... να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα (δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ... οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει
αλλα το συναισθημα οταν φευγεις για το γυρισμο ,ρεταλι απο τη κουραση
και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
και τις επομενες μερες οδηγας σαν ταριφας 70χρονος...εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ...
Πες στα χρυσοστομε.
Για εκεινο το Αιγινιο για ριξε μου ενα πμ με πληροφοριες - λεπτομερειες σε παρακαλω. (Προσβαση, ποιοτητα οδοστρωματος, ασφαλεια κτλ.)
η πιστα ειναι απο την εξοδο του αιγινιου (λιγο μετα τα μαλγαρα)
εχει γυρω στο 1,5 χιλιομετρο χωματοδρομο(περνας απο ψιλοχωματερες κτλ) για να πας, ή πρεπει να πας με καποιον που χει παει ή ρωτας στο πρωτο βενζιναδικο μετα την εξοδο λογικα αυτοι θα ξερουν..
το οδοστρωμα ειναι αστα να πανε, των σερρων ειναι γλιτζα μπροστα του

,σκετο γυαλοχαρτο(ειναι κι οι στροφες δευτερας) ,μονο σκεψου οτι αφου τη φτιαξανε (πριν 20+ χρονια) η πιστα εκλεισε σχεδον αμεσως απο οικολογους,εχει πατηθει πολυ λιγο δλδ
εχω ακουσει οτι ενας απο τους ιδιοκτητες τη πιστας ειναι κι ο Θεοφραστου
απο ασφαλεια
καταρχας να σου πω οτι εμεις (και ολοι οσους εχω δει) τη γυρναμε αριστεροστροφα ,ενω αν δεν κανω λαθος στους λιγους αγωνες που γιναν ηταν δεξιοστροφη
ας πουμε οτι η Κ1 ειναι αριστερη ,θελει πολυ προσοχη γιατι ερχεσε με χιλιομετρα απο την ευθεια και στο τελειωμα της ασφαλτου το χωμα ειναι πιο χαμηλο μισο μετρο περιπου ,καταλαβενεις ..(αν ειναι να φυγεις καλυτερα να φυγεις ευθεια)
εκει εχουν γινει και ολα τα ατυχηματα που χω ακουσει και 1 που χω δει
κι η τελευταια(παλι αριστερη) που οπως βγενεις για το ισιαδι εχει αναποδη κλιση ,και το τοιχακι απο το χωμα απεχει λιγα μετρα
τα κερμπ ειναι πολυ πιο αγρια απο των σερρων
ολες οι στροφες ειναι δευτερας εκτος απο μια ,και μια που πεζετε(2α-3η) αναλογα με το σασμαν
το να δεις περιττωματα ζωων μεσα στη πιστα αγελαδας προβατα κτλ ,ειναι πολυ πιθανον,αλλα με 2 γκαζιες φευγουν
αφου βρεξει ο χωματοδρομος που εχει για να πας ,μετα απο λιγες μερες ειναι προσβασιμος
ειναι 3300 μου φενετε
και οτιδηποτε χρονος κατω απο 1.59 ειναι καλος(ισαξιος με το 1.45 σερρων)
γενικα ειναι πιστα που ταλαιπωρει πολυ πιο πολυ το αυτοκινητο φρενα ,λαστιχα και σασμαν απο των σερρων
δεν μου ρχετε κατι αλλο στο μυαλο..