ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ SEAT > Leon IV (mk4)

New multimedia system 10

(1/10) > >>

xRRx:
Καλησπέρα σας, καινούριος στο φόρουμ και κάτοχος του καινούριου Leon FR με έξτρα προσθήκη τη μεγάλη οθόνη των 10 ιντσών.
Ωραία οθόνη αλλά πάρα πολλά bugs. Για την εφαρμογή Seat Connect δε θα το συζητήσω καν, πλήρης απογοήτευση.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχω εντοπίσει πως πολλές φορές κάνει κάτι κολλήματα στην αλλαγή προφίλ οδήγησής  απο πχ Normal σε Sport με αποτέλεσμα να έχω ενεργοποιημένο το Sport και να είμαι κανονικά σε Normal η προσωρινή λύση που βρίσκω είναι να ξανά παίξω με τα προφίλς πχ να το ξανά βάλω στο Normal και ξανά στο Sport.

Χάνει συνέχεια τις ρυθμίσεις και πολλές φορές όταν μπαίνω στην αρχή της μέρας στο αυτοκίνητο, μου πετάει μήνυμα "θα πραγματοποιηθούν τώρα οι ρυθμίσεις σας ""Άκυρο"" ή ""ΟΚ"" " φυσικά αν πατήσω το ΟΚ μου περνάει ρυθμίσεις που είχα πριν 2 μέρες όπως πχ το τελευταίο τραγούδι που έπαιζε, το προφίλ, οι ρυθμίσεις στους χάρτες κοκ αυτό γίνεται συχνά και απ ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ ευθύνεται η database της Seat που δε κάνει σωστό συγχρονισμό ή τον κάνει μια φορά στο τόσο.

Σαν κάτοχος eSIM έχω πολλά προβλήματα με τελευταίο την μη πρόσβαση στο διαδικτυακό ραδιόφωνο όπως και στο TIDAL γενικός σε ότι έχει σχέση με τα δεδομένα, το ίδιο αντιμετωπίζουν και πολλοί κάτοχοι στην Αγγλία.

Κάθε μέρα πρέπει να ενεργοποιώ την εμφάνιση των πινακίδων με τα όρια ταχύτητας μέσα απ τις ρυθμίσεις του χάρτη (bug του infotainment)

Τρεμοπαίζει η κάμερα όπισθεν (είπε η Seat θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση της οθόνης)

Και πολλά μικρά ακόμα θεματάκια που θα τα αναλύσουμε στη πορεία.   

tsofras:
Πω ρε μαν πολλά θέματα.
Εγώ έχω απλά την 8αρα χωρίς ενεργοποιημένο full link (ακόμη δεν έχουν αξιωθεί να το φέρουν) και εκτός απο lag που παρατηρώ όταν αλλάζεις επιλογές δεν έχει εμφανίσει κάτι άλλο

xRRx:
Για το full link δε μπορείς να κάνεις κάτι, αν δε το έκανες παραγγελία απο την αρχή δε μπαίνει αργότερα, έχει γίνει μεγάλος ντόρος γι αυτό στα ξένα μπλογκς και με τους περιορισμούς που έχει βάλει η σεατ στο νεο λεον.

Στο θέμα οθόνη, κανονικά πετάει στο S στο cockpit αλλά ο κινητήρας δε ξυπνάει, πρέπει να γυρίσεις στο παλιό προφίλ και πάλι ατο σπορτ, δε το κάνει συνέχεια ελάχιστες φορές (και πάντα όταν το χρειάζεσαι  :boxing: )  Το χω μόνιμα στο Sport πλέον μέχρι να ρθει η καινούργια αναβάθμιση.

tsofras:

--- Παράθεση από: xRRx στις 07-06-2021, 14:38:53 ---Για το full link δε μπορείς να κάνεις κάτι, αν δε το έκανες παραγγελία απο την αρχή δε μπαίνει αργότερα, έχει γίνει μεγάλος ντόρος γι αυτό στα ξένα μπλογκς και με τους περιορισμούς που έχει βάλει η σεατ στο νεο λεον.

Στο θέμα οθόνη, κανονικά πετάει στο S στο cockpit αλλά ο κινητήρας δε ξυπνάει, πρέπει να γυρίσεις στο παλιό προφίλ και πάλι ατο σπορτ, δε το κάνει συνέχεια ελάχιστες φορές (και πάντα όταν το χρειάζεσαι  :boxing: )  Το χω μόνιμα στο Sport πλέον μέχρι να ρθει η καινούργια αναβάθμιση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σοβαρά τώρα ? μην με ξενερώνεις τι να την κάνω 8 ίντσες οθόνη χωρίς χάρτες ? Απο Seat Αργυρούπολης μου είπαν ότι θα ξεκλειδώνεται και ακόμη περιμένω
Εγώ το πήρα ετοιμοπαράδοτο , δεν έβαλα παραγγελία γιατί μου είχαν πεί 6 μήνες  :think:
Και σε ένα γκρουπ στο fb μου είπε φίλος ότι είδε να κανονίζουν group by με 150ε

xRRx:
Μακάρι γιατί είναι μια επιλογή που την θέλω και γω.
Σε ερωτήσεις που έχω κάνει και γω αλλά και σε αναφορές άλλων κατόχων (σε απευθείας επικοινωνία με σεατ) τόσο της 8ρας όπως και της 10ρας είπαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα για full link μετέπειτα και οτι έπρεπε να προστεθεί απο εργοστάσιο, αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαι απογοητευμένος και γω, δε θέλω να το πιστεύω βέβαια γιατί δε βλέπω κάτι που χρειάζεται εγκατάσταση αλλά είναι θέμα λειτουργικού.
Σε αναμονή λοιπόν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση