ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ SEAT > Leon IV (mk4)
Βλάβη με σύμβολο ελατήριο στο κόντραν
nikolasgr26:
Καλησπέρα
Έχω ένα seat Leon του 2014 1.6 πετρέλαιο 5ταχυτο , 175.000 χιλ.Με βγάζει ένα μύνημα στο καντράν , ένα σύμβολο σαν ελατήριο κίτρινο και πέφτει η απόδοση του κινητήρα δεν μπορώ να πάω πάνω από 100 χιλιόμετρα όσο και να πατάω το γκάζι . Ο μηχανικός μου είπε ότι είναι το DPF και να βγω Εγνατία να αναπτύξω χιλιόμετρα σταθερά 3000 στροφές για 30 λεπτά . Το πρόβλημα δεν λύθηκε και συνεχίζει εδώ και 2 χρόνια . Επιπλέον παρατήρησα ότι το κάνει όταν έχει πολύ ζέστη και ανοιγω το κλιματιστικό συνήθως καλοκαίρι , να επισημάνω ότι το κλιματιστικό δεν δουλευει καλά , πρόσθεσα freon περίπου 250ml πήρα από τα 500ml , επιπλέον η θερμοκρασία από και να το κατεβάσω π.χ. 18 δεν βγάζει τον κρυο αέρα που έβγαζε δηλαδή σαν να δουλεύει στους 23 . Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ; .Μπορεί να είναι από το κλιματιστικό γιατί συνήθως το σύμβολο αυτό που το βγάζει το καλοκαίρι. Έχουν περάσει 2 χρόνια , σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.. δεν μπορώ να βρω λύση το πήγα σε δύο αντιπροσωπείες seat και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ..
gcap:
Δηλαδή το έβαλαν σε διαγνωστικό και δεν έδειξε καμμία βλάβη? Η απόδοση του κλιματιστικού είναι πεσμένη συνεχώς ή μόνο όταν έχεις την ένδειξη? Γιατί φαίνονται άσχετα μεταξύ τους προβλήματα.
nikolasgr26:
Όχι το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι. Το κλιματιστικό νομίζω ότι δεν ευθύνεται για το σύμβολο που βγάζε.Το πρόβλημα με το κλιματιστικό το έχω χειμώνα καλοκαίρι . Από τους μεσαίους αεραγωγούς δεν βγάζει σωστή θερμοκρασία όσο τους πλαϊνούς. Δεν νομίζω να ευθύνεται το κλιματιστικό.
gcap:
Μήπως έχεις κι εσύ το ψυκτικό με το σακουλάκι? Δες αν πάνω στο παγούρι γράφει mit silikat. Υπάρχει περίπτωση να έχει ανοίξει το σακουλάκι και και να έχει βουλώσει το σύστημα θέρμανσης. Θα πρέπει να στο ανοίξουν και να το ξεβουλώσουν. Τώρα για την αντίσταση του πετρελαίου είναι πολύ παράξενο που δε βγάζει κάποιο λάθος με τέτοια συμπεριφορά που περιγράφεις. Το είχαν βάλει στο διαγνωστικό με αναμμένη την ένδειξη? Αν ναι δοκίμασε και σε άλλη αντιπροσωπεία ή κατέβα Αθήνα :xa:
nikolasgr26:
Ψυχικό μου το έβαλαν σε συνεργείο . Δεν είχε διαρροές το σύστημα .κυ είπαν . Όσο για το σύμβολο σαν ελατήριο δεν ανάβει συνέχεια για να το δείξω στο συνέργειο ..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση