Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Εκδρομές SEATCLUB / Εκδρομή 2025.
« Τελευταίο μήνυμα από Σταυρος στις 15-01-2025, 06:32:03 »
Γεια χαρά σε όλους....
Έχω μια πρόταση για εκδρομή βόρεια Ελλάδα......το ξέρω είναι λίγο μακρυά για τους νότιους,αλλά οποίοι ενδιαφέρονται ας μου πούνε για δούμε αν και πόσοι μαζευόμαστε,ώστε να την οργανώσουμε την εκδρομή.
Σκέφτηκα λοιπόν για Βέροια Έδεσσα Παλιό Άγιο Αθανάσιο και Νυμφαίο......φαντάστηκα μέρος.....πολύ ωραίες διαδρομές.....
Ακούω αν υπάρχει ενδιαφέρον....
2
Leon IV (mk4) / Απ: Οθόνη 8", χρήση και ιδιότητες
« Τελευταίο μήνυμα από JohnnyB στις 29-12-2024, 19:07:28 »
 :ok:
3
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 29-12-2024, 03:21:16 »
Πήρα το AA Wireless και ησύχασα!

Ούτως ή άλλως ήθελα ασύρματη σύνδεση, δεν λέει να μπαζοβγάζεις το βύσμα κάθε φορά που θέλεις ένα χάρτη κλπ.
Συνδέθηκε μια χαρά, κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή του AA Wireless και όλα ρυθμίστηκαν απλά και ωραία.
Το μόνο που διαπίστωσα πως έπρεπε να κάνω, ήταν να σβήσω το κινητό από το σύστημα του αυτοκινήτου και να το ξανα-καταχωρήσω (μικρό το κακό), γιατί με την προηγούμενη καταχώρηση δεν το έβλεπε ούτε με το AA Wireless.
4
« Τελευταίο μήνυμα από JohnnyB στις 14-12-2024, 20:21:30 »
To reset your SEAT CONNECT settings via the infotainment system, tap on the Menu button and then select Setup. Now tap on Factory Settings and then choose if you want to reset your entire SEAT CONNECT configuration or only one part (e.g. Media)

https://www.youtube.com/watch?v=ODveoMioluc

reset όλα (εκτός του χρήστη - στο fabia γίνεται).

για το κινητό :
Each Android Smartphone may vary, however, we have attached the general settings below.

Goto the Settings App.
    Select "System"
    Select "Advanced"
    Select "Reset Options"
    Select "Reset Network Settings"

https://www.androidpolice.com/reset-network-settings-android-ios/
5
« Τελευταίο μήνυμα από Giannis20VT στις 12-12-2024, 19:11:37 »
αν και δεν γνωριζω αρκετα απο την 8αρα οθονη, σου στελνω ενα λινκ με αρχεια που ισως ταιριαζουν για να κανεις update το software της.
Δεν γνωριζω ποια version εχεις, αλλά αν εχει ενδιαμεσα μεχρι την τελευταια version πολλά Updates, πρεπει να κανεις αρκετα απο αυτα, δεν μπορεις να πας απο το πολύ παλιο στο πιο προσφατο.

6
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 11-12-2024, 02:36:26 »
Το αστείο είναι ότι το κινητό μου λέει πως συνδέθηκε στο Android Auto, ενώ το αυτοκίνητο πως δεν μπόρεσε.

Όταν λες reset το car infontainment, εννοείς το πάτημα του κουμπιού για 20 sec για να γίνει reboot, ή να σβήσω το τηλέφωνο από την μνήμη;
Και τα Network Setings του κινητού, τι ακριβώς να γίνει reset?

Καλύτερα το Wireless Adapter, δεν θα χρειάζεται να βάζω το καλώδιο USB στο τηλέφωνο. Το προτιμώ 1000 φορές αν αυτό λύνει το πρόβλημα.
7
« Τελευταίο μήνυμα από JohnnyB στις 10-12-2024, 20:46:38 »
CAR SETUP > SETTINGS > GENERAL >  PREFFERED SERVICE κάνε το μερικές φορές auto / off και μπορεί να παίξει.

Όλα τα νέα samsung έχουν προβλημα με τα VAG 22+ . Στο fabia της γυναίκας μου (2023) το έλυσα έτσι κάνοντας reset το car infotainment + network settings του κινητού.

Άλλοι στο νετ παραπονιούνται ακόμη και κάποιοι το έλυσαν έμμεσα με κάποιο wireless adapter : https://www.aawireless.io/
8
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 04-12-2024, 00:00:37 »
Είχα 5 χρόνια το κινητό, είπα να το αλλάξω.
Οπότε από το S10e της Samsung έκανα το "άλμα" στο S23+.
Όλα καλά, το τηλέφωνο μεγαλύτερο (για να το βλέπω πιο άνετα  :xa: ), η εφαρμογή Samsung Switch μετάφερε τα πάντα, οπότε πήγα να ενημερώσω και το αυτοκίνητο.
Το βρήκε, διάβασε τον τηλ κατάλογο, έφτιαξα τα αγαπημένα, όλα καλά.

Και στο τέλος έβαλα το καλώδιο USB για να συνδέσω και το Android Auto.
Αμ δε! Το αυτοκίνητο μου έλεγε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί :gkrrrrr:
Έβαλα δίπλα δίπλα τα 2 τηλ, έφτιαξα τις ρυθμίσεις του προγράμματος ακριβώς τις ίδιες με το παλαιό, αλλά αρνείται πεισματικά να συνδεθεί!

Και είπα πριν ... ενσκήψω στα βάθη του Android, να ρωτήσω μήπως είχε κάποιος ανάλογες ... περιπέτειες, και αν ναι, πως τις έλυσε.

9
« Τελευταίο μήνυμα από disino στις 14-11-2024, 19:53:05 »
:xa: :xa: :xa:

Για τόσο κακόγουστο με έχεις ;  :laughing:

Ό,τι και να κάνεις, εργοστασιακό δε θα είναι. :smartass:

Αναμένω να δω αποτελέσματα. :smokeing:
10
« Τελευταίο μήνυμα από alexkots στις 14-11-2024, 18:51:39 »
Μην το κάνεις αυτό με τα κουμπιά! Θα το κάνεις τσίρκουλο! :fear: :fool: :xa:
:xa: :xa: :xa:

Για τόσο κακόγουστο με έχεις ;  :laughing:

Πάντα ήμουν υπερ της λειτουργικότητας. Και αυτή η "μόδα" με τις οθόνες και την έλλειψη κουμπιών, δεν είναι μόνο μη λειτουργική, είναι και επικίνδυνη ...
Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10