SEATCLUB Μeetings και Εκδηλώσεις > Συναντήσεις Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναντησεις-προορισμος

(1/4) > >>

panosFR:
Αυτη η ψηφοφορια γινεται για να δουμε αν συμφωνητε να αλλαξουμε την διασκεδαση μας.
Μπορουμε να πηγαινουμε σε διαφορα μαγαζια της πολης που γνωριζουμε ή οχι ,για ποτο ,καφε ή για φαγητο!
το που ,το αποφασιζουμε ολοι μαζι. :friends:
η ωρα συναντησης θα παει πιο αργα,και τα σημεια συναντησεις θα ειναι συγκεκριμενα και θα αναχωρουμε απο εκει κανοντας και την βολτα μας προς το μαγαζι  προορισμου.
Η κινηση αυτη εχει σκοπο για να μην γινει ρουτινα η συνατηση και να αλλαζουμε καταστασεις.

Αυτη την Κυριακη θα κανω μια τυχαια επιλογη εγω!
Βεβαια ακουω και αποψεις πριν ανεβασω θεμα!

θελω να δω και γραμμενη την αποψη σας!

malossi:
χαχαχα όλοι στην μάσα το ριξανε...πρέπει πάνο να κάνουμε μια εκδρομουλα οικονομική για τα σημερινά δεδομένα.έχουμε πάρα πολύ να ξεμυτίσουμε.... :xa:

SPITHAS:

--- Παράθεση από: malossi στις 24-04-2012, 02:41:23 ---χαχαχα όλοι στην μάσα το ριξανε...πρέπει πάνο να κάνουμε μια εκδρομουλα οικονομική για τα σημερινά δεδομένα.έχουμε πάρα πολύ να ξεμυτίσουμε.... :xa:

--- Τέλος παράθεσης ---

ετσι σωκρατη μεσααααααα.στην επομενη συναντηση μεσα και γω για πρωτη φορα επιτελους.οπου να ναι αρκει να εχεις καλη παρεααααααα. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

giorgos19:
μακαρι να μπορεσω και εγω καποια στιγμη να ερθω, αλλα ειμαι πολυ μακρια ρε γμτ  :annoyed_h4h: :tsatilas: :fear: :fool: ελατε κατα εδω ρε παιδια  :blush: :harhar: :rtfm:

Scouter:
Καλυτερα θα ειναι να γραψουμε ονομαστικα τι θελουμε γιατι ως συνηθως θα ψηφισουν ανθρωποι που δεν θα ερθουν ποτε!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση