0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιζει και ο ζαμπιδης...
Παράθεση από: Nick-REυκαιρια να βρεθουμαι,ειμαι και εγω μεσα στην εκδρομη.Μονω να ξερω σημειο συναντισησ και ωρα οπωσδηποτε. Η ωρα και το ακριβες σημειο συναντησεις θα ανακοινωθουν την Πεμπτη 2/6.
Eυκαιρια να βρεθουμαι,ειμαι και εγω μεσα στην εκδρομη.Μονω να ξερω σημειο συναντισησ και ωρα οπωσδηποτε.
Παράθεση από: KOSTASΠαράθεση από: Nick-REυκαιρια να βρεθουμαι,ειμαι και εγω μεσα στην εκδρομη.Μονω να ξερω σημειο συναντισησ και ωρα οπωσδηποτε. Η ωρα και το ακριβες σημειο συναντησεις θα ανακοινωθουν την Πεμπτη 2/6.Να κάνω την εξής πρόταση αλλά μη με πείτε τσιγκούνη. Μπορεί κανείς να αποφύγει τα πρώτα διόδια απλώς βγαίνοντας στην τελευταία έξοδο για Αγ.Στέφανο και στο πρώτο φανάρι αριστερά. Σαν να πηγαίνεις στα cart. Παρακάτω υπάρχει πάλι είσοδος και στη διαδρομή υπάρχει μια καφετέρια με parking όπου μπορεί να γίνει συνάντηση...
Παράθεση από: papadoπαιζει και ο ζαμπιδης...Που παίζει :?:
Δυστηχως ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω γιατι θα γινω νονος το Σαββατο το βραδυ και μετα ακουλουθει γλεντι σε ταβερνα.Καταλαβενετε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Παράθεση από: red gunΔυστηχως ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω γιατι θα γινω νονος το Σαββατο το βραδυ και μετα ακουλουθει γλεντι σε ταβερνα.Καταλαβενετε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:Τώρα αυτό ήθελες να το πεις ή σου ξέφυγε???Δεν σου πέρασε από το μυαλό τι πρόκειται να ακολουθήσει από το κράξιμο των υπολοίπων??Το καημένο το παιδάκι τι σου φταίει και το χαντακώνεις έτσι μόλις γεννήθηκε???Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.Πέρα από την πλάκα, άξιος και να σας ζήσει!!