Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Leon IV (mk4) / Απ: Κάλυμμα διακόπτη κλήσης βοήθειας
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις Σήμερα στις 03:01:44 »
Μήπως πηγαίνεις μαλλιά κουβάρια και από τα πολλά G απασφαλίζει για να καλέσεις βοήθεια;  :crazy: :crazy:
:xa: :xa: :xa: :xa:

ΚΑΠΟΙΕΣ φορές πάω και έτσι  ::sfyrao::
Αλλά το αυτοκίνητο με την 7η έχει μακρύ διαφορικό (60 χαω / 1000 σαλ με 7η), 320 Nm ροπή και πάει αέρας χαλαρά.
Οπότε συνήθως πάω γρήγορα μεν αλλά στρωτά.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές λακούβες, οπότε μπορεί εκεί να έγινε κάτι.

Το αστείο είναι ότι ένα βράδυ -εκτός σπιτιού- δοκίμασα να το κλείσω και έκλεισε! Και έμεινε κλειστό μέχρι που γύρισα στο σπίτι.
Την επόμενη μέρα που κυκλοφόρησα κατά τις 12 το μεσημέρι (με αρκετή ζέστη), παρέμενε κλειστό.
Αλλά κάποια στιγμή άνοιξε (δεν είδα το πότε).
Έγινε ο "ειδικός" κραδασμός, φταίει η ζέστη, ο συνδυασμός τους, άγνωστο.

Πρέπει να το κλείσω ένα βράδυ που δεν θα έχει ζέστη, και την επόμενη μέρα να κυκλοφορήσω μεσημέρι με την γυναίκα μου να κοιτάει πότε θα ανοίξει.
Μήπως και βρω την αιτία ...

ΥΓ
Αυτά είναι τα προβλήματα με τα σημερινά (και μελλοντικά αυτοκίνητα).
Έχεις ένα πολύ μεγαλύτερο πλήθος αντικειμένων σε ένα αυτοκίνητο απ' ότι σε περασμένες 10ετίες, οπότε οι πιθανότητες να χαλάσει κάτι αυξάνουν.

2
Leon IV (mk4) / Απ: Κάλυμμα διακόπτη κλήσης βοήθειας
« Τελευταίο μήνυμα από nikolai στις 13-06-2025, 09:33:20 »
Μήπως πηγαίνεις μαλλιά κουβάρια και από τα πολλά G απασφαλίζει για να καλέσεις βοήθεια;  :crazy: :crazy:
3
Leon IV (mk4) / Κάλυμμα διακόπτη κλήσης βοήθειας
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 12-06-2025, 12:11:41 »
Στην κεντρική πλαφονιέρα υπάρχει ένα μικρό κάλυμμα του διακόπτη κλήσης βοήθειας, το οποίο -υποθέτω- είναι push to open και μετά push to close.
Αν το ανοίξεις αποκαλύπτεται ένας διακόπτης με κόκκινο φωτισμό, που προφανώς είναι για την κλήση βοήθειας.

Χθες διαπίστωσα ότι ήταν ανοιχτό, γιατί μου τράβηξε το μάτι το κόκκινο φως του διακόπτη.
Προσπάθησα να το κλείσω αλλά δεν πιάνει.
Κάποια στιγμή που το έκανα "γλυκά" έκλεισε, αλλά σε λίγα δευτ άνοιξε πάλι μόνο του.

Έχει τύχει σε κανένα, ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
4
Leon IV (mk4) / Cruise control αναβάθμιση
« Τελευταίο μήνυμα από kompinadoros στις 24-02-2025, 12:23:22 »
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάνεις αν μπορώ να αναβαθμίσω από cruise control σε adaptive cruise control? Σε κάτι ξένα site διάβασα ότι γίνεται με το radar που ήδη έχει το αυτοκίνητο
5
Leon IV (mk4) / Απ: ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ LEON FR TOY 2020
« Τελευταίο μήνυμα από alanthast0s στις 07-02-2025, 15:26:56 »
Ανοίγει δλδ το navi και δεν φορτώνει τον χάρτη της τοποθεσίας που βρίσκεσαι;
Συνεχίζει και δείχνει της Γερμανίας;
6
Leon IV (mk4) / ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ LEON FR TOY 2020
« Τελευταίο μήνυμα από leon fr white στις 07-02-2025, 15:18:21 »
Παίδες καλησπέρα
Εφερα το αυτοκίνητο απο γερμανία και στο navigation θέλω να φορτώσω χαρτη της Ελλάδας-έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το κανω?

ευχαρισώ!
7
Leon IV (mk4) / Αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά
« Τελευταίο μήνυμα από kompinadoros στις 04-02-2025, 19:02:18 »
Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο το Seat Leon e-hybrid fr plus έκδοση. Η ερώτησή μου είναι αν θα έπρεπε να έχει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά. Επίσης στο infotainment δεν υπάρχει επιλογή για την αναγνώριση ορίων ταχύτητας. Αυτό είναι έξτρα; Γενικά εκτός από τα led φώτα και την οροφή τι άλλο έρχεται σαν στάνταρ εξοπλισμός σε αυτή την έκδοση;
8
Εκδρομές SEATCLUB / Εκδρομή 2025.
« Τελευταίο μήνυμα από Σταυρος στις 15-01-2025, 06:32:03 »
Γεια χαρά σε όλους....
Έχω μια πρόταση για εκδρομή βόρεια Ελλάδα......το ξέρω είναι λίγο μακρυά για τους νότιους,αλλά οποίοι ενδιαφέρονται ας μου πούνε για δούμε αν και πόσοι μαζευόμαστε,ώστε να την οργανώσουμε την εκδρομή.
Σκέφτηκα λοιπόν για Βέροια Έδεσσα Παλιό Άγιο Αθανάσιο και Νυμφαίο......φαντάστηκα μέρος.....πολύ ωραίες διαδρομές.....
Ακούω αν υπάρχει ενδιαφέρον....
9
Leon IV (mk4) / Απ: Οθόνη 8", χρήση και ιδιότητες
« Τελευταίο μήνυμα από JohnnyB στις 29-12-2024, 19:07:28 »
 :ok:
10
Leon IV (mk4) / Απ: Οθόνη 8", χρήση και ιδιότητες
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 29-12-2024, 03:21:16 »
Πήρα το AA Wireless και ησύχασα!

Ούτως ή άλλως ήθελα ασύρματη σύνδεση, δεν λέει να μπαζοβγάζεις το βύσμα κάθε φορά που θέλεις ένα χάρτη κλπ.
Συνδέθηκε μια χαρά, κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή του AA Wireless και όλα ρυθμίστηκαν απλά και ωραία.
Το μόνο που διαπίστωσα πως έπρεπε να κάνω, ήταν να σβήσω το κινητό από το σύστημα του αυτοκινήτου και να το ξανα-καταχωρήσω (μικρό το κακό), γιατί με την προηγούμενη καταχώρηση δεν το έβλεπε ούτε με το AA Wireless.
Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10