Επειδη ειλικρινα εκνευριζομαι οταν βλεπω να θελετε να μας βαλετε αλλα λογια απο αυτα που λεμε, θα το ξαναπω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα.
Οποιος ξαναπει οτι σαν ομαδα Διαχειρισης λεμε οτι αυτος βλεπει και οχι τι γραφουμε, θα κληθει να δωσει εξηγησεις γιατι αναφερει κατι διαφορετικο απο οτι γραφουμε.
Λοιπον.
Αποφασιστηκε να γινει εκκαθαριση διπλων λογαριασμων. Αυτο αποφασιστηκε γιατι διαπιστωθηκε οτι καποιοι εμπαιναν με διπλο λογαριασμο και εκαναν διαλογο με τους εαυτους τους!!!
Το γιατι δε θα το ψαξουμε, ΕΙΔΙΚΑ απο τη στιγμη που ανακοινωσαμε να δικαιολογηθει αυτη η πραξη τους και αυτοι δεν το εκαναν.
Στους ελεγχους που ξεκινησαμε διαπιστωθηκε ο διπλος λογαριασμος του xprience με αυτον του GeorgeTSI.
Ειχαμε ανακοινωσει απο καιρο να μας δηλωθουν οι διπλοι λογαριασμοι. Ειδατε σε κανεναν να κανουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ή να ανακοινωσουμε δημοσια, πες μας ταδε ποιον λογαριασμο θες?
ΟΧΙ !!
Επειδη λοιπον ο tourmpinas τον ηξερε, του ειπαμε να τον ενημερωσει και να μας πει ποιον λογαριασμο θελει. Σε ποιον αλλον το καναμε?
Να βγει καποιος και να μας πει οτι του ζητησαμε εστω και απο τριτον να μας δηλωσει με ποιον λογαριασμο επιθυμει ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ στο φορουμ.
ΔΕΝ θα διαγραφαμε κανεναν ΕΚΤΟΣ και αν ειχε εμπλακει σε περιεργες συζητησεις με περιεργους σκοπους.
Δωσαμε λοιπον την ευκαιρια να μας πει, καθως ο συγκεκριμενος με τον ΠΡΩΤΟ του λογαριασμο μας ειχε στολισει με διαφορα. Για να μη νομιζει οτι ειναι επι προσωπικου ΖΗΤΗΣΑΜΕ να μας πει ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!! Ουτε διαγραφες, ουτε μπαν ουτε τιποτα.
Αντ'αυτου και ο tourmpinas και ο xprience/GeorgeTSI μας ελεγαν οτι κανουμε λαθος και οτι δεν γνωριζονται ολοι αυτοι μεταξυ τους και πως δεν υπαρχει διπλος λογαριασμος.
Για ποιο λογο λοιπον ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ολοι αυτοι να μας πουν ΠΟΙΟΝ λογαριασμο ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ? Τι φοβοντουσαν?
Συγνωμη αλλα επειδη λοιπον δεν μπορουμε να μας κοροιδευουν με αυτον τον τροπο, κλειδωθηκε ο λογαριασμος GeorgeTSI που ηταν ο μεταγενεστερος και ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ο xprience. To μπαν για τον λογαριασμο που ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ, ηρθε ακριβως για την κοροιδια που γινονταν.
Κοροιδια που αποδειχτηκε μετεπειτα απο τους ιδιους, οταν τελικα ειπαν και πως γνωριζονταν και πως ηταν διπλος λογαριασμος, ΑΦΟΥ κλειδωθηκαν οι λογαριασμοι.
Το υποδειγμα λοιπον μελους που αναφερετε ολοι σας, ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ αλλα εφαγε μπαν γιατι του δοθηκε η δυνατοτητα να μας ενημερωσει και αυτος μας ελεγε οτι κανουμε λαθος.
Το οτι αποδεχθηκε μετα οτι ειναι ενα και το αυτο προσωπο, φτανοντας σε σημειο μαλιστα να μας λεει και δημοσια οτι δε λεει καν το πραγματικο του ονομα στους συνομιλητες του γιατι δεν τους γνωριζει, ειναι γεγονος που δεν το βγαλαμε απο το κεφαλι μας.
Ισως το μοναδικο μας λαθος λοιπον στη ολη ιστορια ειναι οτι παρολο που και ο tourmpinas που τον καλυπτε θα επρεπε και αυτος να εχει καποιες συνεπειες. Περιμεναμε την Τεταρτη να μας τα πει απο κοντα για να δουμε τι θα κανουμε. Ας δουμε λοιπον αυτη την Τεταρτη την εξηγηση του.
ΟΠΟΙΟΣ λοιπον πει κατι διαφορετικο απο τα παραπανω , να μας εξηγησει για ποιο λογο θα το κανει.
ΔΕΝ διεγραφει ο συγκεκριμενος απλα ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.