Αποστολέας Θέμα: Διαγραφή διπλών λογαριασμών και αποκλεισμοί μελών.  (Αναγνώστηκε 50073 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
Από σήμερα και για αρκετό καιρό θα γίνει μια εκκαθάριση σε μέλη που έχουν δύο και τρεις λογαριασμούς. Εφόσον υπάρχει ταυτοποίηση θα ενημερώνετε το μέλος που έχει κάνει την διπλή ή τριπλή εγγραφή και εφόσον κρίνεται θα υπάρχουν και κυρώσεις.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις .Για διευκόλυνση και δική μας όποιοι θέλουν μπορούν να μας ενημερώνουν ποιους λογαριασμούς θέλουν να κρατήσουν ενεργούς. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί τα παραπάνω γραφόμενα και κυρώσεις.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr

Έχουν περάσει είδη 7 ημέρες από το παραπάνω ποστ.Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τις όποιες προθέσεις έχει. Θεωρούμε την ύπαρξη δύο ή περισσότερων λογαριασμών κοροϊδία προς τα άλλα μέλη που είναι συνεπή στο φόρουμ.Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας εάν δεν υπάρξει καμία ενημέρωση θα κλείσουμε τους δεύτερους λογαριασμούς χωρίς καμία ενημέρωση και θα υπάρξουν κυρώσεις και για τον αρχικό λογαριασμό που έχουν φτιάξει.

  • Αποσυνδεδεμένος giannis20vt4
  • Διαχειριστής
  • Expert member
  • *
  • Μηνύματα: 7088
  • Φύλο: Άντρας
  • Εμπρός καλές μου βαλβίδες....
    • Ibiza cupra
    • Seatclub.gr
Σας υπενθυμίζουμε οτι στο τέλος της βδομάδας θα αρχίσει η διαδικασία εκκαθάρισης των διπλών λογαριασμών. Παρακαλούμε ενημερώστε την διαχείριση όσοι έχετε πάνω από 1 λογαριασμό. Μην περιμένετε προσωπική πρόσκληση.
Powered by GIAC X+...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ!!!

Από αύριο λοιπόν όποιος έχει διπλό λογαριασμό εφόσον δεν υπάρχει διάθεση να μας ενημερώσει κανείς θα κλειδώνουμε οριστικά τους νέους λογαριασμούς χωρίς καμία παιρετέρω ενημέρωση και θα γίνεται και αποκλεισμός στον αρχικό λογαριασμό επ'αόριστον.Κάθε μέρα που θα ανακαλύπτουμε και νέους διπλούς λογαριασμούς θα γίνεται το ίδιο.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας προς όλα τα μέλη του κλαμπ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια καθαρισμού από διπλούς λογαριασμούς. Επίσης αφήνουμε ανοιχτό το θέμα ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να γράψει και να μας εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης δύο ή περισσότερων λογαριασμών.

Το μέλος  xprience βρέθηκε με δεύτερο λογαριασμό καιρό τώρα χωρίς να μας έχει ενημερώσει για κάτι. Αυτό προέκυψε μετά από έλεγχο που κάναμε για διπλούς λογαριασμούς. Ο δεύτερος λογαριασμός που χρησιμοποιεί αρκετό καιρό τώρα είναι με το nickname George_TSI

Παρόλο που ενημερώσαμε δεν υπήρξε ανταπόκριση.Άρα ισχύει ότι έχουμε αναφέρει.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr

  • Αποσυνδεδεμένος tourmpinas
  • Γιάννης...
  • Enthusiastic member
  • *
  • Μηνύματα: 1711
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.8TSSSSSSSSSSSSSI
Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας προς όλα τα μέλη του κλαμπ ξεκινήσαμε μια προσπάθεια καθαρισμού από διπλούς λογαριασμούς. Επίσης αφήνουμε ανοιχτό το θέμα ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να γράψει και να μας εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης δύο ή περισσότερων λογαριασμών.

Το μέλος  xprience βρέθηκε με δεύτερο λογαριασμό καιρό τώρα χωρίς να μας έχει ενημερώσει για κάτι. Αυτό προέκυψε μετά από έλεγχο που κάναμε για διπλούς λογαριασμούς. Ο δεύτερος λογαριασμός που χρησιμοποιεί αρκετό καιρό τώρα είναι με το nickname George_TSI

Παρόλο που ενημερώσαμε δεν υπήρξε ανταπόκριση.Άρα ισχύει ότι έχουμε αναφέρει.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί.
Εκ μέρους του george_tsi, επειδή δεν μπορεί να μπει πια με το λογαριασμό, δημοσιεύω την απαντησή του όσον αφορά το θέμα του αποκλεισμού του από την δημόσια συζήτηση.


Η απάντηση του είναι η εξής:

          Θεωρώ ότι η ύπαρξη ενός διπλού λογαριασμού αποτελεί κοροϊδία προς τους άλλους χρήστες και για αυτό πρέπει να γίνεται διαγραφή. Για ποιο λόγο όμως αποτελεί κοροϊδία;Όπως αναφέρει και ο Leontokardos μέσα στο forum, κάποιος με διπλό λογαριασμό μπορεί να κάνει διαφήμιση. Μπορεί δηλαδή να πλασάρει κάποιος ένα προϊον και ο άλλος λογαριασμός να υποστήριζει πόσο υπέροχο το βρήκε που το δοκίμασε. Ή να ακουστεί το ίδιο προϊόν, ή το ίδιο συνεργείο από 2 διαφορετικούς χρήστες σε 2 διαφορετικά μέρη του forum κτλ. Για ποιον άλλον λόγο αποτελεί κοροϊδία; Κάποιος με διπλό λογαριασμό μπορεί να  υπερασπίζεται τον άλλο λογαριασμό του για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα λεγομενά του έχουν υποστηριχτές, να δείξει ότι υπάρχουν και άλλοι που συμμερίζονται και βρίσκουν σωστές ή και ότι ακόμη υποστηρίζουν σθέναρα τις απόψεις του. Αυτό μπορεί να θέλει να το κάνει για διάφορους λόγους. Από προσωπικό εγωισμό μέχρι και για χρηματικές απολαβές. Αυτό το topic ξεκίνησε για ποιο λόγο; Όπως ανάφέρεται και στο πρώτο μήνυμα, για να βρεθούν οι διπλοί λογαριασμοί και να σταματήσει η κοροϊδία αυτή των μελών του forum. Πολύ σωστό και έντιμο.

          Όλα αυτά όμως τι προϋποθέτουν εκτός από την ύπαρξη διπλών λογαρισμών για να επιτύχει το "πονηρό" μέλος το σκοπό του;

Μα φυσικά την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των 2 λογαριασμών!!!!! Δηλαδή

κάποιος χρήστης να γράφει με τον έναν, και μετά να μπαίνει με τον άλλον και να υποστηρίζει τον εαυτό του!

Δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία περι τούτου.

          Εδώ πρέπει να πω 2 λόγια για την προσωπική μου στάση μέσα στο forum πριν προχωρήσω στο τελικό συμπέρασμα.

Πάντα προσπάθουσα να υπάρξω αντικειμενικός, ευγενικός και λογικός. Πάντα προσπαθούσα να χρησιμοποιώ επιχειρηματολογία για να στηρίξω τις

απόψεις μου και τα λεγομενά μου. Υπήρξε πολύ πάθος για την βελτίωση και όχι μόνο του λεον, αλλά και πολύ πάθος να βοηθήσω και να ενημερώσω

σωστά χωρίς να κατηγορώ τις επιλογές των άλλων. Ακόμη και με 1-2 μέλη που ήρθα σε αντιπαράθεση παραπάνω από τα "λογικά"¨πλαίσια, φρόντισα

με δική μου πρωτοβουλία να τα ξαναβρώ μαζί τους έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούμε τα άλλα μέλη με τις αντιπαραθέσεις μας αλλά και γιατί δεν υπάρχει λόγος

να χαλάμε τις καρδιές μας. Το κέφι μας κάνουμε άλλωστε. Συνεχίζοντας να πω ότι δεν κράτησα πράγματα για τον εαυτό του αλλά ρίσκαρα και μοιράστηκα την εμπειρία που απόκτησα και τα λάθη που έκανα με όλους. Φυσικά υπήρξαν και άλλοι που έκαναν το ίδιο και με καλύτερο τρόπο. Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

Απαντούσα σε κάθε προσωπικό μήνυμα του οποιοδήποτε μέλους μου ζητούσε την βοηθεία μου και μάλιστα με ευχαρίστηση γιατί πιστεύω ότι πρέπει να βοηθώ

του άλλους να μην κάνουν λάθη, και να μην γίνονται θύματα στους επιτήδειους. Μερικά από τα θέματα που ασχολήθηκα μάλιστα δώσανε ώθηση σε πολλούς να

ξεπεράσουν τους φόβους τους και τους ενδοιασμούς τους.

          Δεν τα λέω αυτά για να περιαυτολογήσω αλλά για να δείξω την έντιμη στάση απέναντι στα μέλη, και την θελησή μου να βοηθήσω όσο μπορώ πληρώντας έναν από τους κυριότερους λόγους της ύπαρξης τέτοιων forum, την εύρεση και παροχή βοήθειας. Φυσικά υπάρχουν και αλλοι λόγοι, όπως η δημιουργία σπουδαίων φιλιών που για μένα προσωπικά μερικές έμειναν μέσα στα όρια του forum (λόγω απόστασης) Και μερικές μεταφέρθηκαν και έξω.

          Όσον αφορά την δική μου περίπτωση λοιπόν, ναι είχα ένα δεύτερο λογαριασμό αλλά είχα σταματήσει να τον χρησιμοποιώ πριν δημιουργήσω τον καινούργιο. Πότε δεν ξαναχρησιμοποίησα το παλιό αφού είχα δημιουργήσει τον καινούργιο. Για την ακρίβεια δηλαδή δεν είχα ένα δεύτερο λογαριασμό αλλά έναν εγκαταλλελημένο λογαριασμό που δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ ξανά για να υποστηρίξω και να κοροϊδέψω. Δεν ξέρω τι σας πείραζε σε αυτό ώστε να να διαγραφώ από αυτό το forum. Επειδή είχα πει μελλοδραματικά ότι δεν θα ξαναμπώ και ξαναμπήκα; Πάντως θέμα κοροϊδίας των μελών δεν τίθετε. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ άλλο όνομα, επειδή είχα πει ότι δεν θα ξαναμπώ; Πάρα πολλοί χρήστες δεν λένε το πραγματικό τους όνομα στα forum. Το να μην με ξέρει ο άλλος με το πραγματικό όνομα σημαίνει ότι προσπαθώ να τον εξαπατήσω; Ποτέ δεν ξέρω ποιος κρύβεται στο απέναντι πληκτρολόγιο, και προτιμώ να μην ξέρει ούτε και αυτός. Ξεκίνησα την δικιά μου οικογένεια, για ποιο λόγο να ξέρει ο καθένας άγνωστος στο ιντερνετ ποιος είμαι; Έχω δει πόσο εύκολα "τρελαίνοντε" μερικοί, και δεν μιλώ για εδώ μέσα αλλά για τα χρόνια εμπειριών που έχω από το ιντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα το επίπεδο των χρηστών είναι αρκετά υψηλό. Πάντως αν αυτό είναι το θέμα και σας πειράζει μετά από όλα αυτά που είπα για την στάση μου, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε και κακία από μένα και ελπίζω ούτε και από εσάς. Άλλωστε αυτά τα "χρόνια" σας γνώρισα καλύτερα και έσας και τις καλές προθέσεις σας προς τα μέλη. Απορώ όμως που δεν καταλάβατε τις προθέσεις τις δικές μου. Λέτε ότι με ειδοποίησατε, ποτέ βέβαια άμεσα μόνο έμμεσα, για το ποιον λογαριασμό θέλω να κρατήσω. Φυσικά δεν ήθελε και ρώτημα. Είναι φως φανάρι ποιον θα ήθελα να κρατήσω. Αυτό που μου ζήτησατε περισσότερο μου φάνηκε αποδοχή της "ενοχής" μου, παρά πραγματική απορία, και εγώ "ένοχος" δεν αισθάνθηκα ποτέ.

          Η απαντησή μου δεν έχει, πραγματικα δεν έχει, το σκοπό της αντιπαράθεσης, αλλά της εξήγησης. Επειδή σαν πρόλογος στο θέμα αναφέρεται η κοροϊδία των χρηστών και σε κάποιον μπορεί να δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση για το ατομό μου, θέλω να καταλάβουν τα υπόλοιπα μέλη ότι δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, αφου ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον άλλον λογαριασμό και αυτό φαίνεται. Ευχαριστώ που με ακούσατε και με συγχωρείτε για την καθυστέρηση.
SEAT LEON 1.8TSI
Stage III bt

  • Αποσυνδεδεμένος vag geo cupra
  • cup racing
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 334
  • Φύλο: Άντρας
  • yellow cupra II revo stage 2+
ωπα ωπα ωπα?????αν ειναι ετσι πιστευω οτι ειναι μεγαλη αδικια η διαγραφη του συγκεκριμενου μελους :down: :down: :down:ο λογος που αναφερατε οτι γινεται η διαγραφη διπλων λογαριασμων ειναι να σταματησει η κοροιδια προς τα αλλα μελη. αν δεν εχουν χρησιμοποιηθει και οι δυο λογαριασμοι μαζι τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση κοροιδιας. με ποιο σκεπτικο εγινε η διαγραφη του μελους?????πιστευω οτι πολυ ανετα μπορειτε να ελεγξετε τα οσα ισχυριζεται και αν οντως ισχυουν να διορθωσετε το λαθος σας. εαν δεν ισχυουν τοτε η αποφαση σας ειναι απολυτα σωστη. δεν υποστηριζω κανεναν και ουτε παιρνω το μερος κανενος αλλα θεωρω οτι ο George_tsi ειναι απο τους σημαντικοτερους "πληροφοριοδοτες" του κλαμπ κι θα ειναι μεγαλη απωλεια πληροφοριων ο αποκλεισμος του. η συνεχεια δικη σας. :ok: :ok:
το τελος πλησιαζει.........

ωπα ωπα ωπα?????αν ειναι ετσι πιστευω οτι ειναι μεγαλη αδικια η διαγραφη του συγκεκριμενου μελους :down: :down: :down:ο λογος που αναφερατε οτι γινεται η διαγραφη διπλων λογαριασμων ειναι να σταματησει η κοροιδια προς τα αλλα μελη. αν δεν εχουν χρησιμοποιηθει και οι δυο λογαριασμοι μαζι τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση κοροιδιας. με ποιο σκεπτικο εγινε η διαγραφη του μελους?????πιστευω οτι πολυ ανετα μπορειτε να ελεγξετε τα οσα ισχυριζεται και αν οντως ισχυουν να διορθωσετε το λαθος σας. εαν δεν ισχυουν τοτε η αποφαση σας ειναι απολυτα σωστη. δεν υποστηριζω κανεναν και ουτε παιρνω το μερος κανενος αλλα θεωρω οτι ο George_tsi ειναι απο τους σημαντικοτερους "πληροφοριοδοτες" του κλαμπ κι θα ειναι μεγαλη απωλεια πληροφοριων ο αποκλεισμος του. η συνεχεια δικη σας. :ok: :ok:

Αδικία είναι ότι έχουμε ανακοινώσει δύο και πλέον εβδομάδες ότι θα γίνει η ανάλογη κίνηση και μερικοί να κάνουν τα παγόνια ?

Αδικία είναι ότι κάποιος με τον ένα λογαριασμό ερχόταν σε αντιπαράθεση και όλα του βρώμαγαν και με τον δεύτερο να μας το παίζει φίλος ?

Αδικία είναι όταν βρίσκουμε κάποιον άμεσο φίλο του ο οποίος δεν θυμάται ότι τον ήξερε ή οτι τον ξέρει καλά τον ενημερώνουμε δια μέσο αυτού να μας πει ποιον λογαριασμό θέλει από τους δύο και μας γράφουν κανονικά ?

Ομαδική απώλεια μνήμης έχουν πάθει τα παιδιά και δεν θυμούνται ο ένας τον άλλον.Αποφεύγουν να πουν ποιο nickname είχε πριν σαν τον διάολο με το λιβάνι .

Και άλλα παιδιά είχαν δεύτερους λογαριασμούς μας ενημέρωσαν έγκαιρα και τακτοποιήσαμε το ζήτημα χωρίς να παρακαλάμε κανέναν. Στην περίπτωση του xprience δεν υπήρξε κάτι ανάλογο όσο και αν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε.Που στην τελική δεν ήταν δική μας δουλειά να πάρουμε τον κάθε ένα από το χέρι....

Μέχρι και πριν κανά δύο μέρες και ο xprience δεν έλεγε τίποτα και ο τουρμπίνας δεν ήξερε με ποιον έκανε παρέα και αν είχε δεύτερο λογαριασμό.Σήμερα κατά τύχη επανήλθε η μνήμη...

Μερικοί θα το πουν αδικία εμείς το λέμε κοροϊδία....

  • Αποσυνδεδεμένος vag geo cupra
  • cup racing
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 334
  • Φύλο: Άντρας
  • yellow cupra II revo stage 2+
Αδικία είναι ότι έχουμε ανακοινώσει δύο και πλέον εβδομάδες ότι θα γίνει η ανάλογη κίνηση και μερικοί να κάνουν τα παγόνια ?

Αδικία είναι ότι κάποιος με τον ένα λογαριασμό ερχόταν σε αντιπαράθεση και όλα του βρώμαγαν και με τον δεύτερο να μας το παίζει φίλος ?

Αδικία είναι όταν βρίσκουμε κάποιον άμεσο φίλο του ο οποίος δεν θυμάται ότι τον ήξερε ή οτι τον ξέρει καλά τον ενημερώνουμε δια μέσο αυτού να μας πει ποιον λογαριασμό θέλει από τους δύο και μας γράφουν κανονικά ?

Ομαδική απώλεια μνήμης έχουν πάθει τα παιδιά και δεν θυμούνται ο ένας τον άλλον.Αποφεύγουν να πουν ποιο nickname είχε πριν σαν τον διάολο με το λιβάνι .

Και άλλα παιδιά είχαν δεύτερους λογαριασμούς μας ενημέρωσαν έγκαιρα και τακτοποιήσαμε το ζήτημα χωρίς να παρακαλάμε κανέναν. Στην περίπτωση του xprience δεν υπήρξε κάτι ανάλογο όσο και αν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε.Που στην τελική δεν ήταν δική μας δουλειά να πάρουμε τον κάθε ένα από το χέρι....

Μέχρι και πριν κανά δύο μέρες και ο xprience δεν έλεγε τίποτα και ο τουρμπίνας δεν ήξερε με ποιον έκανε παρέα και αν είχε δεύτερο λογαριασμό.Σήμερα κατά τύχη επανήλθε η μνήμη...

Μερικοί θα το πουν αδικία εμείς το λέμε κοροϊδία....
το οτι ειχατε ενημερωσει 2 βδομαδες πριν και δεν εδωσε κανενα σημειο ζωης το καταλαβαινω απολυτα και διαφωνω και εγω με αυτην την συμπεριφορα του. οποτε πρεπει να δικαιολογησετε οτι η διαγραφη του μελους εγινε επειδη δεν απαντησε εντος της προθεσμιας αν εχει δευτερο λογαριασμο και οχι οτι χρησιμοποιουσε διπλο λογαριασμο για να κοροιδευει τους αλλους.. τωρα αν ο τουρμπινας ειναι αμεσος φιλος του οπως λες μπορω εν μερη να καταλαβω την συμπεριφορα του.και στο κατω κατω δεν ειπε ψεματα σε κατι απλα κρατησε ουδετερη σταση. Σταυρο δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα εκφραζω την γνωμη μου...... :ok: :ok:
το τελος πλησιαζει.........

το οτι ειχατε ενημερωσει 2 βδομαδες πριν και δεν εδωσε κανενα σημειο ζωης το καταλαβαινω απολυτα και διαφωνω και εγω με αυτην την συμπεριφορα του. οποτε πρεπει να δικαιολογησετε οτι η διαγραφη του μελους εγινε επειδη δεν απαντησε εντος της προθεσμιας αν εχει δευτερο λογαριασμο και οχι οτι χρησιμοποιουσε διπλο λογαριασμο για να κοροιδευει τους αλλους.. τωρα αν ο τουρμπινας ειναι αμεσος φιλος του οπως λες μπορω εν μερη να καταλαβω την συμπεριφορα του.και στο κατω κατω δεν ειπε ψεματα σε κατι απλα κρατησε ουδετερη σταση. Σταυρο δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου απλα εκφραζω την γνωμη μου...... :ok: :ok:

10/2 Ανακοινώσαμε την κίνηση αυτή. Άρα είναι πάνω από δύο εβδομάδες όπως έγραψα.... :wink:

Το γιατί άνοιξε δεύτερο λογαριασμό δεν μας εξηγεί ? Αυτό δεν σε βάζει σε προβληματισμό ? Δείτε τα ποστ με τον παλιό λογαριασμό και θα καταλάβετε....

Ο Γιάννης ή τουρμπίνας για το φόρουμ ενώ προφανώς ήξερε τι γινόταν έκανε πως δεν γνώριζε απολύτως τίποτα που ίσως και αυτόν να μην τον είχε ενημερώσει....

Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα θα μπορούσαν όλα να έχουν τελειώσει αν όπως και άλλα παιδιά μας ενημέρωσαν για δεύτερους λογαριασμούς έτσι να έκανε και ο ίδιος.

Και τέλος να επισημάνω πως προσωπικά θέματα ή ζητήματα δεν έχουμε με κανέναν. Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους.

Από τους κανόνες του SeatClub :

8.   Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, ή την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα.


http://seatclub.gr/forum/index.php/topic,14846.0.html


Y.Γ : Εμείς φροντίσαμε να ενημερώσουμε πολύ ποιο νωρίς που δεν είμασταν και υποχρεωμένοι. :ok:

  • Αποσυνδεδεμένος LEONtokardos
  • Κώστας
  • Διαχειριστής
  • Master member
  • *
  • Μηνύματα: 10322
  • Φύλο: Άντρας
    • 8v rulezz>TSI mode>MB
    • http://www.seatclub.gr
Θα ηθελα λιγακι τον χρονο σας και την προσοχη σας.

Εδω και αρκετο καιρο παρατηρουνταν το γεγονος να ανοιγονται καποιοι λογαριασμοι εις διπλουν για διαφορους λογους.
Αποφασιστηκε να γινει απο εμας καποιος ελεγχος καθως τα κρουσματα εντασεων ειχαν αυξηθει.
Πανω στον ελεγχο μας διαπιστωσαμε και πολλους αλλους λογαριασμους που χρησιμοποιουνταν για λιγο διαστημα και  μετα εμεναν ανενεργοι γιατι πλεον χρησιμοποιουνταν δευτερος λογαρισμος κ.ο.κ.
Θελουμε να ειμαστε καλοπροαιρετοι αλλα για ποιο λογο ανοιγονται διπλοι λογαριασμοι?

Πηραμε την αποφαση λοιπον να ξεκινησουμε εκκαθαριση τετοιων λογαριασμων.
Καθως μπορει καποιος να ειχε δικαιολογημενα καποιον δευτερο λογαριασμο, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ αυτην την προθεση μας.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ την βοηθεια των μελων για αυτη την κινηση μας.
Οι μερες περνουσαν και ενημερωση καμια. Οταν ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΜΕ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ την προθεση μας, αρχισαν ορισμενα μελη να μας στελνουν μηνυματα που μας ενημερωναν για το τι ισχυει και το τι θελουν να κανουν με τους λογαριασμους τους.
Τρεις εβδομαδες περασαν που ΖΗΤΗΣΑΜΕ τα παραπανω. Ποσο αλλο να περιμεναμε δλδ?

Και φτανουμε στον συγκεκριμενο λογαριασμο που υπαρχουν παραπονα.

Μεχρι χτες βραδυ το μελος tourmpinas ελεγε πως δεν ηξερε τιποτα για τον διπλο λογαριασμο καθως οπως υποστηριζε δεν ηξερε οτι ειναι το ιδιο ατομο.
Επειδη οι μερες περνουσαν και δε βλεπαμε κινηση ενημερωσης απο τον xprience/George TSI, μιας και γνωριζοντουσαν με τον tourmpina, ζητησαμε απο αυτον να τον ενημερωσει για το ποιον λογαριασμο θελει να κρατησει. Εδω να τονισω οτι ακομα κι ετσι ο tourmpinas μας ειπε οτι δεν γνωριζονται. Μετα τον αποκλεισμο θυμηθηκε ο ενας τον αλλον ή ενημερωσε ο ενας τον αλλον? Τι ακριβως ισχυει? Και εφοσον ο xprience/George TSI ενημερωθηκε ΕΜΜΕΣΩΣ οπως αναφερει ο ιδιος, για ποιο λογο δεν μας ενημερωσε? Βεβαια ΤΙ να ενημερωσει? Υποτιθεται μεχρι προχτες οτι δεν γνωριζονταν μεταξυ τους ο xprience με τον George TSI. Τωρα υπαρχει αυτη η παραδοχη οτι ειναι το ιδιο ατομο? Γιατι τωρα και οχι πριν μια εβδομαδα? Δλδ να θες να αγιασεις που λενε στο χωριο μου και να μην μπορεις.

Αλλα για ποια ακριβως παραδοχη μιλαει ο xprience/George TSI ? Δλδ τα υπολοιπα μελη που μας ενημερωσαν ή μας ενημερωνουν, τι ειναι? Ή μηπως ειχε εστω και μια επιπληξη προς αυτους? ΤΙΠΟΤΑ δεν ειχε. Ακομα και στην παρουσα φαση, δε θελαμε αποκλεισμους. ΑΝ ηταν ετσι ή ΑΝ ητα επι προσωπικου, θα ασχολιομασταν τοσο πολυ στο να ζηταμε να μας πει ποιον λογαριασμο θελει να κρατησει? Ή μηπως ηθελε ιδιαιτερη προσκληση?

Δλδ ζηταμε κατι, ειμαστε καλοπροαιρετοι στις προθεσεις του καθε μελους αλλα θα πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε οταν αυτο καταφανεστατα μας κοροϊδευει? Για ποιο λογο το κανει αυτο?  Συγνωμη αλλα δε γινεται να παραδεχονται ορισμενοι την υπαρξη διπλου λογαριασμου μετα το κλειδωμα ενω πρωτα δηλωναν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και μετα να φταιμε εμεις απο πανω.

Και κατι που διαβασα και γενικα με λυπει πολυ.

Κατι που γραφτηκε παραπανω απο εσενα xprience/George TSI. ΑΝ εσυ xprience/George TSI ή δεν ξερω ποιο αλλο ονομα μπορει να χρησιμοποιεις με οσους συνομιλεις θεωρεις οτι με το να μην αναφερεις το πραγματικο σου ονομα στον συνομιλητη σου, οτι δεν τον κοροΙδευεις, ειναι δικαιωμα σου. Δε θα ηθελα παντως να καταλαβω καποια στιγμη οτι ο ανθρωπος με τον οποιο μιλαω και μοιραζομαι τις σκεψεις μου και τις αποψεις μου, μου εχει δηλωσει ψευτικο ονομα. Προσωπικη αποψη αυτη.

Ενα απο τα πραγματα που τα ιδια τα μελη πρωτα απο ολους προασπιζονται σε τουτο εδω το κλαμπ ειναι οι σχεσεις μεταξυ τους.
Οι υπολοιποι που ειμαστε λοιπον εδω μεσα, δεν ειμαστε κοροιδα που δηλωνουμε το ποιοι ειμαστε.
Το δηλωνουμε γιατι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε για να μας φερει ολους πιο κοντα.
Να ειναι το πρωτο βημα για να εχουμε μια καποια εμπιστοσυνη στον συνομιλητη μας.
Το να με λενε Κωστα και να συστηνομαι σαν Γιαννης και να συμπεριφερομαι και να συνδιαλεγομαι με ολους σαν Γιαννης, για εμενα ειναι λαθος. Πιστευω και για τους περισσοτερους.


ΥΓ. Καποιοι θα επρεπε να ειστε πιο παρατηρητικοι για το αν ενεργουμε για συγκεκριμενα μελη. Θα βλεπατε το λαθος σας.
My attitude is based on how you treat me

Μy ex-TSI's set up
Nurburgring-Seatclub decals, black tinted lights, plasti dipped mask, led bulbs, footrest, wind deflectors, park sensors, perfume from Praktiker

  • Αποσυνδεδεμένος tourmpinas
  • Γιάννης...
  • Enthusiastic member
  • *
  • Μηνύματα: 1711
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.8TSSSSSSSSSSSSSI
Εγώ ότι είπα και ότι απάντησα, το έκανα γιατί το θέμα δεν με αφορά προσωπικά.

Εγώ φίλος του είμαι και απλά ήξερα ότι δεν ήθέλε να πει για το παλιό του account. :blush:

SEAT LEON 1.8TSI
Stage III bt

  • Αποσυνδεδεμένος George_NL
  • Elite member
  • *
  • Μηνύματα: 4670
  • Φύλο: Άντρας
Εγώ ότι είπα και ότι απάντησα, το έκανα γιατί το θέμα δεν με αφορά προσωπικά.

Εγώ φίλος του είμαι και απλά ήξερα ότι δεν ήθέλε να πει για το παλιό του account. :blush:



Δλδ ρε Γιάννη είχες γνώση του τι συμβαίνει?
Τρομοκρατικές ενέργειες , εκβιασμοί , τώρα και τηλεφωνικό μπινελίκι! ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!!!! Εχω και συστατικές επιστολές απο μέλη που δοκίμασαν τις υπηρεσίες μου!

Τέλος με αυτό το ζήτημα.Πολύ ασχοληθήκαμε με την συνεχόμενη κοροϊδία και των δύο ατόμων.Και παρακαλούμε να σταματήσει η όποια ενόχληση συντονιστών ή διαχειριστών μέσω π.μ ή τηλεφώνου.Όταν θα ανοίξει ο πρώτος λογαριασμός εκείνος και θα χρησιμοποιήται .Η συγκεκριμένη κίνηση θα συνεχιστεί μέχρι να βγάλουμε μια καθαρή εικόνα για το τι γίνεται.