Σύνολο ψηφοφόρων: 36
Η ψηφοφορία έληξε: 30-11-2005, 13:22:54
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ¶λκηςΠαράθεση από: Manolis20vtΠαράθεση από: Studio54Μπλούζα, μπουφάν ΑΕΚ....και κασκωλ βεβαια! Ελάτε....... να σας τα βάψω κόκκινα :twisted: :twisted: :twisted: θα χω και την beretta μαζί μου όποιος πει τίποτα,γιατί την Κυριακή θα πάω για κυνήγι :lol: Σεβαστη η προθεση σου,αλλα δηστυχως για εσας εισαστε μειοψηφια στο κλαμπ!!! :lol: :lol: :lol:
Παράθεση από: Manolis20vtΠαράθεση από: Studio54Μπλούζα, μπουφάν ΑΕΚ....και κασκωλ βεβαια! Ελάτε....... να σας τα βάψω κόκκινα :twisted: :twisted: :twisted: θα χω και την beretta μαζί μου όποιος πει τίποτα,γιατί την Κυριακή θα πάω για κυνήγι :lol:
Παράθεση από: Studio54Μπλούζα, μπουφάν ΑΕΚ....και κασκωλ βεβαια!
Μπλούζα, μπουφάν ΑΕΚ....
Παράθεση από: KOSTASΠαράθεση από: kiousisvΠαράθεση από: ΔΗΜΗΤΡΗΣLτελικά το ραντεβού είναι στις 10 στα πρώτα ή στα δεύτερα διόδια;10 πμ στα πρώτα (ξεχάστε τον παράδρομο γύφτουλες :twisted: )Δωσατε 30.000 να παρετε SEAT, εχετε δωσει αλλα 10.000 ο καθενας για βελτιωση και σκεφτεστε ρε καρμοιρηδες τα 2 ευρω που εχουν τα διοδια; :shock: :twisted:Τότε είχαμε λεφτά τώρα δεν έχουμε... δεν είμαστε όλοι εισοδηματίες που δουλεύουν από χόμπι... :lol: :lol: :lol:
Παράθεση από: kiousisvΠαράθεση από: ΔΗΜΗΤΡΗΣLτελικά το ραντεβού είναι στις 10 στα πρώτα ή στα δεύτερα διόδια;10 πμ στα πρώτα (ξεχάστε τον παράδρομο γύφτουλες :twisted: )Δωσατε 30.000 να παρετε SEAT, εχετε δωσει αλλα 10.000 ο καθενας για βελτιωση και σκεφτεστε ρε καρμοιρηδες τα 2 ευρω που εχουν τα διοδια; :shock: :twisted:
Παράθεση από: ΔΗΜΗΤΡΗΣLτελικά το ραντεβού είναι στις 10 στα πρώτα ή στα δεύτερα διόδια;10 πμ στα πρώτα (ξεχάστε τον παράδρομο γύφτουλες :twisted: )
τελικά το ραντεβού είναι στις 10 στα πρώτα ή στα δεύτερα διόδια;
Παράθεση από: ¶λκηςΠαράθεση από: Manolis20vtΠαράθεση από: Studio54Μπλούζα, μπουφάν ΑΕΚ....και κασκωλ βεβαια! Ελάτε....... να σας τα βάψω κόκκινα :twisted: :twisted: :twisted: θα χω και την beretta μαζί μου όποιος πει τίποτα,γιατί την Κυριακή θα πάω για κυνήγι :lol: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι όταν ο Αλκης πάει για κυνήγι μόνο αρσενικά βγαίνουν στην εκάστοτε περιοχή......(για να τους κλ@##ι τα @ρ@#%^ια) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παιδιά, κατά 90% θα έρθω και εγώ μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες μου (1,5 έτους και οι δύο).Ευκαιρία να γνωριστούμε.Μόνο που επειδή έχω κάτι δουλειές το πρωί δεν θα σας προλάβω στα διόδια. Θα σας βρω στη Χαλκίδα.
να προσεχεται τα στρουμφακια ::smurf::
Περάσαμε υπέροχα... όπως πάντα... είμαστε η πιο καλή παρέα και δεν το αλλάζει αυτό κανένας και τίποτα!