ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / NEWS - STATEMENTS > Ενημερωτικά Δελτία

Διαγραφή διπλών λογαριασμών και αποκλεισμοί μελών.

(1/14) > >>

SEATCLUB:
Από σήμερα και για αρκετό καιρό θα γίνει μια εκκαθάριση σε μέλη που έχουν δύο και τρεις λογαριασμούς. Εφόσον υπάρχει ταυτοποίηση θα ενημερώνετε το μέλος που έχει κάνει την διπλή ή τριπλή εγγραφή και εφόσον κρίνεται θα υπάρχουν και κυρώσεις.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις .Για διευκόλυνση και δική μας όποιοι θέλουν μπορούν να μας ενημερώνουν ποιους λογαριασμούς θέλουν να κρατήσουν ενεργούς. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί τα παραπάνω γραφόμενα και κυρώσεις.

CrazyPistons:
Έχουν περάσει είδη 7 ημέρες από το παραπάνω ποστ.Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τις όποιες προθέσεις έχει. Θεωρούμε την ύπαρξη δύο ή περισσότερων λογαριασμών κοροϊδία προς τα άλλα μέλη που είναι συνεπή στο φόρουμ.Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας εάν δεν υπάρξει καμία ενημέρωση θα κλείσουμε τους δεύτερους λογαριασμούς χωρίς καμία ενημέρωση και θα υπάρξουν κυρώσεις και για τον αρχικό λογαριασμό που έχουν φτιάξει.

giannis20vt4:
Σας υπενθυμίζουμε οτι στο τέλος της βδομάδας θα αρχίσει η διαδικασία εκκαθάρισης των διπλών λογαριασμών. Παρακαλούμε ενημερώστε την διαχείριση όσοι έχετε πάνω από 1 λογαριασμό. Μην περιμένετε προσωπική πρόσκληση.

CrazyPistons:
Από αύριο λοιπόν όποιος έχει διπλό λογαριασμό εφόσον δεν υπάρχει διάθεση να μας ενημερώσει κανείς θα κλειδώνουμε οριστικά τους νέους λογαριασμούς χωρίς καμία παιρετέρω ενημέρωση και θα γίνεται και αποκλεισμός στον αρχικό λογαριασμό επ'αόριστον.Κάθε μέρα που θα ανακαλύπτουμε και νέους διπλούς λογαριασμούς θα γίνεται το ίδιο.

SEATCLUB:
Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας προς όλα τα μέλη του κλαμπ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια καθαρισμού από διπλούς λογαριασμούς. Επίσης αφήνουμε ανοιχτό το θέμα ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να γράψει και να μας εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης δύο ή περισσότερων λογαριασμών.

Το μέλος  xprience βρέθηκε με δεύτερο λογαριασμό καιρό τώρα χωρίς να μας έχει ενημερώσει για κάτι. Αυτό προέκυψε μετά από έλεγχο που κάναμε για διπλούς λογαριασμούς. Ο δεύτερος λογαριασμός που χρησιμοποιεί αρκετό καιρό τώρα είναι με το nickname George_TSI

Παρόλο που ενημερώσαμε δεν υπήρξε ανταπόκριση.Άρα ισχύει ότι έχουμε αναφέρει.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση