Ολοι εδώ είναι χαμουτζήδες και Αυστριακοί..
Αυτή τη στιγμή ψιχαλάει,ενώ πιο πριν καρεκλοπόδαρα!!!
Πιστεύω να σταματήσει και το πρωί να είναι απλά νωπή η πίστα,αλλιώς ΝΕΟΙ βρωμεροί ποντικαραίοι του κλάμπ σας βλέπω με σκούπες και σεσουάρ να την στεγνώνεται..(τι να κάνουμε,οι νέοι την πληρώνουν πάντα!!!)
Ναι, ναι, πριν λίγο μίλησα με καρχαρίνο και είναι όλα τα παρτάλια στις Σέρρες και χουχουλίζουν την πίστα, για να στεγνώσει.. Ο καρχαρίνος μάλιστα, επειδή ξέρει ότι τα υπεράλογα του άθλιου του κουβά θα σπινιάρουν ακατάπαυστα, αμολήθηκε να αγοράσει σφουγγαρόπανα για να στραγγίζει όλη τη νύχτα τα νερά από την πίστα..
Εγώ, ως γνήσιος αθληταράς, βγάινω τώρα να πιω ένα ποτάκι στο shark (οι παρεπιδημούντες ξέρουν ότι αυτή μου η κίνηση θα προσφέρει τα μάλλα στην ψυχολογία μου) και αύριο στις 0700 έχω εγερτήριο.. Ελπίζω να είμαι στην πίστα στην ώρα μου..
Έχω ήδη κάνει σπονδές στον Αίολο να εξαφανιστεί από προσώπου γης μέχρι αύριο το βράδυ.. Το ίδιο ισχύει και γι αυτό το καταραμένο άστρο που λένε ήλιο και στεγνώνει τα νερά.. Προσεύχομαι γονατιστός στο θεό της βροχής να δώσει ρέστα σήμερα και αύριο.. Καλού κακού θα φέρω μαζί μου και 2-3 υδροφόρες του στρατού..
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν τα παραπάνω μου "βγουν" και αν οι συναγωνιζόμενοι τρέξουν με δεμένα χέρια και μάτια, είμαι βέβαιος ότι δεν θα φιγουράρω στην τελευταία θέση της κατάταξης! :lol: