Αποστολέας Θέμα: Re: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres  (Αναγνώστηκε 117722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

• Αποσυνδεδεμένος Studio54
  • Elite member
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • www.seatnet.eu
    • www.seatnet.gr
Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
« Απάντηση #525 στις: 24-02-2006, 06:08:04 »
Kαλά να περάσετε....
Θα προσπαθήσω να έρθω, έστω και τη τελευταία στιγμή....

• Αποσυνδεδεμένος xrtc
  • Rookie member
  • *
« Απάντηση #526 στις: 24-02-2006, 07:29:06 »
πεδες, καλη διασκεδαση  ::smileseatclub::  και απο μερους μου

το ηξερα οτι δεν θα ρθω (δουλευω τα σουκου) γι αυτο και δεν εγραψα καθολου στο τοπικ

αν και ο καιρος απο σημερα ειναι μπουρδελο..

κοιταξτε αυτοι που μπενετε πρωτη φορα να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα(δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ,και στραμπουλατε τ αυτοκινητα  και σκιζετε τα λαστιχα σας χωρις λογο
το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

αλλα το συναισθημα οταν φευγεις για το γυρισμο ,ρεταλι απο τη κουραση
και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
και τις επομενες  μερες οδηγας σαν ταριφας 70χρονος
(δειτε με τι ρυθμους θα πηγαινετε στις στροφες πριν τις σερρες , οταν πηγαινετε και οταν γυρνατε)

εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ..

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , CLUB

• Αποσυνδεδεμένος nfot
  • Enthusiastic member
  • *
« Απάντηση #527 στις: 24-02-2006, 07:44:54 »
Παράθεση από: xrtc
... να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα (δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ... οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
...εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ...

Πες στα χρυσοστομε. :wink:  :wink:  :wink:

Για εκεινο το Αιγινιο για ριξε μου ενα πμ με πληροφοριες - λεπτομερειες σε παρακαλω. (Προσβαση, ποιοτητα οδοστρωματος, ασφαλεια κτλ.)
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -

• Αποσυνδεδεμένος tasosS3
  • Rookie member
  • *
« Απάντηση #528 στις: 24-02-2006, 09:30:27 »
Nα μην σας χαλασω την διαθεση (που θα γινει σιγουρα) αλλα Δραμα και Σερρες αυτη την στιγμη ριχνει καρεκλες  :sad:

• ReSpect
  • Επισκέπτης
« Απάντηση #529 στις: 24-02-2006, 10:39:06 »
Παράθεση από: nkyp
Παράθεση από: jpvrs
Παράθεση
αλλη μια συμετοχη ειναι ο RSart απο το SKODACLUB με τον κουβα του

:mad:  :mad:  :mad:  :mad: επ μεγαλε λιγα για τον Γιαννάκη έτσι!!!! αντε μη σε στεισουμε στα 400 και σε περναμε ένας απο αριστερα και ένας απο δεξιά :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

στα 400cm μπορει!

@ jpvrs     ¶στον γιατί τώρα επουλώνει κάτι παλιές πληγές ... !  :lol:  :lol:
@ nkyp      Εσύ ρε δεν ντραίπεσαι ?  :razz: Το Έκανες 300 άλογα
για να ασχολείσαι με μας ?   :cool:  
Που'ναι η PORSCHE ΟΕΕΟΟΟΟΟ, ΟΕΕΟΟΟΟΟΟΟ  :?:  :?:  :?:

Υ.Γ.  Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ  Υ Γ Ρ Η   ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!!   ΕΚΕΙ  ΘΑ
ΠΕΣΟΥΝ  ΚΕΦΑΛΙΑ  ::axe::    ::behead::

• Αποσυνδεδεμένος nkyp
  • Rookie member
  • *
  • terminator
« Απάντηση #530 στις: 24-02-2006, 11:12:08 »
Εγω ασχολουμε; προκαλουμαι τι να κανω.

PORSCHE = ΠΕΛΑΤΗΣ :grin:

• Αποσυνδεδεμένος gvala
  • Rookie member
  • *
« Απάντηση #531 στις: 24-02-2006, 11:21:05 »
Μήπως έχει (και μπορεί) κάποιος να φερει καμια δυο καρεκλιτσες πτυσσόμενες (του κήπου) μπας και τις χρειαστούμε να κατσουμε στα πιτς; Θα φερω μεγαλη τεντα για σερβις, αλλά καρεκλες δεν εχω!

Ευχαριστώ!

¶ντε τρεις ώρες ακόμα για αναχώρηση!!!  :grin:

• ReSpect
  • Επισκέπτης
!
« Απάντηση #532 στις: 24-02-2006, 11:22:35 »
Εγω ασχολουμε; προκαλουμαι τι να κανω.

PORSCHE = ΠΕΛΑΤΗΣ :grin:

Πελάτης για το μαγαζί   ΑΞΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

Πελάτης για το δρόμο    ΑΞΙΑ  ΕΝΕΚΤΙΜΗΤΗ   :!:  :!:  :!:

• Αποσυνδεδεμένος Sisifos
  • Rookie member
  • *
« Απάντηση #533 στις: 24-02-2006, 11:28:16 »
Καλή Διασκέδαση παιδιά, καλά να περάσετε και να τα λιώσετε ;->
Με προσοχή στο πήγαινε και στο έλα ;->
.

• Αποσυνδεδεμένος Schiller
  • Enthusiastic member
  • *
« Απάντηση #534 στις: 24-02-2006, 15:52:58 »
Καλη διασκεδαση τελικα να χετε και καλα να περασετε.
Leon II Cupra!

• Loxias
  • Επισκέπτης
« Απάντηση #535 στις: 24-02-2006, 17:06:53 »
Σε λιγο ξεκιναω εγω , ο Βλαχος Στρατος και ο nfot.
Tα λεμε Σερρες.
Αντε καλο μας ταξιδι!!

• Αποσυνδεδεμένος xrtc
  • Rookie member
  • *
« Απάντηση #536 στις: 24-02-2006, 17:07:35 »
Παράθεση από: nfot
... να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα (δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ... οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

...εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ...

Πες στα χρυσοστομε. :wink:  :wink:  :wink:

Για εκεινο το Αιγινιο για ριξε μου ενα πμ με πληροφοριες - λεπτομερειες σε παρακαλω. (Προσβαση, ποιοτητα οδοστρωματος, ασφαλεια κτλ.)

η πιστα ειναι απο την εξοδο του αιγινιου (λιγο μετα τα μαλγαρα)
εχει γυρω στο 1,5 χιλιομετρο χωματοδρομο(περνας απο ψιλοχωματερες κτλ) για να πας, ή πρεπει να πας με καποιον που χει παει ή ρωτας στο πρωτο βενζιναδικο μετα την εξοδο λογικα αυτοι θα ξερουν..

το οδοστρωμα ειναι αστα να πανε, των σερρων ειναι γλιτζα μπροστα του  :oops: ,σκετο γυαλοχαρτο(ειναι κι οι στροφες δευτερας) ,μονο σκεψου οτι αφου τη φτιαξανε (πριν 20+ χρονια) η πιστα εκλεισε σχεδον αμεσως απο οικολογους,εχει πατηθει πολυ λιγο δλδ
εχω ακουσει οτι ενας απο τους ιδιοκτητες τη πιστας ειναι κι ο Θεοφραστου

απο ασφαλεια
καταρχας να σου πω οτι εμεις (και ολοι οσους εχω δει) τη γυρναμε αριστεροστροφα ,ενω αν δεν κανω λαθος στους λιγους αγωνες που γιναν ηταν δεξιοστροφη
ας πουμε οτι η Κ1 ειναι αριστερη ,θελει πολυ προσοχη γιατι ερχεσε με χιλιομετρα απο την ευθεια και στο τελειωμα της ασφαλτου το χωμα ειναι πιο χαμηλο μισο μετρο περιπου ,καταλαβενεις ..(αν ειναι να φυγεις καλυτερα να φυγεις ευθεια)
εκει εχουν γινει και ολα τα ατυχηματα που χω ακουσει και 1 που χω δει

κι η τελευταια(παλι αριστερη) που οπως βγενεις για το ισιαδι εχει αναποδη κλιση ,και το τοιχακι απο το χωμα απεχει λιγα μετρα
τα κερμπ ειναι πολυ πιο αγρια απο των σερρων

ολες οι στροφες ειναι δευτερας εκτος απο μια ,και μια που πεζετε(2α-3η) αναλογα με το σασμαν
το να δεις περιττωματα ζωων μεσα στη πιστα αγελαδας προβατα κτλ ,ειναι πολυ πιθανον,αλλα με 2 γκαζιες φευγουν
αφου βρεξει ο χωματοδρομος που εχει για να πας ,μετα απο λιγες μερες ειναι προσβασιμος
ειναι 3300 μου φενετε
και οτιδηποτε χρονος κατω απο 1.59 ειναι καλος(ισαξιος με το 1.45 σερρων)
γενικα ειναι πιστα που ταλαιπωρει πολυ πιο πολυ το αυτοκινητο φρενα ,λαστιχα και σασμαν απο των σερρων
δεν μου ρχετε κατι αλλο στο μυαλο..

• driFteR
  • Επισκέπτης
« Απάντηση #537 στις: 24-02-2006, 17:58:44 »
Θα τα πουμε αυριο απο κοντα παιδια.Αν βρεχει και λιγο μπορει να μην ειναι και τοσο κακο τελικα. Λιγοτερη τριβη= μικροτερη προσφυση = περισσοτερο θεαμα.

Το νου σας στο ανθρακι FR :wink:

• docmar
  • Επισκέπτης
« Απάντηση #538 στις: 24-02-2006, 21:42:06 »
Ειναι πραγματικα, πολυ κατατοπιστικος ο φιλος, για την πιστα του Αιγινιου.

Ετσι ειναι τα πραγματα.....και εγω πηγαινα εκει, μεχρι που εφυγα απο την Θεσνικη, αλλα συνηθως με μηχανη.

Εχω κανει 1min52sec με 106 16v kai 1min54sec με punto 1,6 με 1bar πιεση (αριστεροστροφα).

Με την μηχανη 900RR και ΧΧ1100superblackbird...........αρκετα παρακατω.Στην ευθεια εβλεπα μεχρι και 245χιλ..αλλα μετα..στα φρεναααααα στα φρενααααααα.

Ειναι πολυ ωραια πιστα,συμφωνα με το προσωπικο μου γουστο, καλυτερη απο τις Σερρες...! :wink:

• Αποσυνδεδεμένος tsapi
  • Seat Leon4 1.8T
  • Enthusiastic member
  • *
  • Τετράποδος !!!
« Απάντηση #539 στις: 24-02-2006, 21:57:40 »

ας πουμε οτι η Κ1 ειναι αριστερη ,θελει πολυ προσοχη γιατι ερχεσε με χιλιομετρα απο την ευθεια και στο τελειωμα της ασφαλτου το χωμα ειναι πιο χαμηλο μισο μετρο περιπου ,καταλαβενεις ..(αν ειναι να φυγεις καλυτερα να φυγεις ευθεια)
εκει εχουν γινει και ολα τα ατυχηματα που χω ακουσει και 1 που χω δει

κι η τελευταια(παλι αριστερη) που οπως βγενεις για το ισιαδι εχει αναποδη κλιση ,και το τοιχακι απο το χωμα απεχει λιγα μετρα
τα κερμπ ειναι πολυ πιο αγρια απο των σερρων

Mπαριέρα δεν έχει εκεί? Διπλή αριστερή δεν είναι? Πάνε χρόνια που έχω να πάω (πήγα 2-3 φορές με το ραλλάκι μου εκεί).

Πολύ καλή πίστα, αρκεί να μην έχεις έβγα. Στην τελευταία στροφή η μπαριέρα είναι απαράδεκτα κοντά στην πίστα, με αποτέλεσμα αν βγεις με χιλιόμετρα να καρφωθείς. Εκεί εγώ έχωσα το ραλλάκι μου κάτω από την μπαριέρα (με τον κώλο ευτυχώς).

Γενικώς η πίστα δεν έχει αμμοπαγίδες, μ ό,τι αυτό συνεπάγεται.. Επίσης, γενικώς σε πολλά σημεία η μετάβαση από τα κερμπ στο χώμα είναι πολύ άσχημη (τα χώματα είναι χαμηλότερα από την πίστα) με αποτέλεσμα στις περισσότερες εξόδους τα φρυδάκια και οι μαρσπιέδες να καταλήγουν στο πορτ μπαγκάζ στην επιστροφή..  :roll:
tsapi

Ήταν: Leon4 - 04-023 - Giac - Haldex performance - Quaife front LSD - KW3 - Brembo - tsapi (τα χέρια του θεού)

Είναι: Mitsubishi Lancer Evo IX