Καλησπέρα
Έχω ένα seat Leon του 2014 1.6 πετρέλαιο 5ταχυτο , 175.000 χιλ.Με βγάζει ένα μύνημα στο καντράν , ένα σύμβολο σαν ελατήριο κίτρινο και πέφτει η απόδοση του κινητήρα δεν μπορώ να πάω πάνω από 100 χιλιόμετρα όσο και να πατάω το γκάζι . Ο μηχανικός μου είπε ότι είναι το DPF και να βγω Εγνατία να αναπτύξω χιλιόμετρα σταθερά 3000 στροφές για 30 λεπτά . Το πρόβλημα δεν λύθηκε και συνεχίζει εδώ και 2 χρόνια . Επιπλέον παρατήρησα ότι το κάνει όταν έχει πολύ ζέστη και ανοιγω το κλιματιστικό συνήθως καλοκαίρι , να επισημάνω ότι το κλιματιστικό δεν δουλευει καλά , πρόσθεσα freon περίπου 250ml πήρα από τα 500ml , επιπλέον η θερμοκρασία από και να το κατεβάσω π.χ. 18 δεν βγάζει τον κρυο αέρα που έβγαζε δηλαδή σαν να δουλεύει στους 23 . Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ; .Μπορεί να είναι από το κλιματιστικό γιατί συνήθως το σύμβολο αυτό που το βγάζει το καλοκαίρι. Έχουν περάσει 2 χρόνια , σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.. δεν μπορώ να βρω λύση το πήγα σε δύο αντιπροσωπείες seat και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ..