ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / NEWS - STATEMENTS > Ενημερωτικά Δελτία

Διαγραφή διπλών λογαριασμών και αποκλεισμοί μελών.

<< < (2/14) > >>

tourmpinas:

--- Παράθεση από: SEATCLUB στις 27-02-2010, 15:45:21 ---Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας προς όλα τα μέλη του κλαμπ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια καθαρισμού από διπλούς λογαριασμούς. Επίσης αφήνουμε ανοιχτό το θέμα ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να γράψει και να μας εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης δύο ή περισσότερων λογαριασμών.

Το μέλος  xprience βρέθηκε με δεύτερο λογαριασμό καιρό τώρα χωρίς να μας έχει ενημερώσει για κάτι. Αυτό προέκυψε μετά από έλεγχο που κάναμε για διπλούς λογαριασμούς. Ο δεύτερος λογαριασμός που χρησιμοποιεί αρκετό καιρό τώρα είναι με το nickname George_TSI

Παρόλο που ενημερώσαμε δεν υπήρξε ανταπόκριση.Άρα ισχύει ότι έχουμε αναφέρει.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εκ μέρους του george_tsi, επειδή δεν μπορεί να μπει πια με το λογαριασμό, δημοσιεύω την απαντησή του όσον αφορά το θέμα του αποκλεισμού του από την δημόσια συζήτηση.


Η απάντηση του είναι η εξής:

          Θεωρώ ότι η ύπαρξη ενός διπλού λογαριασμού αποτελεί κοροϊδία προς τους άλλους χρήστες και για αυτό πρέπει να γίνεται διαγραφή. Για ποιο λόγο όμως αποτελεί κοροϊδία;Όπως αναφέρει και ο Leontokardos μέσα στο forum, κάποιος με διπλό λογαριασμό μπορεί να κάνει διαφήμιση. Μπορεί δηλαδή να πλασάρει κάποιος ένα προϊον και ο άλλος λογαριασμός να υποστήριζει πόσο υπέροχο το βρήκε που το δοκίμασε. Ή να ακουστεί το ίδιο προϊόν, ή το ίδιο συνεργείο από 2 διαφορετικούς χρήστες σε 2 διαφορετικά μέρη του forum κτλ. Για ποιον άλλον λόγο αποτελεί κοροϊδία; Κάποιος με διπλό λογαριασμό μπορεί να  υπερασπίζεται τον άλλο λογαριασμό του για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα λεγομενά του έχουν υποστηριχτές, να δείξει ότι υπάρχουν και άλλοι που συμμερίζονται και βρίσκουν σωστές ή και ότι ακόμη υποστηρίζουν σθέναρα τις απόψεις του. Αυτό μπορεί να θέλει να το κάνει για διάφορους λόγους. Από προσωπικό εγωισμό μέχρι και για χρηματικές απολαβές. Αυτό το topic ξεκίνησε για ποιο λόγο; Όπως ανάφέρεται και στο πρώτο μήνυμα, για να βρεθούν οι διπλοί λογαριασμοί και να σταματήσει η κοροϊδία αυτή των μελών του forum. Πολύ σωστό και έντιμο.

          Όλα αυτά όμως τι προϋποθέτουν εκτός από την ύπαρξη διπλών λογαρισμών για να επιτύχει το "πονηρό" μέλος το σκοπό του;

Μα φυσικά την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των 2 λογαριασμών!!!!! Δηλαδή

κάποιος χρήστης να γράφει με τον έναν, και μετά να μπαίνει με τον άλλον και να υποστηρίζει τον εαυτό του!

Δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία περι τούτου.

          Εδώ πρέπει να πω 2 λόγια για την προσωπική μου στάση μέσα στο forum πριν προχωρήσω στο τελικό συμπέρασμα.

Πάντα προσπάθουσα να υπάρξω αντικειμενικός, ευγενικός και λογικός. Πάντα προσπαθούσα να χρησιμοποιώ επιχειρηματολογία για να στηρίξω τις

απόψεις μου και τα λεγομενά μου. Υπήρξε πολύ πάθος για την βελτίωση και όχι μόνο του λεον, αλλά και πολύ πάθος να βοηθήσω και να ενημερώσω

σωστά χωρίς να κατηγορώ τις επιλογές των άλλων. Ακόμη και με 1-2 μέλη που ήρθα σε αντιπαράθεση παραπάνω από τα "λογικά"¨πλαίσια, φρόντισα

με δική μου πρωτοβουλία να τα ξαναβρώ μαζί τους έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε τα άλλα μέλη με τις αντιπαραθέσεις μας αλλά και γιατί δεν υπάρχει λόγος

να χαλάμε τις καρδιές μας. Το κέφι μας κάνουμε άλλωστε. Συνεχίζοντας να πω ότι δεν κράτησα πράγματα για τον εαυτό του αλλά ρίσκαρα και μοιράστηκα την εμπειρία που απόκτησα και τα λάθη που έκανα με όλους. Φυσικά υπήρξαν και άλλοι που έκαναν το ίδιο και με καλύτερο τρόπο. Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

Απαντούσα σε κάθε προσωπικό μήνυμα του οποιοδήποτε μέλους μου ζητούσε την βοηθεία μου και μάλιστα με ευχαρίστηση γιατί πιστεύω ότι πρέπει να βοηθώ

του άλλους να μην κάνουν λάθη, και να μην γίνονται θύματα στους επιτήδειους. Μερικά από τα θέματα που ασχολήθηκα μάλιστα δώσανε ώθηση σε πολλούς να

ξεπεράσουν τους φόβους τους και τους ενδοιασμούς τους.

          Δεν τα λέω αυτά για να περιαυτολογήσω αλλά για να δείξω την έντιμη στάση απέναντι στα μέλη, και την θελησή μου να βοηθήσω όσο μπορώ πληρώντας έναν από τους κυριότερους λόγους της ύπαρξης τέτοιων forum, την εύρεση και παροχή βοήθειας. Φυσικά υπάρχουν και αλλοι λόγοι, όπως η δημιουργία σπουδαίων φιλιών που για μένα προσωπικά μερικές έμειναν μέσα στα όρια του forum (λόγω απόστασης) Και μερικές μεταφέρθηκαν και έξω.

          Όσον αφορά την δική μου περίπτωση λοιπόν, ναι είχα ένα δεύτερο λογαριασμό αλλά είχα σταματήσει να τον χρησιμοποιώ πριν δημιουργήσω τον καινούργιο. Πότε δεν ξαναχρησιμοποίησα το παλιό αφού είχα δημιουργήσει τον καινούργιο. Για την ακρίβεια δηλαδή δεν είχα ένα δεύτερο λογαριασμό αλλά έναν εγκαταλλελημένο λογαριασμό που δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ ξανά για να υποστηρίξω και να κοροϊδέψω. Δεν ξέρω τι σας πείραζε σε αυτό ώστε να να διαγραφώ από αυτό το forum. Επειδή είχα πει μελλοδραματικά ότι δεν θα ξαναμπώ και ξαναμπήκα; Πάντως θέμα κοροϊδίας των μελών δεν τίθετε. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ άλλο όνομα, επειδή είχα πει ότι δεν θα ξαναμπώ; Πάρα πολλοί χρήστες δεν λένε το πραγματικό τους όνομα στα forum. Το να μην με ξέρει ο άλλος με το πραγματικό όνομα σημαίνει ότι προσπαθώ να τον εξαπατήσω; Ποτέ δεν ξέρω ποιος κρύβεται στο απέναντι πληκτρολόγιο, και προτιμώ να μην ξέρει ούτε και αυτός. Ξεκίνησα την δικιά μου οικογένεια, για ποιο λόγο να ξέρει ο καθένας άγνωστος στο ιντερνετ ποιος είμαι; Έχω δει πόσο εύκολα "τρελαίνοντε" μερικοί, και δεν μιλώ για εδώ μέσα αλλά για τα χρόνια εμπειριών που έχω από το ιντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα το επίπεδο των χρηστών είναι αρκετά υψηλό. Πάντως αν αυτό είναι το θέμα και σας πειράζει μετά από όλα αυτά που είπα για την στάση μου, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε και κακία από μένα και ελπίζω ούτε και από εσάς. Άλλωστε αυτά τα "χρόνια" σας γνώρισα καλύτερα και έσας και τις καλές προθέσεις σας προς τα μέλη. Απορώ όμως που δεν καταλάβατε τις προθέσεις τις δικές μου. Λέτε ότι με ειδοποίησατε, ποτέ βέβαια άμεσα μόνο έμμεσα, για το ποιον λογαριασμό θέλω να κρατήσω. Φυσικά δεν ήθελε και ρώτημα. Είναι φως φανάρι ποιον θα ήθελα να κρατήσω. Αυτό που μου ζήτησατε περισσότερο μου φάνηκε αποδοχή της "ενοχής" μου, παρά πραγματική απορία, και εγώ "ένοχος" δεν αισθάνθηκα ποτέ.

          Η απαντησή μου δεν έχει, πραγματικα δεν έχει, το σκοπό της αντιπαράθεσης, αλλά της εξήγησης. Επειδή σαν πρόλογος στο θέμα αναφέρεται η κοροϊδία των χρηστών και σε κάποιον μπορεί να δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση για το ατομό μου, θέλω να καταλάβουν τα υπόλοιπα μέλη ότι δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, αφου ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον άλλον λογαριασμό και αυτό φαίνεται. Ευχαριστώ που με ακούσατε και με συγχωρείτε για την καθυστέρηση.

vag geo cupra:
ωπα ωπα ωπα?????αν ειναι ετσι πιστευω οτι ειναι μεγαλη αδικια η διαγραφη του συγκεκριμενου μελους :down: :down: :down:ο λογος που αναφερατε οτι γινεται η διαγραφη διπλων λογαριασμων ειναι να σταματησει η κοροιδια προς τα αλλα μελη. αν δεν εχουν χρησιμοποιηθει και οι δυο λογαριασμοι μαζι τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση κοροιδιας. με ποιο σκεπτικο εγινε η διαγραφη του μελους?????πιστευω οτι πολυ ανετα μπορειτε να ελεγξετε τα οσα ισχυριζεται και αν οντως ισχυουν να διορθωσετε το λαθος σας. εαν δεν ισχυουν τοτε η αποφαση σας ειναι απολυτα σωστη. δεν υποστηριζω κανεναν και ουτε παιρνω το μερος κανενος αλλα θεωρω οτι ο George_tsi ειναι απο τους σημαντικοτερους "πληροφοριοδοτες" του κλαμπ κι θα ειναι μεγαλη απωλεια πληροφοριων ο αποκλεισμος του. η συνεχεια δικη σας. :ok: :ok:

CrazyPistons:

--- Παράθεση από: vag geo cupra στις 01-03-2010, 15:51:00 ---ωπα ωπα ωπα?????αν ειναι ετσι πιστευω οτι ειναι μεγαλη αδικια η διαγραφη του συγκεκριμενου μελους :down: :down: :down:ο λογος που αναφερατε οτι γινεται η διαγραφη διπλων λογαριασμων ειναι να σταματησει η κοροιδια προς τα αλλα μελη. αν δεν εχουν χρησιμοποιηθει και οι δυο λογαριασμοι μαζι τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση κοροιδιας. με ποιο σκεπτικο εγινε η διαγραφη του μελους?????πιστευω οτι πολυ ανετα μπορειτε να ελεγξετε τα οσα ισχυριζεται και αν οντως ισχυουν να διορθωσετε το λαθος σας. εαν δεν ισχυουν τοτε η αποφαση σας ειναι απολυτα σωστη. δεν υποστηριζω κανεναν και ουτε παιρνω το μερος κανενος αλλα θεωρω οτι ο George_tsi ειναι απο τους σημαντικοτερους "πληροφοριοδοτες" του κλαμπ κι θα ειναι μεγαλη απωλεια πληροφοριων ο αποκλεισμος του. η συνεχεια δικη σας. :ok: :ok:

--- Τέλος παράθεσης ---

Αδικία είναι ότι έχουμε ανακοινώσει δύο και πλέον εβδομάδες ότι θα γίνει η ανάλογη κίνηση και μερικοί να κάνουν τα παγόνια ?

Αδικία είναι ότι κάποιος με τον ένα λογαριασμό ερχόταν σε αντιπαράθεση και όλα του βρώμαγαν και με τον δεύτερο να μας το παίζει φίλος ?

Αδικία είναι όταν βρίσκουμε κάποιον άμεσο φίλο του ο οποίος δεν θυμάται ότι τον ήξερε ή οτι τον ξέρει καλά τον ενημερώνουμε δια μέσο αυτού να μας πει ποιον λογαριασμό θέλει από τους δύο και μας γράφουν κανονικά ?

Ομαδική απώλεια μνήμης έχουν πάθει τα παιδιά και δεν θυμούνται ο ένας τον άλλον.Αποφεύγουν να πουν ποιο nickname είχε πριν σαν τον διάολο με το λιβάνι .

Και άλλα παιδιά είχαν δεύτερους λογαριασμούς μας ενημέρωσαν έγκαιρα και τακτοποιήσαμε το ζήτημα χωρίς να παρακαλάμε κανέναν. Στην περίπτωση του xprience δεν υπήρξε κάτι ανάλογο όσο και αν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε.Που στην τελική δεν ήταν δική μας δουλειά να πάρουμε τον κάθε ένα από το χέρι....

Μέχρι και πριν κανά δύο μέρες και ο xprience δεν έλεγε τίποτα και ο τουρμπίνας δεν ήξερε με ποιον έκανε παρέα και αν είχε δεύτερο λογαριασμό.Σήμερα κατά τύχη επανήλθε η μνήμη...

Μερικοί θα το πουν αδικία εμείς το λέμε κοροϊδία....

vag geo cupra:

--- Παράθεση από: CrazyPistons στις 01-03-2010, 16:54:44 ---Αδικία είναι ότι έχουμε ανακοινώσει δύο και πλέον εβδομάδες ότι θα γίνει η ανάλογη κίνηση και μερικοί να κάνουν τα παγόνια ?

Αδικία είναι ότι κάποιος με τον ένα λογαριασμό ερχόταν σε αντιπαράθεση και όλα του βρώμαγαν και με τον δεύτερο να μας το παίζει φίλος ?

Αδικία είναι όταν βρίσκουμε κάποιον άμεσο φίλο του ο οποίος δεν θυμάται ότι τον ήξερε ή οτι τον ξέρει καλά τον ενημερώνουμε δια μέσο αυτού να μας πει ποιον λογαριασμό θέλει από τους δύο και μας γράφουν κανονικά ?

Ομαδική απώλεια μνήμης έχουν πάθει τα παιδιά και δεν θυμούνται ο ένας τον άλλον.Αποφεύγουν να πουν ποιο nickname είχε πριν σαν τον διάολο με το λιβάνι .

Και άλλα παιδιά είχαν δεύτερους λογαριασμούς μας ενημέρωσαν έγκαιρα και τακτοποιήσαμε το ζήτημα χωρίς να παρακαλάμε κανέναν. Στην περίπτωση του xprience δεν υπήρξε κάτι ανάλογο όσο και αν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε.Που στην τελική δεν ήταν δική μας δουλειά να πάρουμε τον κάθε ένα από το χέρι....

Μέχρι και πριν κανά δύο μέρες και ο xprience δεν έλεγε τίποτα και ο τουρμπίνας δεν ήξερε με ποιον έκανε παρέα και αν είχε δεύτερο λογαριασμό.Σήμερα κατά τύχη επανήλθε η μνήμη...

Μερικοί θα το πουν αδικία εμείς το λέμε κοροϊδία....

--- Τέλος παράθεσης ---
το οτι ειχατε ενημερωσει 2 βδομαδες πριν και δεν εδωσε κανενα σημειο ζωης το καταλαβαινω απολυτα και διαφωνω και εγω με αυτην την συμπεριφορα του. οποτε πρεπει να δικαιολογησετε οτι η διαγραφη του μελους εγινε επειδη δεν απαντησε εντος της προθεσμιας αν εχει δευτερο λογαριασμο και οχι οτι χρησιμοποιουσε διπλο λογαριασμο για να κοροιδευει τους αλλους.. τωρα αν ο τουρμπινας ειναι αμεσος φιλος του οπως λες μπορω εν μερη να καταλαβω την συμπεριφορα του.και στο κατω κατω δεν ειπε ψεματα σε κατι απλα κρατησε ουδετερη σταση. Σταυρο δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα εκφραζω την γνωμη μου...... :ok: :ok:

CrazyPistons:

--- Παράθεση από: vag geo cupra στις 01-03-2010, 17:36:34 ---το οτι ειχατε ενημερωσει 2 βδομαδες πριν και δεν εδωσε κανενα σημειο ζωης το καταλαβαινω απολυτα και διαφωνω και εγω με αυτην την συμπεριφορα του. οποτε πρεπει να δικαιολογησετε οτι η διαγραφη του μελους εγινε επειδη δεν απαντησε εντος της προθεσμιας αν εχει δευτερο λογαριασμο και οχι οτι χρησιμοποιουσε διπλο λογαριασμο για να κοροιδευει τους αλλους.. τωρα αν ο τουρμπινας ειναι αμεσος φιλος του οπως λες μπορω εν μερη να καταλαβω την συμπεριφορα του.και στο κατω κατω δεν ειπε ψεματα σε κατι απλα κρατησε ουδετερη σταση. Σταυρο δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα εκφραζω την γνωμη μου...... :ok: :ok:

--- Τέλος παράθεσης ---

10/2 Ανακοινώσαμε την κίνηση αυτή. Άρα είναι πάνω από δύο εβδομάδες όπως έγραψα.... :wink:

Το γιατί άνοιξε δεύτερο λογαριασμό δεν μας εξηγεί ? Αυτό δεν σε βάζει σε προβληματισμό ? Δείτε τα ποστ με τον παλιό λογαριασμό και θα καταλάβετε....

Ο Γιάννης ή τουρμπίνας για το φόρουμ ενώ προφανώς ήξερε τι γινόταν έκανε πως δεν γνώριζε απολύτως τίποτα που ίσως και αυτόν να μην τον είχε ενημερώσει....

Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα θα μπορούσαν όλα να έχουν τελειώσει αν όπως και άλλα παιδιά μας ενημέρωσαν για δεύτερους λογαριασμούς έτσι να έκανε και ο ίδιος.

Και τέλος να επισημάνω πως προσωπικά θέματα ή ζητήματα δεν έχουμε με κανέναν. Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση