Ευχαριστώ για την απάντηση και το fb group, το είχα δει, έχει ένα public και ένα private, με ποιο εξειδικευμένες απαντήσεις. Θα το κάνω.
Και εγώ δεν νομίζω να είναι το ΦΑ, νοθεία δεν μπορεί (εύκολα) να γίνει, ίσως μόνο στο χρηματικό (ποσότητες). Και εγώ σκέφτηκα το λάδι, πιθανώς αέρα (να παρεισφρύει), αλλά, διαβάζοντας σε ένα Ολλανδικό site, πιστεύω είναι κάτι στο δρόμο του καυσίμου, από ψεκασμό-μπεκ μέχρι αισθητήρα λ.
Για πρατήρια και εγώ το σκέφτηκα, καθότι βάζω συνήθως βόρεια (Λαμία, Βόλο), ενώ στην Αθήνα δεν το είχα παρατηρήσει [το βόρεια έχει κάποια σημασία, γιατί αμφιβάλλω εάν φτάνει ούτε ένα κιλό από το LNG, είναι κυρίως Gazprom, κάμποσο Αζέρικο πλέον, και λίγο (έως καθόλου) Τουρκίας]. Αλλά, ρωτώντας άλλους ιδιοκτήτες (του γκρουπ VW), όπως και στα πρατήρια, δεν έχω βρει κάποιον που να είχε πρόβλημα (ή δεν το ξέρουν).
Πέρα από το fb και τα user groups, υπάρχει κάποιος τρόπος τεχνικού contact σε Seat/VW/Audi/Scoda, σχετικά με NG, που να προωθήσω το ερώτημα (φόρμα, email...)? Κάποιοι που να μην μου πούνε "πήγαινέ το στην αντιπροσωπεία", γιατί πήγα (και στον δήμαρχο...).