Αποστολέας Θέμα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010  (Αναγνώστηκε 6450 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος St0LiS
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 295
  • Φύλο: Άντρας
Επειτα απο ερωτηση σε πμ με moderator του φορουμ... και μια μικρη συνεννοηση μεταξυ φιλων εδω στην Λαμια... Και λογω της επιτυχιας που ειχε η προηγουμενη μας συναντηση μεσα στον ιουνιο...

Στις 4 Μηνα Ιουλιου και Ωρα 13:00 Το μεσημερι .... ετοιμαζουμε την πρωτη μας εκδρομη - καφε για μπανιο στην παραλια Ραχων εξω απο την λαμια μετα την Στυλιδα!!!!

Αρχικα και για να μην μπλεχτουμε - χαθουμε προτεινουμε αρχικη συναντηση σε ενα μερος συνηθησμενο για ολους εμας τους σεατακηδες που φροντιζουμε τακτικα τα αμαξια μας.... Εξω λοιπον απο την αντιπροσωπεια της Seat στην Λαμια στην μεγαλη αλανα με ωρα προσελευσης 13:00

Λογω και της προηγουμενης μας συναντησης (και της καθυστερησης αρκετων στην ωρα προσελευσης) θα ηταν καλο να εχουμε μαζευτει εως και τις 13:30 το αργοτερο ετσι ωστε να μην καθυστερησουμε για να παμε στην παραλια για μπανιο και καφε!!!

Αναμενονται λοιπον εδω οι συμμετοχες - μυνηματα σας για να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε !!!
Και μην ξεχασετε.... Ενημερωνουμε απανταχου φιλους και φιλες σεατακιδες της περιοχης που το εχουν το γονιδιο αλλα δεν εχουν γνωρισει η μαθει ακομη για το κλαμπ το οποιο μας περιβαλλει ολους σε μια τεραστια παρεα!!!

 :boat: :boat: :boat: :boat: :boat:

O Akontraristos...... Prwtos Thn Kontra Arxetw........