Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Leon IV (mk4) / Απ: Αποτομα και Ξαφνικα Φρενα σε Seat Leon FR E-Hybrid
« Τελευταίο μήνυμα από nikdev στις 25-10-2025, 13:39:07 »
Εχουν συμβει κατι τετοια τραγικα με την audi σε παλιοτερης γενιας front assist

Sent from my iPhone using Tapatalk
2
Leon IV (mk4) / Αποτομα και Ξαφνικα Φρενα σε Seat Leon FR E-Hybrid
« Τελευταίο μήνυμα από AlexIoa στις 25-10-2025, 09:46:09 »
Καλημέρα σε όλους,

Έχω στη διάθεσή μου ένα Leon FR E-Hybrid 2 μήνες τώρα. Ξαφνικά χτες κατά την πορεία του οχήματος με σχετικά χαμηλή ταχύτητα 30km/h πατήθηκαν τα φρένα μόνα τους…… κοκάλωσε το αμάξι….. έχασα το φρένο από τα ποδιά μου….. παιδιά τρελάθηκα σας λέω!!!! Πως δεν καρφώθηκε από πίσω μου ο άλλος ο οδηγός. Μπροστά μου δεν είχα άλλο αμάξι. Βέβαια παρατήρησα μέσα στη σύγχυσή μου και στο βρισίδι που έτρωγα ότι ήταν ένας πεζός άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο. Λες να τον έπιασα η κάμερα και να κοκάλωσε; Δεν ξέρω τι έχει γίνει…. Από χτες απενεργοποιώ μαζί με το lane assist και το front assist. Θεωρώ ότι το front assist είναι υπεύθυνο για αυτή τη συμπεριφορά. Έχετε κάποια άποψη;
3
Leon IV (mk4) / Απ: Full Link
« Τελευταίο μήνυμα από s..Leontas στις 19-09-2025, 17:20:33 »
Επανέρχομαι στο θέμα.Εδω Θεσσαλονίκη το κόστος ενεργοποίησης στην αντιπροσωπεία είναι 450€.Εξω που ρώτησα στον Μαυροφρυδη στην Ωραιοκάστρου μου είπε 300€ και ότι θα χρειαστεί να αφαιρεθεί ή ολόκληρη η οθόνη ή κάποιο εσωτερικό της εξάρτημα(δεν κατάλαβα πολύ καλά ποιο), να τα στείλει κάπου??? και σε μερικές μέρες να είναι το full link , έτοιμο.Εστω και τα 300€ μου έπεσαν πολλά και δεν προχώρησα.Εχει κάποιος φίλος κάνει ενεργοποίηση στην Θεσσαλονίκη με χαμηλότερο κόστος ή γενικά δεν παίζει κάτι τέτοιο?
4
Leon IV (mk4) / Απ: service εκτός αντιπροσωπείας
« Τελευταίο μήνυμα από s..Leontas στις 07-09-2025, 18:15:31 »
Όσον αφορά τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λάδια castrol 5w30 LL μπουζί ngk φίλτρο λαδιού και αέρα Mann και φίλτρο καμπίνας Valeo ενεργού άνθρακα.Πιστευω πως είναι ανταλλακτικά που καλύπτουν τις προδιαγραφες
5
« Τελευταίο μήνυμα από disino στις 02-09-2025, 22:48:14 »
Θεωρητικά, αν πηγαίνεις σε αδειοδοτημένο συνεργείο και χρησιμοποιείς γνήσια ανταλλακτικά ή των ίδιων προδιαγραφών, η εγγύηση ισχύει κανονικά.

Δες εδώ: https://www.gocar.gr/news/feed/41221,pote_xanw_thn_eggyhsh.html

Στην πράξη, αυτό περιέχει κι ένα ρίσκο αν υπάρξει μια σοβαρή ζημιά, βέβαια. Γιατί, αν δε δεχθεί να σε καλύψει η εταιρεία, άντε να βρεις το δίκιο σου...
6
« Τελευταίο μήνυμα από DimitrisAlteaxl στις 02-09-2025, 18:40:56 »
Έχω ακούσει ότι εάν σου τοποθετούν γνήσια ανταλλακτικά σε ανεξάρτητο συνεργείο η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά τώρα εάν σου έβαλε κινεζικές νομιζω ότι μπορούν να πατήσουν πάνω σε αυτό και δεν το βλέπω να ξεμπερδευεις εύκολα εάν ποτέ χρειαστείς κάλυψη εγγύησηςη διάφορα σε χρήμα είναι πολύ μεγάλη πάντως και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα άλλου εκτός αντιπροσωπείας αλλά σε γνώστη της μάρκας του αυτοκινήτου μου
7
Leon IV (mk4) / service εκτός αντιπροσωπείας
« Τελευταίο μήνυμα από s..Leontas στις 30-08-2025, 15:13:48 »
Καλησπέρα σε ολους
Έφτασε λοιπόν η ώρα για το service των 60000km και ελαβα τηλεφώνημα απ την αντιπροσωπεία για τον προγραμματισμό.Ο άνθρωπος της Seat μου ειπε επακριβώς "το κόστος ειναι ΔΥΣΤΥΧΏΣ στα500€".Τιν ρώτησα τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το service και μου απάντησε γενική επιθεώρηση αλλαγή λάδια φίλτρο,μπουζι φίλτρο αέρα και καμπίνας.Του απάντησα πως ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν θα κλεισω το ραντεβού και εκανα το service σε ανεξάρτητο συνεργείο με συνολικό κόστος 220€.Ηθελα να ρωτήσω αν έχει πληρώσει κανείς αυτό το service των 500€ και του φάνηκε φυσιολογικό ή είμαι εγω περιεργος?Το συνεργείο by the way μου είπε πως η εγγύηση συνεχίζει να ισχύει κανονικά! Αλήθεια ψέματα δεν ξέρω,θα ήθελα την γνωμη σας
8
Συναντήσεις Β. ΕΛΛΑΔΑΣ / Απ: Συναντηση μελων απο Β.Ελλαδα.
« Τελευταίο μήνυμα από Gregkon στις 24-08-2025, 10:21:41 »
Αν γίνει κάποτε κάτι είμαι μεσα
9
Συναντήσεις Β. ΕΛΛΑΔΑΣ / Απ: Μέλη απο Σέρρες.
« Τελευταίο μήνυμα από Gregkon στις 24-08-2025, 10:20:17 »
Και εγώ συντοπίτησ παιδιά
10
Leon IV (mk4) / Απ: Βλάβη με σύμβολο ελατήριο στο κόντραν
« Τελευταίο μήνυμα από antonis 1.8dsg στις 21-07-2025, 19:48:41 »
Sori μπερδεύτηκα
Το έχεις και στην υπογραφή  :xa:
Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10