SEATCLUB Μeetings και Εκδηλώσεις > Συναντήσεις ΚΡΗΤΗΣ

πιτα του 2011???

<< < (2/3) > >>

αχιλλεας_Ibiza:
λοιπον....καλησπερα σε ολα τα παιδια στη κρητη...οπως και καθε χρονο ελπιζω πως θα κανονισουμε κατι....ειμαι στο καραβι και κατεβαινω κατω....θα μιλησω και με τον αντωνη και θα σας πω πολυ συντομα τι γινεται...για φετος θα προτεινα να γινει στο Ρεθυμνο μιας και περσυ εγινε μεγαλο μπαχαλο.....ωστε να μοιραστει στα 2 η αποσταση...εκτος αν παμε παλι σε καμια πιστα οπως περσυ χωρις ομως να γινουμε μπαχαλο...απλα λεω το Ρεθυμνο για να μοιραστει η αποσταση για φετος....μιας και δεν εχω αυτοκινητο στο Ρεθυμνο...περιμενω τις προτασεις σας αλλα μολις μιλησω και με τον αντωνη θα σας πω νεα το συντομοτερο....μια Κυριακη θα ηταν στις 30 Ιανουαριου ωραια να κανουμε την συναντηση για τη κοπη τη πιτα....

giannis20vt4:
H κοπή της πίτας του SEATCLUB είναι 30/1/2011 στην Αθήνα. Εφόσον δεν εχει ανακοινωθεί άλλη πίτα εκ μερους του SeatClub απο τα μέλη της διαχείρισης ή σε συνεννόηση με αυτά  όποια άλλη συνάντηση ΔΕΝ είναι του SeatClub.

Antonis_Cupra:
Βρε γιαννη μου ακουγεται πολυ ''κακο'' ετσι οπως το γραφεις...


--- Παράθεση από: giannis20vt4 στις 10-01-2011, 16:07:47 ---όποια άλλη συνάντηση ΔΕΝ είναι του SeatClub.
--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορει να ειναι λογικο να το λες ετσι, ισως να το εκανα κι εγω στην θεση σου, αν σκεφτει κανεις τα περσινα ρεζιλικια.....ακουγεται λιγο ασχημα παντως.

Οπως και να χει, αναφερω προς ενημερωση και των υπολοιπων παιδιων απο την Κρητη οτι δεν εχω σκοπο ουτως η αλλως να ασχοληθω φετος λογω και επαγγελματικων αλλα και προσωπικων υποχρεωσεων.(επειδη αναφερθηκε το ονομα μου παραπανω)
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να κανονισουν κατι τα υπολοιπα παιδια. Ισα ισα.

Αντε καλη χρονια να εχουμε παιδια.


Rain:

--- Παράθεση από: giannis20vt4 στις 10-01-2011, 16:07:47 ---H κοπή της πίτας του SEATCLUB είναι 30/1/2011 στην Αθήνα. Εφόσον δεν εχει ανακοινωθεί άλλη πίτα εκ μερους του SeatClub απο τα μέλη της διαχείρισης ή σε συνεννόηση με αυτά  όποια άλλη συνάντηση ΔΕΝ είναι του SeatClub.

--- Τέλος παράθεσης ---

σκοπεύετε να ανακοινωσετε?

αχιλλεας_Ibiza:
ποσοι μπορειτε για 30 Ιανουαριου ημερα Κυριακη????αν οχι Ρεθυμνο εστω καπου αλλου.....


για δηλωστε...


Αχιλλεας_Ibiza

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση