Αποστολέας Θέμα: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ  (Αναγνώστηκε 5964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
« στις: 18-04-2010, 17:11:29 »
    Στο seatclub.gr/forum ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνονται ομαδικές αγορές με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης δυνατής τιμής για κάποιο προϊόν που ενδιαφέρει πληθώρα μελών του.

    Οι ομαδικές αγορές οργανώνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα μέλη της Διαχείρισης του και σε αυτές η συμμετοχή είναι προαιρετική.

    Από τη στιγμή όμως που κάποιος θα δηλώσει συμμετοχή οφείλει να είναι τυπικός ως προς αυτή ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στους όρους και την ολοκλήρωσή της, ουσιαστικά δημιουργώντας τελικά πρόβλημα  στα υπόλοιπα συμμετέχοντα μέλη.


Μια ομαδική αγορά θα προϋποθέτει τα κάτωθι:

α) Ανακοίνωση έναρξης ομαδικής αγοράς.
β) Παρουσίαση του προϊόντος.
γ) Φωτογραφία του προϊόντος.
δ) Τιμή του προϊόντος (ενδεικτική ανά τεμάχιο σύμφωνα με το σύνολο κατά τη δήλωση συμμετοχής)
ε) Ημερομηνία έναρξης και λήξης κατάθεσης του αντιτίμου.

    Μετά τη δήλωση συμμετοχής του ενδιαφερομένου μέλους στην ομαδική αγορά, θα του αποστέλλεται προσωπικό μήνυμα με αριθμό λογαριασμού και οδηγίες για τον τρόπο καταβολής και επαλήθευσης αυτής. Θα αναρτάται στο ανάλογο θέμα το nickname του μέλους με την παραγγελία του (για να μπορεί να ελέγχει και το ορθό αυτής) με την ανάλογη επισήμανση "ενημερώθηκε".

    Οι τρόποι καταβολής του αντιτίμου είναι οι ακόλουθοι:
1) Σε τραπεζικό λογαριασμό και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίνονται με προσωπικό μήνυμα. (Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή nickname ή ονοματεπώνυμου στην κατάθεση).
2) Σε τυχόν συναντήσεις ή άλλες εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιούνται εντός της προθεσμίας με απευθείας καταβολή σε κάποιον Administrator / Moderator.

    Μετά την κατάθεσή του το μέλος οφείλει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα κάποιον Administrator / Moderator για τον τρόπο κατάθεσης, την αιτιολογία που χρησιμοποίησε και το υποκατάστημα στο οποίο έγινε η κατάθεση (αναγράφεται στην απόδειξη).

    Μετά την ταυτοποίηση της πληρωμής θα αναρτάται στο ανάλογο θέμα και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα το nickname του μέλους με την παραγγελία του με την ανάλογη επισήμανση "πληρώθηκε"

    Η ταυτοποίηση σε περιπτώσεις πληρωμής μέσω internet banking μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να καθυστερεί λίγο παραπάνω, σύμφωνα με τους όρους του συστήματος της εκάστοτε τράπεζας.

   Στις περιπτώσεις εκείνες που δε θα έχει υπάρξει καταβολή του αντιτίμου εντός της ορισμένης ημερομηνίας, η συμμετοχή του μέλους ακυρώνεται. Σε περίπτωση επανάληψης ίδιας συμπεριφοράς από το ίδιο μέλος σε μελλοντική αγορά, θα σημαίνει και τον αποκλεισμό του από μελλοντικές τέτοιες αγορές.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ


    Η παράδοση και η παραλαβή των προϊόντων των ομαδικών αγορών θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους παρακάτω τρόπους:

1.   Μέσω εταιρείας ACS με χρέωση παραλήπτη.
2.   Μέσα από οποιαδήποτε συνάντηση ή άλλη εκδήλωση του


    Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποκλειστική χρησιμοποίηση της ACS αφορά στο γεγονός ότι οι αρμόδιοι συντονιστές δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να τρέχουν σε μεμονωμένα γραφεία άλλων εταιρειών ή ΕΛ.ΤΑ και καθώς η πολιτική της εταιρείας χρησιμοποιεί και την τηλεφωνική επικοινωνία σε περίπτωση μη ανεύρεσης του παραλήπτη στη δηλωθείσα από αυτόν διεύθυνση και την επικοινωνία με τον αποστολέα πριν την επιστροφή. Κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις επιστροφής δεμάτων εξαιτίας της μη τηλεφωνικής επικοινωνίας με αποτέλεσμα να υπάρχει η χρέωση των αρμοδίων συντονιστών.
    Αναφέρεται επίσης ότι οι αρμόδιοι της ομαδικής αγοράς την αναλαμβάνουν αυτή εθελοντικά και κατόπιν τούτου γίνεται κατανοητό ότι δεν καθίσταται δυνατό να μεταφέρουν συνέχεια τα αγαθά ή να πηγαίνουν καθημερινά στα αρμόδια γραφεία για την αποστολή τους. Για το λόγο αυτό τα μέλη οφείλουν να ενημερώνουν κατάλληλα στις περιπτώσεις εκείνες που θα υπάρχει παράδοση κατά τις συναντήσεις – εκδηλώσεις του κλαμπ.

    Απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή των δεμάτων είναι :
Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή-Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας και τηλέφωνο επικοινωνίας.


    Καταλήγοντας αναφέρεται ότι το μέλος που συμμετέχει σε οποιαδήποτε ομαδική αγορά έχει διαβάσει και αποδεχτεί εξ'ολοκλήρου τους κανονισμούς που διέπουν τις ομαδικές αγορές.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
Απ: ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
« Απάντηση #1 στις: 18-04-2010, 21:20:08 »
Έναρξη ισχύος από 19-04-2010
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr