Αποστολέας Θέμα: Αλλαγές σε μορφή και κανονισμούς του forum  (Αναγνώστηκε 6944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Αποσυνδεδεμένος SEATCLUB
  • Μέλος Διαχείρισης
  • Rookie member
  • *
  • Μηνύματα: 183
    • http://www.seatclub.gr/forum
Στα πλαίσια ανανέωσης της μορφής του forum ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές που θα εφαρμοστούν από 01 Φεβρουαρίου 2018.

1)Δημοσίευση links, εμπόρων, καταστημάτων, sites

Mε τους όρους λειτουργίας που είχαμε μέχρι τώρα έγινε κατανοητό πως δεν επιθυμούμε την απλή διαφήμιση ή προώθηση καταστημάτων και λοιπών παρόμοιων εμπόρων αλλά την εξυπηρέτηση των μελών για αυτό που ψάχνουν για το πρόβλημά τους ή την αναβάθμιση του οχήματός τους. Αφού πλέον διαπιστώσαμε ότι έχει κατανοηθεί η άποψή μας, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι προς εξυπηρέτηση των μελών μεταξύ τους
παύει πλέον η απαγόρευση δημοσίευσης links, εμπόρων, καταστημάτων, sites.

Γίνεται κατανοητό ότι η δημοσίευση θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την εξυπηρέτηση του μέλους που αναζητά κάτι και σε καμία περίπτωση την απλή διαφήμιση κάποιου.
Στις περιπτώσεις που βλέπουμε τέτοια πρόθεση, θα ακολουθείται η μέχρι τώρα διαδικασία από τους συντονιστές του φόρουμ με τροποποίηση μηνυμάτων.

2)Γενικά θέματα εκτός αυτοκινήτου

Μέσα από το φόρουμ έχουμε μάθει με τη σειρά μας να εξετάζουμε τις απόψεις σας και ανάλογα να κοιτάμε πως μπορούν να υλοποιηθούν κάποιες απο αυτές ανάλογα με την περίσταση. Καθώς λοιπόν και οι δύο πλευρές κρίναμε πως πρέπει να μπούμε σε περίοδο που το φορουμ θα έχει περισσότερο καθαρό αυτοκινητιστικό περιεχόμενο και προσανατολισμο,οι κατηγορίες και οι ανάλογοι πίνακες για θέματα εκτός αυτοκινήτου δε θα είναι πλεόν διαθέσιμοι. Καθώς όμως δεν έιναι εφικτό να μην υπάρχει κάποια αναφορά για κάτι πέραν του αυτοκινήτου, θα παραμείνει ανοιχτό μόνο η κατηγορία του Off topic, όπου εκει θα γράφονται από τα μέλη θέματα εκτός αυτοκινήτου.

3)Θεματολογία περί δοκιμών αυτοκινήτων (ανοίγματα για τους παλιούς)

Ύστερα από χρόνια αποφασίστηκε να ανοιχτεί ξανά, με νέο υφος όμως, θέμα με αναφορά σε διάφορες δοκιμές - ανοίγματα εκτός πίστας.
Καταρχήν γινεται γνωστή η θέση μας προς όλους ότι το SEATCLUB είναι ενάντια σε οτιδήποτε παραβαίνει την Νομοθεσία της Χώρας μας.
Κατόπιν αυτού είμαστε ενάντια σε οποιοδήποτε αυτοσχέδιο αγώνα, επίδειξη ικανοτήτων ή επικίνδυνων ελιγμών.
Επειδή όμως πολλοί βελτιώνουν τα αυτοκίνητά τους σε διάφορους τομείς, ένας εύκολος τρόπος για να γίνει ορατή η όποια βελτίωση είναι δυστυχώς ο δρόμος. Και λέμε δυστυχώς γιατί η Πολιτεία δεν έχει φροντίσει ή έστω να δώσει κίνητρα, για χώρους ελεγχόμενους όπου μπορούν να γίνουν οι όποιες δοκιμές.
Στο ανάλογο θέμα που θα ανοιχτεί, θα υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες για το τι θα επιτρέπεται να γραφτεί και πως και εννοείται ότι θα υπάρχει όσο δύναται από μέρους μας η αυστηρή επιτήρησή τους και οι ανάλογες κυρώσεις στα μέλη που θα ξεφεύγουν.

Και έπεται και συνέχεια αλλαγών...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SEATCLUB  //  www.seatclub.gr