Αποστολέας Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ  (Αναγνώστηκε 8372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
« στις: 18-04-2010, 11:57:55 »
    Για τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος στο seatclub.gr /forum, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι η ύπαρξη μιας έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), καθώς και αρκετή διάθεση για συμμετοχή σε συζητήσεις και άλλες  δραστηριότητες.
    Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη και γίνεται εντελώς δωρεάν. Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης που διέπουν το seatclub.gr /forum. Το seatclub.gr /forum, όπως και κάθε κοινότητα, διέπεται από ορισμένους κανόνες οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. Ως μέλος, είναι υποχρέωσή σας να τηρείτε προσεκτικά τους κανόνες αυτούς και να τους σέβεστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση του φιλικού και γόνιμου περιβάλλοντος και παράλληλα διευκολύνοντας το ήδη δύσκολο έργο των διαχειριστών του seatclub.gr /forum.
    Εφόσον αποδεχθείτε τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, θα κληθείτε να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα προσωπικό όνομα χρήστη (ψευδώνυμο / username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password).

    Για τη χορήγηση ψευδώνυμου, το μέλος επιπλέον:
•   Πρέπει να είναι φυσικό πρόσωπο και πάνω από 12 ετών
•   Σε περίπτωση νομικού προσώπου να εκπροσωπείται από λογαριασμό που θα ανήκει σε ένα και μόνο πρόσωπο αυτού και που θα έχει δηλώσει την ιδιότητά του στην Διαχειριστική ομάδα.
•   Το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει αποκλειστικά ένα και μοναδικό ψευδώνυμο που αντιστοιχεί σε έναν και μοναδικό λογαριασμό.
•   Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι ή παραπέμπουν σε επωνυμίες νομικών προσώπων, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.
•   Δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, επιζήμιες, δυσφημιστικές, χυδαίες, βίαιες, υβριστικές, ρατσιστικές ή αποδοκιμαστέες.
•   Δεν πρέπει να αποτελεί τη μίμηση ενός ήδη καταχωρημένου ψευδωνύμου με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.


    Σε περίπτωση που οι Administrators / Moderators  διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων του ενός ψευδωνύμου ή λογαριασμού σε κάποιο μέλος :
•   Διαγράφουν τα μεταγενέστερα ψευδώνυμα και τους μεταγενέστερους λογαριασμούς, διατηρώντας μόνο τον αρχικό λογαριασμό και αρχικό ψευδώνυμο του συγκεκριμένου μέλους.
•   Γίνεται αυστηρή σύσταση στο μέλος για την δημιουργία  των πολλαπλών λογαριασμών και προειδοποίηση για την αποφυγή επανάληψης της ίδιας συμπεριφοράς.
•   Σε περίπτωση επανάληψης δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών παρά την σύσταση των Administrators / Moderators ο λογαριασμός του μέλους θα αποκλείεται (κλειδώνεται) από τη δημόσια συζήτηση επ’ αόριστον.

    Η διαγραφή μέλους  δεν επιτρέπεται  ακόμα και αν υπάρχει ανάλογο αίτημά του. Ομοίως δεν επιτρέπεται η διαγραφή των δημοσιεύσεών του. Ο βασικότερος λόγος βρίσκεται στο γεγονός πως οι δημοσιεύσεις είναι απαραίτητες για την συνεχή ακολουθία και κατανόηση μιας συζήτησης και την παρακολούθησης ενός θέματος.
 
    Η ομαλή λειτουργία του seatclub.gr /forum επαφίεται πρώτα από όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.

    Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό.
Ουδεμία ευθύνη για τα γραφόμενα ή και τις ενέργειες των μελών φέρει η εκάστοτε διαχειριστική ομάδα του seatclub.gr /forum.

Όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο, είτε αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο seatclub.gr /forum είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω άλλων υπηρεσιών, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του seatclub.gr /forum.


    Παρακαλείστε να ειδοποιείτε άμεσα τους Administrators / Moderators του φόρουμ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και πιθανή παραβίαση ασφαλείας .
    Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, φροντίζετε για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την έξοδο (log out) στο τέλος κάθε χρήσης. Το seatclub.gr /forum δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή βλάβης επακόλουθης της αδυναμίας των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τις παραπάνω οδηγίες.
    Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το seatclub.gr /forum διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς μελών που παραμένουν ανενεργοί για χρονικό διάστημα άνω του ενός έτους, και ότι το seatclub.gr /forum  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει όποτε το θεωρεί σκόπιμο και χωρίς προειδοποίηση.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
Απ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
« Απάντηση #1 στις: 18-04-2010, 21:22:09 »
Έναρξη ισχύος από 19-04-2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr