1) 17-12-2009 η καταθεση.Σημερα εχουμε 19-01-2010. Απο οσο ξερω, αυτο ειναι ενα χρονικο διαστημα ενος μηνα και δυο ημερων
Η καταθεση εγινε μεσω εμβασματος τριτου απο ATM με ονομα .....
2) Οπως ειχα γραψει, τις ημερες των εορτων αλλοι τις περασαν χαρουμενα με τις οικογενειες τους κι εγω στο κρεβατι ταβλα, οπου μεχρι και σημερα εχω προβλημα και ξεκινησα τις φυσικοθεραπειες.
3)
Απο οτι πληροφορηθηκαμε, ο φακελος σταλθηκε μαζι με του stavros1187 απο την ταχυδρομικη και οτι απο εκει θα το εστελναν τελικα στη σωστη διευθυνση.
Αν μεχρι Δευτερα δεν εχει φτασει ή φτασει και σου πουν τιποτα περιεργα, ενημερωσε με για να δουμε τι θα κανουμε.
Εδω και 10 μερες ολοι εχουν παρει τα αυτοκολλητα τους, (μερικοι με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ εξου και το τελος των αποστολων πλεον) και ΣΗΜΕΡΑ το μεσημερι με πηραν απο την ACS οτι υπαρχουν δυο επιστροφες. Η μια ειναι η δικη σου dimitris mpo η οποια οπως ΑΡΧΙΚΑ υπηρχε ενημερωση( και σου ειχα στειλει ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ μηνυμα οτι αν μεχρι χθες δεν ειχαν φτασει να με ενημερωσεις) πηγαν πρωτα στη Σπαρτη και ειπαν οτι θα στελνονταν απο εκει. Τι εγινε τελικα θα μαθω αυριο.
4) Επειδη δεν εχετε εξουσια πανω απο το κεφαλι σας (εσεις γραψατε οτι δεν εχει συντονιστη η Κρητη) τα εχετε κανει μπαχαλο μεταξυ σας και σας φταινε οι υπολοιποι.