχιστο ποιος φηφιζει."
Οπότε μην κατηγορείτε τους διαχειριστές για το ότι μας ενημερώνουν.
Όσο για την ψηφοφορία , όπου θέλει η παρέα , όπου θέλουν οι ποιο πολοι .
συμφωνω και επαυξανω :)
Ψηφιστε εσεις κι εγω θα ερθω οπου να 'ναι.
Ειλικρινα μενω αφωνος με την τροπη που πηρε το θεμα
συμφωνω κι'εδω και επαυξανω.
ωριμες κουβεντες απο ωριμα ατομα.
Υπάρχει η δυνατότητα από μέρους μας να δούμε από που γράφει κάποιος. Δεν χρειάζεται να μας πει κανείς τίποτα.
φιλε μου σου ζηταω συγνωμη (ειχα πρωτο-πει συγνωμη και οταν εγραψα παραπανω) αλλα υπεθεσα οτι καποιος αλλος ισως σου το ειπε γι'αυτο και το ανεφερα.
το γνωριζω οτι το forum το παρακολουθειτε και οτι μπορειτε να ξερετε ποιος γραφει και απο ποια ip.και ειναι λογικο και σωστο και αυτο ειναι και το νοημα των διαχειριστων, δηλαδη να παρακολουθουν/διορθωνουν/συμβουλευουν/επεμβαινουν/συζητουν/ενημερωνουν με σκοπο την τηρηση των κανονισμων.
οπως θα γνωριζουν σιγουρα οι διαχειριστες υπαρχουν τροποι να γραφει καποιος απο τον ιδιο υπολογιστη αλλα να φενεται διαφορετικο ip (fake ip/ ghost ip, κ.τ.λ).
λογω της δουλειας μου και των γνωσεων μου θα μπορουσα να το κανω αυτο χθες που ηταν τα παιδια εδω στο σπιτι μου (οπως και αναφερα σε προηγουμενο post) αλλα πραγματικα δεν βρισκω κανενα νοημα να το κανω. ισα ισα που εχω δειξει εδω οτι η παρουσια μου εδω στο φορουμ ειναι αρκετα ειλικρινης και σωστη. γι'αυτο και εσπευσα χθες να το διευκρινισω οτι τα παιδια ηταν σπιτι μου.
ολα καλα λοιπον και φυσικα απο μενα σωστα οι διαχειριστες το ανεφεραν.
ΥΓ. Σε εκδηλωσεις του κλαμπ, εκδρομες κλπ, μεχρι τωρα τα ζευγη που εχουν λογαριασμο στο κλαμπ, ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ θεωρουν οτι δικαιουνται μια ψηφο και οι δυο μαζι.
θελω να πω το εξης. ειναι δυσκολο για καποιους και ισως χρονοβορο και βαρετο να καθισουν και να διαβασουν ολους τους κανονες που ισχυουν γι'αυτο το φορουμ. και λογικο ειναι πολλοι απο εμας να μην γνωριζουμε καποιους η ολους τους κανονες. αυτος ειναι και ενας απο τους λογους υπαρξης των διαχειριστων, να παρακολουθουν το φορουμ και να μας διορθωνουν οποτε χρειαστει.
επειδη κι'εγω (AntonisCupra) και η γυναικα μου (gianna_330) εχουμε και οι δυο απο ενα λογαριασμο εδω, θελω να με ενημερωσουν τα παιδια απο την διαχειριση, μπορουμε να ψηφισουμε και οι δυο η ο ενας απο τους δυο ?
ουτως η αλλως εγω δεν εχω ψηφισει ακομα αλλα μονο η gianna_330 (μπορει να το τσεκαρει αυτο η διαχειριση).
Μα τι γινεται ρε παιδια απο 20 ατομα που ειχαμε διλωσει συμμετοχη που ξεφυτρωσαν οι αλλοι?
Εαν θελατε τοσο πολυ να γινει χανια γιατι δεν εκφερατε τι γνωμη σας απο τιν αρχη που τα κανονιζαμε(οσο ποιο πολυ τοσο ποιο καλα)
Βαλατε τον Αντωνη να κανονισει το μαγαζι και τωρα σας κ@.........σε να αλλαξεται το μερος ετσι απλα χωρις να σκεφτεστε οτι εκσετετε τον Αντωνη!
Ηλικρινα λοιπαμε!
Καντε τι πιτα σας Κοψετε την και καλοφαγωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιχαλη, φιλε μου δεν υπαρχει λογος να ανεβαζουμε τους τονους. εφοσον αποφασιστηκε να γινει ψηφοφορια δεν νομιζω οτι αξιζει να το τραβαμε.
εχει καταντησει σαν μια μαχη μεταξυ Ηρακλειωτων και Χανιωτων. και δεν μου αρεσει καθολου αυτο. εχω φιλους καλους και στα χανια και στο ηρακλειο και με στεναχωρει αυτο που γινεται εδω. στο τελος μας βλεπω να κοβουμε απο μια πιτα για καθε νομο.
επισης εχω να παρατηρησω το εξης. περισυ που αποφασισαμε να γινει στο ηρακλειο δεν βγηκαν τα παιδια απο χανια να πουν "γιατι" και "πως" και να γραψουν σχολια οπως "καντε την πιτα και καλοφαγωτη".
σε μια καλη και σωστη παρεα ο καθενας ακολουθει την παρεα οπου και να αποφασισει.
εγω σκεφτομαι και την περιπτωση παντως να μην την κοψουμε καθολου την πιτα. και σοβαρα κιολας. χαλαμε τις καρδιες μας εδω με σχολια αρνητικα και σβηνουμε τις παλιοτερες στιγμες απο καλες παρεες και συναντησεις.
Ολα τα παραπανω τα γραφω σε φιλικο κλιμα Μιχαλη.μη μου παρεξηγηθεις :)