ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / NEWS - STATEMENTS > Κανόνες εύρυθμης λειτουργίας της δημόσιας συζήτησης / Forum Rules

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ / ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

(1/1)

SEATCLUB:
    Το seatclub.gr/forum είναι και forum που προσελκύει άτομα, τα οποία ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα στα μέλη του υπάρχουν και άτομα, τα οποία εκπροσωπούν επίσημα ή και ανεπίσημα τις εταιρείες τους και τα οποία θα φέρουν ειδική σήμανση μέσω του προφίλ τους και θα εμφανίζονται με πράσινο χρώμα. Τα συγκεκριμένα μέλη, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα, με την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τους Όρους Χρήσης τουseatclub.gr/forum, καθώς και τον ειδικό κώδικα δεοντολογίας, ο οποίος περιέχεται σε αυτούς και που ισχύει για τους εκπροσώπους των εταιρειών. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε περίπτωση δε συνάγεται καμία μορφή εξάρτησης του seatclub.gr/forum με τις εκπροσωπούμενες εταιρείες.

Δεοντολογία Εκπροσώπων Εταιρειών:

    Οι εκπρόσωποι των εταιρειών, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του seatclub.gr/forum, οφείλουν να τηρούν τους όρους πρόσβασης και χρήσης. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να επιδεικνύουν επαγγελματική συμπεριφορά κατά την επικοινωνία τους με τα μέλη της κοινότητας. Ο ρόλος τους απαιτεί την τήρηση των βασικών κανόνων δεοντολογίας, ενώ κύριο μέλημά τους θα πρέπει να είναι η επίλυση των προβλημάτων χρηστών / πελατών της εταιρείας τους. Αρνητικά σχόλια για ανταγωνιστικές εταιρείες, δυσφημιστικά σχόλια ή πλάγια διαφήμιση της εταιρείας τους σε περιοχές όπου φιλοξενούνται μηνύματα σχετικά με ανταγωνιστικά προϊόντα / υπηρεσίες, θεωρούνται αντιδεολογικά και θα μετακινούνται. Η επανειλημμένη παράβαση των παραπάνω όρων, μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη απαγόρευση εισόδου του εκπροσώπου στο seatclub.gr/forum.
    Οι εκπρόσωποι των εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους χρήστες για νέες υπηρεσίες και προϊόντα τους ή αλλαγές αυτών, μόνο στα σχετική ενότητα που έχει δημιουργηθεί και σε καμία περίπτωση σε νέα θέματα ή σε θέματα που αφορούν ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.
    Όπως και τα υπόλοιπα μέλη του seatclub.gr/forum, έτσι και οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται αυστηρά η αυτοπροβολή και κατά συνέπεια δεν επιτρέπεται η άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. δημόσια ή προσωπικά μηνύματα, προσωπικό προφίλ, υπογραφή). Επιπρόσθετα, απαγορεύεται το spamming (πολλαπλή υποβολή μηνυμάτων) με οποιονδήποτε τρόπο. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν το λογαριασμό τους αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την ενημέρωση των χρηστών των προϊόντων και των υπηρεσιών τους ή για την επίλυση τυχόν αποριών, που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
1.   Οι ασχολούμενοι επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον χώρο της αυτοκίνησης οφείλουν να δηλώνουν την ιδιότητά τους αυτή μέσω του προφίλ τους. Στις υπογραφές τους μπορούν να αναγράφουν την εταιρεία – επιχείρηση – εργασία τους μέσω φωτογραφίας ή logo αυτής,  ΧΩΡΙΣ όμως να λειτουργεί η ίδια σαν παραπομπή ή να αναγράφεται  σε αυτή οποιοδήποτε σχετικό link.

2.   Απαγορεύεται η αυθαίρετη δημοσιοποίηση παρουσιάσεων και  προσφορών προτού υπάρξει επικοινωνία με την Διαχείριση του seatclub.gr/forum. Εάν δεν υπάρχει η τελική απάντηση - ενημέρωση από την Διαχείριση του κλαμπ δεν γίνεται καμία κίνηση, προώθηση ή άνοιγμα νέου θέματος στην συγκεκριμένη ενότητα. Σε περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι παραπάνω κανονισμοί, το θέμα θα μεταφέρεται εκτός φόρουμ. Εάν δεν υπάρχει συμμόρφωση το μέλος θα αποκλείεται από το δημόσιο φόρουμ για διάστημα που θα αποφασίζει η Διαχείριση του κλαμπ σύμφωνα με την βαρύτητα των κινήσεων.

3.   Το seatclub.gr/forum επιθυμεί την επίσημη ενημέρωση και παρουσίαση των προϊόντων κάθε επιχείρησης ή επαγγελματία καθώς στοχεύει στην ενημέρωση από την "πηγή" των προϊόντων και μετέπειτα από τις κρίσεις και τα σχόλια των μελών του. Για το λόγο αυτό οι επαγγελματίες οφείλουν να γνωρίζουν στην Ομάδα Διαχείρισης το αν και πότε επιθυμούν να κάνουν την όποια παρουσίασή τους

4.   Σε περίπτωση που κάποιο μέλος χρησιμοποιήσει το όνομα του seatclub.gr/forum , τη θέση του ή το όνομά του σαν μέσο πίεσης προς τις επιχειρήσεις ή τους επαγγελματίες για ευνοϊκότερη μεταχείριση ή άλλους παρόμοιους σκοπούς, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ενημερώνουν την ομάδα Διαχείρισης του seatclub.gr/forum σχετικά με τα όσα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν ώστε να λαμβάνονται τα ανάλογα μέτρα. Αυτονόητο είναι πως αόριστες αναφορές από τους επαγγελματίες/επιχειρήσεις για τέτοιες συμπεριφορές δε θα λαμβάνονται υπόψην και θα θεωρούνται σαν αρνητική συμπεριφορά έναντι του seatclub.gr/forum.

5.   Απαγορεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ σε όλες τις ενότητες της Δημόσιας Συζήτησης:
 Τα αρνητικά σχόλια έναντι του ανταγωνισμού ή συναδέλφων τους ή και μελών του seatclub.gr/forum, τα ανώνυμα ή ατεκμηρίωτα αρνητικά σχόλια έναντι του ανταγωνισμού ή συναδέλφων τους ή και μελών του seatclub.gr/forum,  η οποιασδήποτε μορφή πρόκλησης εντάσεων μεταξύ ανταγωνιστών ή μελών του seatclub.gr/forum.
Ο σχολιασμός, οι απορίες, οι ερωτήσεις-απαντήσεις θα πρέπει να γίνονται με τρόπο ευθύ και κατανοητό ΧΩΡΙΣ την παραμικρή υπόνοια ή υποψία αυτής. Επίσης να μη γίνεται με τρόπο τέτοιο που να προκαλεί και να δίνει το έναυσμα για την ένταση ή επιθετικές συμπεριφορές των υπολοίπων όπως για παράδειγμα η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση αντίδρασης (flame baiting).

SEATCLUB:
Έναρξη ισχύος από 19-04-2010

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση