ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ SEAT > Leon IV (mk4)

Ελαφρύς-μικρός θόρυβος "στα χαμηλά".

<< < (2/7) > >>

Dimitris_547:

--- Παράθεση από: tsofras στις 05-05-2021, 13:57:07 ---Λοιπόν Δημήτρη το κάνει και σε εμένα τελικά. Δεν το είχα παρατηρήσει με τα κλειστά παράθυρα , ξαναμπήκα σήμερα με ανοιχτά τα παράθυρα και το κάνει σχεδόν πάντα σε αλλαγές απο 1η -2α . Δεν είναι πολύ δυνατός αλλά ακούγεται .
Αν δεν κάνω λάθος και με το DSG όταν είχα ανοιχτά τα παράθυρα άκουγα κάποιον ήχο , τώρα που το είπες και το έχω μυαλό μου θα το ακούω συνέχεια  :dizzy:

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμένα το κάνει και εν κινήση όταν πατάω γκάζι ας πούμε και έχω μέσα Δευτέρα και ειμαι μέσα στη πόλη σε ένα στενό που έχει ηχώ. Δλδ πέρα από το κουδούνισμα που ακούω όταν κάνω αλλαγή π.χ απο πρώτη-δετέρα, ακούω αυτόν τον μικρό θόρυβο συνεχόμενα όταν έχω ταχύτητα και ειμαι σε πορεία μέσα στη πόλη. Έναν συνεχόμενο μικρό ενοχλητικό μεταλλικό  ήχο σαν κουδούνισμα...τον ακούς πεντακάθαρα μέσα σε στενό. Εσένα στο κάνει αυτό?

tsofras:

--- Παράθεση από: Dimitris_547 στις 05-05-2021, 21:51:52 ---Εμένα το κάνει και εν κινήση όταν πατάω γκάζι ας πούμε και έχω μέσα Δευτέρα και ειμαι μέσα στη πόλη σε ένα στενό που έχει ηχώ. Δλδ πέρα από το κουδούνισμα που ακούω όταν κάνω αλλαγή π.χ απο πρώτη-δετέρα, ακούω αυτόν τον μικρό θόρυβο συνεχόμενα όταν έχω ταχύτητα και ειμαι σε πορεία μέσα στη πόλη. Έναν συνεχόμενο μικρό ενοχλητικό μεταλλικό  ήχο σαν κουδούνισμα...τον ακούς πεντακάθαρα μέσα σε στενό. Εσένα στο κάνει αυτό?

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα το κοιτάξω χωρίς ράδιο και θα σου πω

Sent from my RMX2170 using Tapatalk

xRRx:
Καλησπέρα, αυτούς τους ήχους τους είχα και γω, ο ένας ακούγεται όταν εμφανίζεται το eco στο καντράν και μου είπαν πως όταν μπαίνει το eco υπάρχει μια βαλβίδα στο πίσω μέρος της μηχανής γι αυτό και το ακούμε και ο 2ος ήχος προέρχεται απο την θερμομόνωση της εξάτμισής (τον εντοπίζεις εύκολα αν χτυπήσεις το πλαστικό κάλυμμα κάτω απο το αμάξωμα ανάμεσα στις δυο πόρτες του οδηγού και πίσω) αυτός ο ήχος σταμάτησε πιέζοντας πιο μέσα την μόνωση και δεν έρχεται σε επαφή με την εξάτμιση, ο ήχος απο τον κινητήρα είναι φυσιολογικός.

Δε ξέρω αν σας κατατόπισα, στη διάθεση σας. :ok:   

pikos:
Καλησπέρα σε όλους,
Στο FR 1.5 DSG στα χαμηλά με ανοιχτά παράθυρα, εγώ ακούω έναν ήχο σαν χαλασμένο ρουλεμάν (υψηλός μεταλλικός) στις αλλαγές των ταχυτήτων. Συμβαίνει και σε άλλους ;

Lazo:

--- Παράθεση από: tsofras στις 15-03-2021, 20:56:32 ---Δημήτρη δες και αυτό που σου είπα αν έχεις πρόσβαση
https://seatclub.gr/forum/index.php/topic,41880.0.html

Αλλά καλό είναι που άνοιξες και νέο γιατί δεν ξέρω αν έχουν ακουστεί και άλλα κρούσματα στο νέο Leon

--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον είναι εντελώς διαφορετικά περιστατικά γιατί εγώ νιώθω δόνηση στον συμπλέκτη και ακουω ένα ενοχλητικό κλακ σε οποιαδήποτε συμπλεξη σχέσης από 1η έως 5η. Στα κατεβάσματα δεν ακούω τίποτα ούτε από 5η σε 6η που η κλιμάκωση των σχέσεων δεν αλλάζει δραματικά. Ίσως ο φίλος Αλέξανδρος μας κατατοπιζε περισσότερο.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση