0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμ, δεν μπορώ να 'μαι πρώτος... Δεν ξέρω το δρόμο και μη φτάσω καμιά Αλεξαντρούπολη...
Ξέρω εγώ. Αν μπορέσεις να με ακολουθήσεις με τον Ατσαλαδό-R..... Παρεπιπτόντως, έκανα ένα refresh μνήμης στη διαδρομή, με τη βοήθεια του google maps, και έχω να σας πω ότι είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η!! Όταν πέρασα παλαιότερα με τη μηχανή(άλλη αίσθηση επαφής με τη φύση με τη μηχανή, βέβαια), έπαθα την πλάκα μου! Τότε, ήταν 11 Μαΐου και ήταν όλα ανθισμένα. Κάτι παρόμοιο με τώρα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, η διαδρομή είναι πανέμορφη.Μαρία Μαφία, αν περάσεις από Αταλάντη, θα βρεθούμε στην ίδια διαδρομή ... να είμαστε 2 λεόνια!
Επίσης κάτι αλλο επειδή βλέπω να χαζέψουμε απο την ομορφιά αμα θέλει κανεις να διανυκτερεύσουμε εκει την Κυριακή και να γυρίσουμε Δευτέρα μπορούμε να το δούμε... Αφου θα πάμε που θα πάμε είναι και off season αμα μαζευτούμε λογικά θα έχουμε και καλύτερη τιμή..
Έλεγα να το προτείνω αλλά φοβήθηκα μη φάω τίποτα ντομάτες.Προφανώς και θα ναι ΠΟΛΥ καλύτερα να γίνει έτσι και στο γυρισμό να ρίξουμε και καμιά βουτιά πουθενά.
Γιάννη, είπες χθες οτι θα ρώταγες τιμές κλπ.Έκανες κάποια κίνηση;;;;