0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gvala, τα έστρωσες τα ftz RR ???
Για ρίξε κανα πμ όταν τα πάρεις γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να προλάβω και εγώ να τα στρώσω
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.
Παράθεση από: IKARIA FRνα ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?: :?: :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:Με open face είσαι ok.Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο και σε κανα μηχανάκι και όχι για 1-2 trackdays το χρόνο :roll:
να ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?: :?: :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:
Με θέλετε και μένα μαζί σας; Αν βρω λάστιχα θα μπω και εγώ στην πίστα. Αλλιώς θα ανέβω το Σάββατο για παρέα και φωτογραφική υποστήριξη στο Leontokardo.!
Παράθεση από: GeorgeΠαράθεση από: IKARIA FRνα ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?: :?: :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:Με open face είσαι ok.Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο και σε κανα μηχανάκι και όχι για 1-2 trackdays το χρόνο :roll: κανα 30αρι που θα μου στοιχισει χαλαλι του
Παράθεση από: nfotΕμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.Ποιά ειναι;