ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ SEAT > Leon IV (mk4)
Μάλλον δεν πουλάει το leon
s..Leontas:
Την καλησπέρα μου παιδιά.Παρατηρω πως ενώ το αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια τα posts είναι ελάχιστα! Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει? Είμαστε όντως 5-10ατομα που αγοράσαμε το leon mk4 η άραγε το αγοράζει κόσμος που δεν ασχολείται με forum και η λέξη petrolhead τους είναι εντελώς άγνωστη?Anyway εγώ απολαμβάνω την μοναδικότητα καθώς εδώ και 8 μήνες που έχω το αμάξι δεν έχω συναντήσει ούτε ένα ολόιδιο στην Θεσσαλονίκη!!!!Ούτε ferrari να ήτανε!!!!
alanthast0s:
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στην Αθήνα, τα Leon mk4 που έχω πετύχει εγώ είναι μετρημένα. Το πολύ καμία δεκαριά και σε διάφορες εκδόσεις. Μου αρέσει και μένα πολύ η μοναδικότητα. Ακόμα βλέπω κόσμο να το χαζεύει και να με ρωτάνε μερικοί αγνοώντας την ύπαρξη του τελευταίου Leon
tsofras:
Επίσης είναι αρκετός κόσμος που δεν ασχολείται με forums αλλά με τα FB clubs
Πάντως και το Leon 3 που είχα δεν μπορώ να πω ότι έβλεπα και πολλά και ειδικά FR
polioan:
--- Παράθεση από: s..Leontas στις 19-06-2022, 14:55:03 ---Την καλησπέρα μου παιδιά.Παρατηρω πως ενώ το αυτοκίνητο κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια τα posts είναι ελάχιστα! Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει? Είμαστε όντως 5-10ατομα που αγοράσαμε το leon mk4 η άραγε το αγοράζει κόσμος που δεν ασχολείται με forum και η λέξη petrolhead τους είναι εντελώς άγνωστη?Anyway εγώ απολαμβάνω την μοναδικότητα καθώς εδώ και 8 μήνες που έχω το αμάξι δεν έχω συναντήσει ούτε ένα ολόιδιο στην Θεσσαλονίκη!!!!Ούτε ferrari να ήτανε!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγώ Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμα περιμένω την παραγγελία μου για το MK4 FR PLUS. Θεσσαλονίκη έχω πετύχει 3 αυτοκίνητα προς το παρόν.
s..Leontas:
Το ένα απ αυτά το μαύρο είναι το δικό μου!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση