SEATCLUB Μeetings και Εκδηλώσεις > Εκδρομές SEATCLUB

Εκδρομή στο ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ Αργολίδας 26/09/2010

(1/36) > >>

giannis20vt4:
Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι και μικρά παιδιά… Όχι σαν τηλεπαιχνίδι ακούγεται.. :fool: :doh:
Λοιπόν παιδιά… Όχι ακούγεται χαζό οι πιο πολλοί είμαστε ολόκληροι μαντράχαλοι… :crazy:
ΛΟΙΠΟΝ SΕΑΤoCLUBακιδες (το βρηκα  :1yoohoo: :korna: ) μιας και το καλοκαίρι πέρασε, όσοι πήγαμε κάπου πήγαμε, οσοι δεν πήγαμε όμως εδώ είναι το Σεατ club πριν από εσας για εσας (λεμε τώρα  :xaxa:)
Στις  26/09/2010 θα κάνουμε την βολτούλα μας- εκδρομούλα μας στο Μαλαντρένι. ( Καμιά ωρα περίπου η διαδρομη. τα χλμ 101 απο διοδια Ελευσίνας.)

Μια μικρή περιγραφή:
Το Ημιορεινό Μαλαντρένι , κλεισμένο στο δικό του φυσικό περίγυρο, αλλά όχι απομονωμένο – 16 χλμ. από το Άργος-είναι και τούτο ζωντανό χωριό, εργατικό, αδέλφι αντικρινό με το Σχινοχώρι. Έχει λυρικότερη φύση, χαριτωμένη, που αναπαύει την όραση με την ποικιλία της, καθώς αναπτύσσονται ολόγυρα υψηλοί δεντρωμένοι λόφοι, χωρισμένοι με μικρές ρεματιές κι έχουν στην κορφή τους κάποιο εκκλησάκι παλιό ή καινούργιο.
Εργατικοί οι Μαλαντρενιώτες ασχολούνται με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, τις καϊσιές και τα κηπευτικά κάτω στον πεδινό χώρο, στην είσοδο της πεδιάδας της Λυρκείας. Κυρίως όμως με τ’ αμπέλια τους, αφού το Μαλαντρένι είναι ονομαστό για τα κρασιά του και διαθέτει σήμερα πολλά σύγχρονα οινοποιεία και από τα πιο εκλεκτά κρασιά της περιοχής, ονομαστά και επώνυμα και έξω από τα τοπικά όρια σ’ ολόκληρη τη χώρα, ακόμα και στο εξωτερικό. Στον ερχομό του Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο το χωριό, που εκσυγχρονίζεται ραγδαία κερδίζοντας σε ανάπτυξη, αλλά και χάνοντας τα τελευταία χαρακτηριστικά της ορεινής μορφής του, μοσχομυρίζει κρασοστάφυλου χυμούς και μούστους.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη:

Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι είστε σίγουροι ότι θα έρθετε μαζι με τα άτομα που θα συνοδεύετε.
Οσοι δεν είστε σίγουροι να μας το γράφετε για να μπορούμε να κανονίσουμε  τα του φαγητού κλπ κλπ.
Τελευταία διορία για την δήλωση συμμετοχή σας είναι 5 μέρες πριν την εκδρομή, βέβαια όσοι είστε σίγουροι απο τώρα πείτε το για να υπολογίζουμε
Η ώρα αναχώρησης και το μέρος συνάντησης θα ανακοινωθούν μετέπειτα.
Ελα για πάμεεεεε  :korna: :korna:

gerwn:
 :xa: :xa: :xa: :rally: +2

giannis20vt4:
Δήλωση συμμετοχών

gerwn-------------------->3
giannis20vt4------------>1


Το παρών τροποποιείτε ΜΟΝΟ απο τα μέλη της διαχείρισης.

taeS noeL:
εγω μεσα!2 ατομα  :wink:

HaRRiS_:
Μεσα εγω ... + 1

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση