0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εεεεεε!!!Εγω σε πηγαδι κ@τουρησα??Χαχα.Κικο,οποτε κατεβεις παρε τηλεφωνο για καφε.Κορινθο θα ειμαι συνεχεια.Περιμενω.
Παράθεση από: konstantinos leonΕεεεεε!!!Εγω σε πηγαδι κ@τουρησα??Χαχα.Κικο,οποτε κατεβεις παρε τηλεφωνο για καφε.Κορινθο θα ειμαι συνεχεια.Περιμενω.Κοιτα να ζυγισεις το τουτου σου εσυ
Παράθεση από: Paris20VTΠαράθεση από: konstantinos leonΕεεεεε!!!Εγω σε πηγαδι κ@τουρησα??Χαχα.Κικο,οποτε κατεβεις παρε τηλεφωνο για καφε.Κορινθο θα ειμαι συνεχεια.Περιμενω.Κοιτα να ζυγισεις το τουτου σου εσυ Γιατί?? Το βλέπει αδυνατισμένο ή επειδή δεν πάει βήμα θέλει να το ελαφρώσει?
Παρη θα ειμαι κορινθο το 3μερο της πρωτοχρονιας.Αν κανεις στην γνωστη ευθεια κανενα ανοιγμα καλεσε με να παραστω :smile:
Παράθεση από: Kiko-LeoN FRΠαρη θα ειμαι κορινθο το 3μερο της πρωτοχρονιας.Αν κανεις στην γνωστη ευθεια κανενα ανοιγμα καλεσε με να παραστω :smile:Πσσ εγώ σήμερα Πέμπτη κατεβαίνω Αργος και θα είμαι μέχρι Κυριακή. Αμα σε παίρνει ο δρόμος, κατέβα να σε κεράσω κανα καφέ στο Ναύπλιο (μισή ώρα δρόμος είναι)