0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως, επειδη δεν υπαρχει ασφαλιστικη καλυψη απο εταιρια, εχουν τον γιατρο και το ασθενοφορο στην πιστα;
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.
Παράθεση από: nfotΑρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..
Παράθεση από: tsapiΠαράθεση από: nfotΑρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..Να φέρω τσίπουρο για ενδοφλέβια χρήση???
Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω ότι ο συνφορουμίστας μας dinosSP προτίθεται να αναλάβει το 1/2 των εξόδων ενοικίασης των χρονομέτρων.¶ρα, θεωρώ δεδομένο ότι τα υπόλοιπα 150 ευρώ θα καλυφθούν χωρίς δεύτερη σκέψη από όσους θα λάβουμε μέρος (περίπου 10 ευρώ έκαστος).Ντίνο ευχαριστούμε πολύ!
Παράθεση από: GeorgeΤι λές τώρα, σε 3 ωρίτσες έφτασες... :shock: :shock: :shock: Θεσ/νίκη πόσες ώρες κάντετε; :roll: +80km είναι απ'οτι ξέρω...Πολύ πιο λογικό μου ακούγετε το 5 ώρες, εκτός αν πάτε κυριολεκτικά πετώντας... :roll:
Τι λές τώρα, σε 3 ωρίτσες έφτασες...
:shock: :shock: :shock: Τώρα το ξαναδιάβασα... ¶σε είμαι κομμάτια, γιατί είμαι στο πόδι απ'τις 6 που έφυγα για Καβάλα, πριν καμιά ώρα γύρισα και χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου... :-?