Θέλω να παρακαλέσω όλους μας, να μην συνεχίσουμε αυτήν την αντιπαράθεση, δεν οδηγεί πουθενά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, γνωριζόμαστε η περσότεροι μεταξύ μας και δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί να δείχνομαι σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε μπάχαλο, δεν μπορούμε με τέτοιο κλίμα να κόψουμε πίτα, θα φτάσουμε στο σημείο οι μισοί να μην μιλάμε με τους άλλους μισούς, πρέπει να αφήσουμε όλοι μας τους εγωισμούς και να προχωρήσουμε σαν φίλοι, νομίζω ότι όταν βρεθούμε από κοντά θα τα πούμε και σίγουρα θα λυθούν η όποιες παρεξηγήσεις, θέλω να πω και κάτι για τους διαχειριστές, στην αρχή δεν το κρύβω ότι και εγώ στράβωσα με τα παιδιά, ίσως και άδικα, αλλά τώρα και αρκετά ποστ βλέπω ότι κοιτάνε πολύ όμορφα και ωραία, και με πολύ υπομονή να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι καλό, ας τους βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας.
Oσο αφορά τώρα την ψηφοφορία, εγώ βασικά για να πω την καθαρά αλήθεια θέλω Ηράκλειο, που είναι 40 λεπτά από το σπίτι μου, για να πάω Χανιά και να γυρίσω πρέπει να είμαι 5-6 ώρες στο δρόμο, δεν μπορώ όμως να αγνοήσω το γεγονός ότι και τα παιδιά από τα Χανιά δίκαια ζητάνε να κοπή η πίτα Χανιά, τουλάχιστον για φέτος να γίνει και το χατίρι τον παιδιών, αυτή είναι η γνώμη μου, και γι αυτό το λόγο λοιπόν και πραγματικά για κανένα άλλο λόγο, ψηφίζω Χανιά.