Αποστολέας Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ  (Αναγνώστηκε 6505 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
« στις: 08-08-2011, 12:38:05 »
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ SEATCLUB ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Μέσω διαφόρων μελών μας, ενημερωθήκαμε πως αποκλεισμένο μέλος του seatclub από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλων ιστότοπων κατηγορεί τους Διαχειριστές και Συντονιστές περί εξαπάτησης των υπόλοιπων μελών όσων αφόρα σε τιμές σε θέματα ομαδικών αγορών, αυτοκόλλητων, εκδηλώσεις και ιδιαίτερη αντιμετώπιση και προβολή ορισμένων επαγγελματιών, σε συνέχεια παλιάς του συμπεριφοράς εντος του seatclub , καθώς υποθέτουμε δεν ικανοποιήθηκαν τα τότε αιτήματά του. Δυστυχώς για εμάς βέβαια, ποτέ δεν είπε κάτι συγκεκριμένο ώστε να υπάρξουν και οι ανάλογες απαντήσεις και η ανάρτηση συγκεκριμένων αποδείξεων απο μέρους μας.

Για όποιον επιθυμεί λοιπόν και από τη στιγμή που οι αποδείξεις που έχουμε στα χέρια μας δεν ικανοποιούν, σας καλούμε στις επόμενες ομαδικές αγορές να είστε παρόντες όσοι επιθυμείτε στις συζητήσεις μας με προμηθευτές για ρούχα - αξεσουάρ - αυτοκόλλητα.
Για όποιον επιθυμεί, μπορούμε να δώσουμε το όνομα του προμηθευτή των αξεσουάρ μας και να ζητήσει ο ίδιος από μόνος του τιμή για όσα έχουν παραγγελθεί ΧΩΡΙΣ να αναφέρει ότι είναι από το seatclub, ώστε να διαπιστώσει την διάφορα της τιμής από αυτή που ΕΜΕΙΣ σας ανακοινώνουμε.
Για οποίον επιθυμεί, μπορεί επίσης να ζητήσει τιμή για οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί, ΧΩΡΙΣ να αναφέρει το όνομα του seatclub και μετά να ζητήσουμε κι εμείς. Λογικά αφού είμαστε τα όσα μας προσάπτει μέσω συζητήσεων του, θα σας δώσουμε αυξημένη τιμή.
Για οποίον επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε επαγγελματία και να τον ρωτήσει αν τους έχουμε ενοχλήσει για δικό μας όφελος. Αν και νομίζουμε ότι οι περισσότεροι δεν θα μας αναγνωρίσουν καν αν πάμε στην εργασία τους ως απλοί πελάτες.

Καταλήγουμε λέγοντας το εξής.
Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει η οποιαδήποτε εκμετάλλευση από μέρους μας, έχει την δυνατότητα να μην συμμετέχει σε κάποια αγορά αλλά ΚΑΙ την ικανότητα να αποδείξει την εκμετάλλευση αυτή.
Έχουμε αναφέρει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι εάν προσφέρουμε ένα αξεσουάρ σε μια Α τιμή και κάποιος από εσάς δει ότι ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αξεσουάρ έχει μια καλύτερη τιμή, να μας ενημερώσει ώστε ΟΛΑ τα μελή να επωφεληθούν και να πάμε στον ανάλογο προμηθευτή. Ειδικά για τα αυτοκόλλητα έχουμε και παράδειγμα που μέλος ενδιαφέρθηκε και ρώτησε για τιμές αλλά για το είδος και την ποιότητα των ήδη προσφερόμενων, δεν βρέθηκε ανταγωνιστικότερη τιμή.

Από την πλευρά μας επειδή δεν πρόκειται να υιοθετήσουμε την ιδία ανάλογη συμπεριφορά που θυμίζει την παιδική ηλικία όλων μας και όλων σας, το όνομα του μέλους δεν ανακοινώνεται όσο δεν κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες και αοριστολογεί αλλά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη που το καπρίτσιο (?) του μπορεί να σας δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα σε άλλον χώρο.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr