Αποστολέας Θέμα: Δικαιώματα και υποχρεώσεις των Administrators/Moderators  (Αναγνώστηκε 6131 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

 • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
 • Μέλος Διαχείρισης
 • Rookie member
 • *
 • Μηνύματα: 183
  • http://www.seatclub.gr/forum
    Η Ομάδα Διαχείρισης έχει το δικαίωμα, όχι όμως και την υποχρέωση, της εποπτείας των πληροφοριών που δημοσιεύουν τα μέλη της κοινότητάς του seatclub.gr/forum σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του δικτυακού του τόπου. Αυτή απαρτίζεται από τους Administrators (Διαχειριστές) / Moderators (Συντονιστές). Είναι μέλη του seatclub.gr/forum με κάποια επιπλέον δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ο ρόλος τους είναι κατά την απόλυτη κρίση τους η διαπίστωση των περιπτώσεων μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του Forum και η λήψη των αντίστοιχων αποτρεπτικών και επανορθωτικών μέτρων. Πρέπει να τονιστεί ότι όλοι αυτοί οι κανόνες δεν είναι κάθε αυτό απαγορεύσεις αλλά μάλλον όρια που έχουν τεθεί για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του seatclub.gr/forum .
    Η Ομάδα Διαχείρισης, είναι εθελοντές, και έχουν και αυτοί προσωπική ζωή, ενδιαφέροντα και  υποχρεώσεις.  Δεδομένου ότι έχουν και αυτοί τις προτεραιότητές τους, δεν έχουν πάντα την πολυτέλεια του απεριόριστου ελεύθερου χρόνου να παρακολουθούν και να επεμβαίνουν άμεσα όταν χρειάζεται.

Α.   Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης

1.   Η Ομάδα Διαχείρισης του seatclub.gr/forum αποτελείται από μέλη της κοινότητάς του τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.
2.   Κάθε μέλος του seatclub.gr/forum έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (Επιλογή «Αναφορά σε συντονιστή») των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της.
3.   Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής ή συντονιστής του seatclub.gr/forum ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή ή συντονιστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον από τους υπόλοιπους Administrators / Moderators. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος.

Β.   Διαχείριση Δημοσιευμένου Περιεχομένου

1.   Οι  Administrators / Moderators του seatclub.gr/forum έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιαδήποτε δημοσίευση σε περιοχή της οποίας η θεματολογία είναι ανάλογη με το περιεχόμενο της δημοσίευσης αυτής.
2.   Οι Administrators / Moderators έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τον τίτλο οποιασδήποτε δημοσίευσης (θέματος, μηνύματος ή άλλου περιεχομένου), εφόσον πιστεύουν ότι αυτός παραβαίνει τους όρους χρήσης είτε είναι παραπλανητικός, είτε ανάρμοστος, είτε ελλιπής, είτε με ορθογραφικές και γραμματικές ελλείψεις, είτε αντίθετος από τη «φιλοσοφία» του forum.
3.   Οι Administrators / Moderators έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιαδήποτε δημοσίευση που μέρος ή το σύνολο της οποίας αντιτίθεται στους όρους πρόσβασης και χρήσης, σε ειδική περιοχή, προσπελάσιμη μόνο από τα μέλη της ομάδας διαχείρισης ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και να αφαιρεθούν αυτές.
4.   Οι Administrators / Moderators δεν έχουν καμία αρμοδιότητα σε δικτυακούς τόπους, υπηρεσίες και χώρους, που δεν περιλαμβάνονται στις σελίδες του seatclub.gr/forum και δεν μπορούν να επέμβουν σε διαμάχες που ξεσπούν ανάμεσα σε μέλη για αυστηρώς προσωπικά θέματα.


Έναρξη ισχύος από 19-04-2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr

 • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
 • Μέλος Διαχείρισης
 • Rookie member
 • *
 • Μηνύματα: 183
  • http://www.seatclub.gr/forum
Έναρξη ισχύος από 19-04-2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr