SeatClub.gr

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / NEWS - STATEMENTS => Ενημερωτικά Δελτία => Μήνυμα ξεκίνησε από: SEATCLUB στις 20-12-2004, 13:45:38

Τίτλος: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 20-12-2004, 13:45:38


Σκοπός του συγκεκριμένου είναι να αποτελέσει το βήμα μέσω του οποίου θα κοινοποιούνται στο εξής επίσημα οι διάφορες ενέργειες και ανακοινώσεις του Seat Club.

Η Διαχείριση του Seat Club
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 23-05-2007, 22:54:21
Σας ανακοινώνουμε ότι μετά από την έκταση που πήρε το θέμα με τα 2 μέλη μας τον Koza και τον Faster στο θέμα της δυναμομέτρησης και κατόπιν συζητήσεων με τα μέλη της Διαχειρηστικής ομάδας, γίνονται Ban (προσωρινός αποκλεισμός λογαριασμού) από τις δημόσιες συζητήσεις μας για 10 ημέρες.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι για την απρεπή συμπεριφορά που είχαν εκατέρωθεν, για την μη τηρήση των κανονισμών λειτουργίας σχετικά με το περιεχόμενο δημοσιεύσεών τους στο  Seat Club.

Το να κανονίζουμε κόντρες μέσου της δημόσιας συζήτησης του Seat Club και να γίνονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς την ομάδα Διαχείρισης ή μεμονωμένων προσώπων αυτής επειδή προασπίζουν τους κανόνες της δημόσιας συζήτησης δεν θα επιτρέπεται  σε καμία περίπτωση,  εκθέτοντας  έτσι το συγκεκριμένο club στα μάτια οποιουδήποτε αναγνώστη.
Οι δημόσιες συζητήσεις μας είναι για να διάγουν την φιλία την όρεξη μας για ασχολία με τα αυτοκίνητα μας και όχι για να αμαυρώνουν την εικόνα του Seat Club σε όλους όσους εκείνους που παρακολουθούν τις συζητήσεις μας είτε είναι μέλη είτε όχι.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 16-06-2007, 22:51:47
Ανακοινωνεται στα μελη του  SeatClub η οριστικη διαγραφη του μελους bab απο το forum.

Οι λογοι που οδηγησαν σε αυτη την κινηση.
Ενα μηνα πριν περιπου ειχε κλειδωθει (ban) ο λογαριασμος του ΚΟΖΑ και Faster , για λογους που ειχαν αναφερθει σε αλλη ανακοινωση.
Το μελος bab υπερασπιστηκε τις πραξεις των παραπανω μελων, χωρις οπως να αναφερει να τους γνωριζει.
Ομως οπως φαινεται απο εδω http://seatclub.gr/forum/index.php?topic=12996.420, παρευρισκοταν μαζι τους σε τυχαια (οπως αναφερει) συναντηση. Βεβαια αυτο ανακοινωθηκε απο τον ιδιο κατι μερες μετα οπως φαινεται απο την ημερομηνια ποσταρισματος.
Στο συγκεκριμενο ποστ , κατηγορουνται μελη του Seatclub οτι "καρφωσαν" την συνεννοηση τους για δοκιμες και οτι η Τροχαια τους εγραψε.

Υστερα απο συνεχεις ερωτησεις τοσο στο forum οσο και μεσω προσωπικων μηνυματων, ζητηθηκαν πληροφοριες που θα βοηθαγαν στο να βρεθει αν καποιος εκμεταλλευεται τη φιλοξενια του forum για δικο του οφελος. Απαντησεις δεν λαβαμε ποτε και αν μας ζητηθει απο εμπλεκομενους, θα παραθεσουμε τι λαβαμε σαν απαντηση.

Οι αοριστες κατηγοριες για μελη του φορουμ, βγηκαν στην επιφανεια απο το μελος bab υστερα απο μια εβδομαδα και υστερα απο το κλειδωμα των λογαριασμων των μελων KOZA, Faster. Οπως βλεπετε και στο παραπανω link, το συγκεκριμενο μελος γραφει για κλησεις της Τροχαιας. Μια βασικη μας ερωτηση ηταν για ποιο λογο δεν αναφερθηκε την χρονικη στιγμη της βεβαιωσης της οποιασδηποτε παραβασης αλλα οτι ενημερωθηκε ( υστερα απο μια εβδομαδα ) οτι και ο ιδιος γλυτωσε την αφαιρεση διπλωματος (το πως το εχει αναφερει ο ιδιος).

Καθοσον δεν λαβαμε ποτε εξηγησεις απο το μελος bab για τα λεγομενα του, ΧΩΡΙΣ να εχει κλειδωθει ο λογαριασμος του και να συνδεεται κανονικα στο φορουμ (αποστελλοντας μονο προσωπικα μηνυματα) , θεωρουμε ομοφωνα σαν Διαχειριστικη ομαδα οτι στοχος του ηταν η δημιουργια εντυπωσεων και η δυσφημηση του κλαμπ ή ορισμενων μελων αυτου. Ετσι αποφασιστικε και η οριστικη διαγραφη του απο το φορουμ του seatclub.

Αναλογες κυρωσεις θα υπαρχουν σε οποιαδηποτε αλλη αοριστη κατηγορια για το seatclub.


Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 11-07-2007, 15:23:00
Ανακοινώνεται το κλείδωμα λογαριασμου του αναφερόμενου στο θεμα μέλους για 5 ημέρες.

Τις τελευταιες μερες δημιουργηθηκε θέμα κακού συντονισμου επειδη αρμοδιος συντονιστης εκανε παρατηρηση σε μη τηρηση κανονισμων του φορουμ, με αποτελεσμα να δεχτει φραστικη επιθεση και να απαντησει αναλογα.
Δοθηκε η ευκαιρια στο να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα, αλλα η εριστικοτητα συνεχιτηκε με το παρακατω
Μόνο εξάτμιση ή έχεις και κάποιο πρόγραμμα ?? Πόσο κόστισε η εξάτμιση ?? Προσοχή όμως γιατί ίσα που ακουμπάμε τις παρυφές του topic !!

Το θέμα μιλα για αναβαθμιση cupra II  με Revo, εγινε ολοκληρη φασαρία στο να μη γραφτει κατι εκτος θέματος και πολλα ποστ διαγραφτηκαν. Αντ'αυτου και παρολο που ανακοινωθηκε οτι η συνεχιση οφ τοπικ δημοσιευσεων θα διαγραφουν χτες βραδυ, είχαμε την παραπανω δημοσιευση.  Εκτος θεματος, εριστικοτητα στην τελευταια προταση και αδιαφορια στα γραφομενα των συντονιστων και των κανονισμων του φορουμ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 17-01-2008, 14:14:53
Ενημερώνονται τα μέλη του forum ότι το μέλος lexus αποκλείεται από τις συζητήσεις του SEATCLUB για ένα μήνα.
Αν με την επάνοδό του επαναληφθεί η ίδια συμπεριφορά, θα διαγραφεί οριστικά.

Αιτία η αποστολή αλλεπάλληλων προσωπικών μηνυμάτων (πμ) διαφημιστικού περιεχομένου σε μέλη του forum κατά παράβαση των κανονισμών που διέπουν την ομαλή λειτουργία του seatclub/forum.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-02-2008, 01:34:44
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαγραφή του μέλους Crystallin.
Oι λόγοι αυτής της διαγραφής είναι αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς συμπεριφοράς του εν λόγου μέλους  κατ' επανάληψη, παρά τις κατ' επαναληψη συστάσεις ή παρατηρήσεις από μέλη της Διαχείρισης με δημόσια σύσταση, με προσωπικά μηνύματα και  μέσω msn ύστερα και απο μέλη του seatclub που επαναλαμβάνουν αναφορές στους αρμόδιους συντονιστές ή στον διαχειριστή του forum για συμπεριφορά που θίγει την προσωπικότητά τους.

Παράθεση
Η ομαλή λειτουργία του SEATCLUB-Forum επαφίεται πρώτα απ΄ όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.

Παράθεση
Oι δημοσιεύσεις στο φόρουμ αυτό, και η ενεργή συμμετοχή σε αυτό οφείλουν να συμφωνούν με τους ακόλουθους κανόνες οι οποίοι θεσπίστηκαν με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλότερης δυνατής διεξαγωγής των συζητήσεων, την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες κανονισμούς.

Ειδικότερα, στο SEATCLUB-Forum δεν επιτρέπεται:

4.   Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting). Επιθέσεις σε άλλους χρήστες, Moderators ή Αdministrators, θα αντιμετωπίσουν μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το άτομο για αποφυγή επανάληψης.

5.   Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο SeatClub Forum είτε με προσωπικό μήνυμα


Παράθεση
Την εφαρμογή των κανόνων χρήσης του SEATCLUB-Forum επιτηρούν οι Administrators/Moderators . Οι Administrators/Moderators  είναι μέλη του SEATCLUB-Forum με κάποια επιπλέον δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ο ρόλος τους είναι κατά την απόλυτη κρίση τους η διαπίστωση των περιπτώσεων μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του Forum και η λήψη των αντίστοιχων αποτρεπτικών και επανορθωτικών μέτρων. Πρέπει να τονιστεί ότι όλοι αυτοί οι κανόνες δεν είναι κάθε αυτό απαγορεύσεις αλλά μάλλον όρια που έχουν τεθεί για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του SeatClub .

Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του SEATCLUB-Forum,  μπορούν, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης:
1.   Να συστήσουν στους παρεκτρεπόμενους χρήστες τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης του SEATCLUB-Forum, και ενδεχόμενα να επαναλάβουν τη σύστασή τους αυτή (δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα)

5.   Σε περίπτωση επανειλημμένης και συστηματικής παραβίασης των κανόνων χρήσης από κάποιο χρήστη, καταρχήν να προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να απαγορεύσουν στο χρήστη τη συμμετοχή του στο SEATCLUB-Forum
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 27-02-2008, 01:00:20
Το SEATCLUB ανακοινώνει την διαγραφή του μέλους axilleasFR. Mαζί διαγράφονται και οι 2 νέοι λογαριασμοί που ανοίχτηκαν με τα ονόματα bascom & axilleaFR.

Βάση των κανονισμών του forum το μέλος axilleasFR πριν λίγους μήνες είχε αποκλειστεί με την αιτιολογία της ειρωνικής και επιθετικής  συμπεριφοράς έναντι άλλων μελών.
Δυστυχώς αυτή τη στάση την επανέλαβε και αποκλείστηκε από τη δημόσια συζήτηση για δεύτερη φορά με το ίδιο αιτιολογικό.
Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτή τη συμπεριφορά και κατά παράβαση των κανονισμών για ακόμη μια φορά, άνοιξε νέους λογαριασμούς μετά τον αποκλεισμό του με nicknames bascom & axilleaFR.
Συνέπεια της επιθετικής συμπεριφοράς έναντι άλλων μελών, των αόριστων κατηγοριών για μέλη της Διαχειριστικής ομάδας και το άνοιγμα παράλληλων λογαριασμών κατά την περίοδο του αποκλεισμού του, οι 3 προαναφερθέντες λογαριασμοι διαγράφονται οριστικά και το ίδιο θα ακολουθηθεί σε κάθε παρόμοια περίπτωση.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 23-03-2008, 02:39:14
Ενημερώνονται τα μέλη ότι το μελος Pkourkoulop θα αποκλειστεί από την δημόσια συζήτηση για 60 ημέρες.
Οι λόγοι βρίσκονται κυρίως στην ευθεία επίθεση προς μέλος της Διαχείρισης σε προηγούμενη δημοσίευση αυτού, που αφορούσε τρόπο γραφής στη δημόσια συζήτηση.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο μέλος είχε εξηγηθεί ο λόγος της παρέμβασης αλλά παρόλα αυτά θεώρησε σωστό να επιτεθεί στο μέλος της Διαχείρισης , κατηγορώντας το μάλιστα για εμπάθεια.
Η συμπεριφορά του αποκλειόμενου μέλους προκάλεσε και την ενόχληση και άλλων μελών που σε δύο τουλάχιστον θέματα έβλεπαν την άστοχη αυτή συμπεριφορά να αποτελεί εμπόδιο της συζήτησης που αναπτυσσόταν.
Το αποκλειόμενο μέλος είχε αποκλειστεί και κατά το παρελθόν επίσης για επιθετικη συμπεριφορά και ειρωνικά σχόλια έναντι και άλλων μελών.
Για τους παραπάνω λόγους αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε αυστηρότερο αποκλεισμό εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς.

Τα μέλη της Διαχείρισης.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 21-05-2008, 19:34:34
Σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες η Διαχειριστική Ομάδα έλαβε τις ακόλουθες αποφασεις.

Σχετικά με το μέλος Marmaras.
Η αναίτια επίθεση εναντίον μελών του forum καθώς και η προσβλητική στάση απέναντι στα μέλη αυτού (Διαχείριση και Μελών του seatclub) οδηγεί στο έπ'αόριστο κλείδωμα του λογαριασμού του.
Δόθηκε η δυνατότητα στο συγκεκριμένο μέλος να αιτιολογήσει τη στάση του , ακόμα και με τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Δυστυχως δυο μέρες τώρα απάντηση δεν δόθηκε ούτε φαίνεται η διάθεση να γίνει κάτι τέτοιο.
Στην περίπτωση που επιθυμεί από εδώ και πέρα να δώσει κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά του, αρκετά μέλη της Διαχείρισης είμαστε ανοικτά στον να το ακούσουμε και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Σχετικά με το μέλος Panos 20vt.
Ο λογαριασμός του κλειδώνεται για ένα μήνα. Η διάρκεια εγγραφής ενός μέλους στο forum δεν είναι θέμα επαναλαμβανόμενης επίδειξης προς νεότερα μέλη. Μετά την επισήμανση αυτή από τη Διαχείριση, θα περιμέναμε να γίνει κατανοητή αυτή από το συγκεκριμένο μέλος και όχι να υπάρχει επίθεση για το πνευματικό επίπεδο και την σταδιοδρομία αυτής.

Σχετικά με το μέλος toympano.
Για τον Γιωργο αποφασίστηκε να μην συνεχίστει η συμμετοχή του στην ομάδα της Διαχείρισης για λόγους που αφορούν αμιγώς θέματα συντονισμού και τίποτα άλλο. Προφανώς η απόφαση μας αυτή να τον στενοχώρησε και σε συνάρτηση με την ένταση στην οποία βρέθηκε να ζήτησε στη συνέχεια να αποχωρήσει από το κλαμπ γενικότερα. Ενημερώνονται τα μέλη για την ορθότητα των πραγμάτων καθώς είχε εννοηθεί ότι κάποιοι έδιωξαν τον Γιώργο από το κλαμπ. Ο Γιώργος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος για όλους όσους τον έχουν γνωρίσει και η συμμετοχή του στο κλαμπ είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς. Ελπίζουμε να αναθεωρήσει την άποψη του για την μη συμμετοχή του στο κλαμπ και να μην προβεί στις καταστάσεις που μας έχει αναφέρει ότι θα προχωρήσει προκειμένου να διαγραφεί.

Σχετικά με γεγονότα παρόμοια που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον το μόνο που μπορούμε να σας πούμε για την ώρα είναι πως λίγη εγκράτεια από όλους δεν έβλαψε ποτέ. Σε περίπτωση που δεν θα εισακούγονται τα γραφόμενα των μελών της Διαχείρισης όμως, οι κυρώσεις θα υπάρξουν για όλους.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 27-05-2008, 13:05:02
Επιβάλλεται αποκλεισμός χρήστη στο μέλος acid για 2 μήνες για επιθετική συμπεριφορά και ειρωνικά σχόλια προς τη Διαχείριση και το σύνολο του seatclub.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 07-06-2008, 13:12:41
Επιβάλλεται αποκλεισμός χρήστη στο μέλος Leon 1.8 Tsi για 3 μήνες για επιθετική συμπεριφορά έναντι άλλων μελών και για παρόμοια συμπεριφορά έναντι συστάσεων μέλους της Διαχείρισης.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 09-06-2008, 23:34:38
Επιβάλλεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση του seatclub στο μέλος auto porfiris για 10 ημέρες.

Οι κανονισμοί του seatclub/forum αφορούν όλα τα μέλη ανεξαιρέτως και οι συστάσεις της ομάδας Διαχείρισης σχετικά με την επαγγελματική ενασχόληση ορισμένων θα πρέπει να εισακούονται επίσης από όλους.

Από τη στιγμή που επαναλαμβανόμενες συστάσεις κατά το παρελθόν φαίνεται να μην εισακούστηκαν και για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι αυτές εφαρμόζονται επιλεκτικά σε αυτά τα θέματα, η ομάδα Διαχείρισης  αναγκάσθηκε εκ των πραγμάτων να  πάρει αυτή την απόφαση.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 12-06-2008, 02:06:36
Διαγράφηκε ο χρήστης paranomos καθώς ανήκει σε ενεργό μέλος του κλαμπ.

Λόγο συγκεκριμένων περιστάσεων, η Διαχειριστική ομάδα αποφάσισε να μην επιβάλει τώρα τις προβλεπόμενες κυρώσεις στο εν λόγο μέλος, για καλό των υπολοίπων μελών.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, με το πέρας των υποχρεώσεών του προς τα μέλη, θα υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 15-06-2008, 23:22:23
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 2 μήνες του μέλος CrazyPistons εξαιτίας επιθετικής στάσης έναντι μελών συντονισμού και άλλων μελών.

Επίσης επαναλαμβάνουμε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις για τη συμπεριφορά του και στο μέλος toympano μετά το πέρας των υποχρεώσεων του έναντι των άλλων μελών. 
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 18-06-2008, 17:22:58
Έγινε διαγραφή του μέλους MIXALISFR 150 και αποκλεισμός 15 ημερών του χρήστη TAKIS FR, καθώς οι εν λόγο λογαριασμοί ανήκουν στον ίδιο χρήστη.

Τα μηνύματα του μέλους ΜΙΧΑLISFR 150, θα διαγράφουν για ευνόητους λόγους.

Θέλουμε να επισημάνουμε στο μέλος TAKIS FR, ότι αν δεν συμμορφωθεί, την επόμενη φορά ο αποκλεισμός θα είναι μεγαλύτερος.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 27-06-2008, 12:05:18
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 15 ημέρες στο μέλος yiannis31 εξαιτίας επιθετικής στάσης στην δημόσια συζήτηση έναντι του μέλους enigma.

Στο μέλος enigma, γίνετε αποκλεισμός χρήστη για 10 ημέρες, γιατί απάντησε στην επιθετική συμπεριφορά του μέλους yannis31.

Προσωπικές αντιπαραθέσεις, δεν αφορούν το φόρουμ και τα μέλη του και προσπαθήστε να τις αφήσετε εκτός αυτού.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 18-07-2008, 18:37:31
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 30 ημέρες στο μέλος giannakis_25 εξαιτίας επιθετικής στάσης και εξύβρισης μέλους στην δημόσια συζήτηση.

Στο μέλλον, οι κυρώσεις θα είναι αυστηρότερες.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 28-08-2008, 01:16:15
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 90 ημέρες στο μέλος toympano εξαιτίας πολλαπλών παραβάσεων.

Ο αποκλεισμός καθυστέρησε μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις που είχε σε ορισμένα μέλη.

Γίνετε αποκλεισμός χρήστη από την δημόσια συζήτηση για 180 ημέρες στο μέλος Marmaras για επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά έναντι μελών, Συντονιστών και Διαχειριστών του φόρουμ.

Του δόθηκε ο χρόνος να αιτιολογήσει την πράξη του, αλλά κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 16-09-2008, 23:27:25
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 20 ημέρες στο μέλος SPAIDERMAN6 για αναίτια εξύβριση έναντι μέλους.

Όσο κι αν διαφωνούμε με τα γραφόμενα κάποιου, οφείλουμε να το διατυπώνουμε κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς!!!
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 20-09-2008, 21:16:19
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 100 ημέρες στο μέλος ulysses για την μη συμμόρφωση του στις υποδείξεις Διαχειριστών σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 01-10-2008, 09:36:35
Ενημερώνονται τα μέλη του forum ότι στο μέλος sonia(sonia20-grace κτλ) έγινε διαγραφή σε όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε.

Αιτία η αποστολή αλλεπάλληλων spam mail, σε μέλη του forum κατά παράβαση των κανονισμών που διέπουν την ομαλή λειτουργία του seatclub/forum.

Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 06-10-2008, 00:43:22
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 15 ημέρες στο μέλος Dont_Panic εξαιτίας προκλητικών-προσβλητικών εκφράσεων έναντι μέλους.

Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 2 μήνες στο μέλος Leon 1.8 Tsi εξαιτίας επιθετικής και προκλητικής συμπεριφοράς έναντι μελών, παρά τις συστάσεις Συντονιστών.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο μέλος έχει την ίδια συμπεριφορά και αν ακολουθήσει και τρίτη, η διαγραφή του θα είναι αναπόφευκτη.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 16-10-2008, 20:58:19
Γίνεται αποκλεισμός χρήστη από τη δημόσια συζήτηση για 15 ημέρες στα μέλη VAGLEON20VT4 και nkyp για την μεταξύ τους αντιπαράθεση, παρά τις συστάσεις μελών Συντονισμού και Διαχείρισης.

Ομοίως γινεται αποκλεισμός για ένα μήνα στο μέλος tzak ύστερα από τη χρησιμοποίηση του φόρουμ μόνο για εξυπηρέτησή του σε πώληση αντικειμένων, είτε μέσω συζήτησης είτε με μηνύματα, παρά τις συνεχείς συστάσεις μελών της Διαχείρισης.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-11-2008, 18:58:54
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους LEON KAI PALI LEON για 90 μερες εξαιτίας της συμπεριφοράς σχετικά με πρόκληση-πρόσκληση για ανοίγματα στο δρόμο καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του έναντι άλλων μελών σχετικά με το θέμα. Τονίζεται οτι οποιαδήποτε νέα πρόκληση - πρόσκληση για "κoντρες" στο δρόμο , θα έχουν μηδενική ανεκτικότητα για τον οποιοδήποτε.

Επίσης γίνεται αποκλεισμός 10 ημερών στα μέλη Dilesiotis , Mihalis Fr καθώς απάντησαν σε πρόκληση του ανωτέρω μέλους.
Σε επανάληψη παρόμοιας συμπεριφοράς θα υπάρχουν επίσης αυστηρές ποινές.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: Vaggelis στις 16-12-2008, 21:33:07
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους toumpano για 90 ημέρες.

Οι διαφορές του με μέλη της Διαχείρισης θα πρέπει να μην αποτελούν πηγή προστριβών με αυτούς και τη δημιουργία προβλημάτων στην υπόλοιπη δημόσια συζήτηση και κατ'επέκταση στα μέλη αυτής.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 06-02-2009, 18:00:00
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους nkyp όπως και του μέλους giorgos_dr για 15 ημέρες.

Όσο κι αν διαφωνούμε με τα γραφόμενα άλλων μελών του κλαμπ και με τα μέλη της Διαχειριστικής ομάδας οφείλουμε να το διατυπώνουμε κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς και να ακολουθούμε τους κανονισμούς που έχουμε αποδεχτεί κατά την εγγραφή μας!!!
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 10-02-2009, 11:29:50
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους Cosmic από το φόρουμ του SeatClub μετά και από τα ανυπόστατα  μηνύματα και απόψεις που εξέφρασε δημοσίως το εν λόγο μέλος.


Γίνεται αποκλεισμός για 1 μήνα στο μέλος Kokos21 ύστερα από τα απαράδεκτα σχόλια του περί μη δημοκρατίας στο SeatClub και ύπαρξης κατάλοιπων της Χούντας.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όλους ότι το SeatClub διέπεται από κανονισμούς που όλοι μας έχουμε αποδεχτεί κατά την εγγραφή μας. Στην Δημοκρατία υπάρχουν κανονισμοί για όλους.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 10-02-2009, 20:23:23
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους  VAGLEON20VT4  για 10 ημέρες λόγο υβριστικών σχολίων έναντι άλλου μέλους μέσο π.μ .

Γίνεται αποκλεισμός του μέλους  xtreme dynamic για 5 ημέρες  λόγο ειρωνικών σχολίων και χαρακτηρισμών μέσο π.μ .



Όλα τα μέλη οφείλουν να είναι καθόλα  εντάξει και στα προσωπικά τους μηνύματα . Η ομάδα διαχείρισης δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει τι γίνεται ακριβός μέσο των προσωπικών μηνυμάτων και γι αυτό οι εν λόγο κυρώσεις είναι πάντα για παραδειγματισμό και τίποτα παραπάνω στους εμπλεκόμενους.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 02-03-2009, 12:21:05
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους  xtreme dynamic για 10 ημέρες λόγο μη συμμόρφωσις με τους κανονισμούς και τις παραινέσεις των Διαχειριστών, δημιουργώντας συνεχώς  εντάσεις σε θέματα του φόρουμ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 15-03-2009, 00:14:40
Γίνεται αποκλεισμός για 30 ημέρες  στο μέλος Kokos21 λόγο δημιουργίας δεύτερου λογαριασμού πράγμα που απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-06-2009, 18:48:31
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους  xtreme dynamic λόγο μη συμμόρφωσις με τους κανονισμούς και τις παραινέσεις των Διαχειριστών, δημιουργώντας συνεχώς  εντάσεις σε θέματα του φόρουμ προκαλώντας τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με χαρακτηρισμούς , όπως επίσης χρησιμοποιώντας  τον ίδιο λογαριασμό από δύο ή περισσότερα άτομα.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 22-06-2009, 21:06:41
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους groove54 για 160 μέρες. Άτομα που σπιλώνουν υπολήψεις και κατηγορούν άτομα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο έτσι απλά για να προκαλούν εντυπώσεις θα αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή από την Διαχείριση του κλαμπ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 16-09-2009, 21:31:13
Γίνετε αποκλεισμός στα παρακάτω μέλη:

LEON KAI PALI LEON: 200 ημερών, για προκλήσεις μελών και σχεδιασμό παράνομων αυτοσχέδιων αγώνων.

astalavista:Επ'αόριστον αποκλεισμό. Διότι ήταν διπλός λογαριασμός

Antonis_Cupra:7 ημερών, διότι απάντησε στις προκλήσεις.

Κύριοι, οι ανοχές της Διαχειριστικής ομάδας σε παράνομες ενέργειες είναι μηδενική!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-01-2010, 13:20:56
Γίνετε αποκλεισμός στα παρακάτω μέλη:

leon_1600 , xristoforos .



Λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις παραινέσεις των Συντονιστών του φόρουμ . Οι κανόνες είναι ακριβώς ίδιοι για όλους μας .Πρέπει να σεβόμαστε κάθε συνομιλητή του φόρουμ και περισσότερο να τηρούμε τους κανόνες αυτού του φόρουμ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-01-2010, 13:46:48
Γίνεται διαγραφή του μέλους LEON16VLC αφού είναι ο δεύτερος λογαριασμός του αποκλεισμένου προ ολίγου μέλους leon_1600 .

Δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους και να γίνονται σεβαστεί .Στην επόμενη φορά ο αποκλεισμός θα κρατήσει περισσότερο.

Ομοιώς και ο TDI 4X4
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-03-2010, 01:12:28
Γίνετε αποκλεισμός του μέλους adrenaline για 5 ημέρες λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις παραινέσεις των Συντονιστών του φόρουμ  σχετικά με ανοίγματα με άλλα αυτοκινητα.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 13-03-2010, 09:56:50
Γίνεται αποκλεισμός του MadBoost απο το SeatClub. Σεβόμενοι την ιστορία και το κύρος του κλαμπ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να αφήνουμε τον κάθε ένα που ονομάζεται ''ερασιτέχνης'' να παίζει και να πειραματίζεται δημόσια με τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν επαγγελματίες του χώρου που φιλοξενούμε στο κλαμπ μας και που σίγουρα θα μας βοηθήσουν και θα μας δώσουν εμπεριστατωμένα την γνώμη τους.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 24-03-2010, 01:02:52

Γίνεται αποκλεισμός του Panos 1.8 TSI απο το SeatClub για ενα μηνα

Θα πρέπει να γίνεται κατανοητό από όλους ότι οι αναφορές των μελών της Διαχείρισης για την υπενθύμιση ή την τήρηση των κανονισμών του φόρουμ, γίνονται για λόγους διεξαγωγής της ομαλής λειτουργίας της δημόσιας συζήτησης του και μόνο.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-04-2010, 23:57:21
Γίνεται αποκλεισμός του SAVAS απο το SeatClub για ενα μηνα

Θα πρέπει να γίνεται κατανοητό από όλους ότι οι αναφορές των μελών της Διαχείρισης για την υπενθύμιση ή την τήρηση των κανονισμών του φόρουμ, γίνονται για λόγους διεξαγωγής της ομαλής λειτουργίας της δημόσιας συζήτησης του και μόνο.

Οι επιθέσεις εναντίον τους και οι προσβολές ακόμα και με χαρακτηρισμούς είναι απαράδεκτοι και έτσι θα αντιμετωπίζονται.

Το κυριότερο όμως που θα πρέπει να σκεφτεί το μέλος SAVAS είναι οτι άτομα που έχουν ειδικότητα που αμοίβεται από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με αυτή, αξίζουν περισσότερο σεβασμό. Αν μη τι άλλο το να αναφέρεται πως δεν δίνει σε κανέναν λόγο και δε συζητά με κανέναν που δεν έχει τις δικές του γνώσεις, φανερώνει ασέβεια έναντι των υπολοίπων μελών που η εγγραφή τους στο seatclub περιλαμβάνει ΚΑΙ την λήψη γνώσης και πληροφοριών γύρω από τον χώρο της αυτοκίνησης και ότι άλλου προκύπτει από αυτή.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 18-07-2010, 17:57:15
Λόγω εκ παραδρομής αμέλειας δεν αναφέραμε τον αποκλεισμό του μέλους vazelos@ibiza για δύο μήνες.Ο αποκλεισμός του είχε να κάνει με την συνεχόμενη ειρωνική συμπεριφορά σε μέλη της Διαχείρισης.

Εαν συνεχίσει να δημιουργεί νέους λογαριασμούς θα ακολουθηθούν οι κανονισμοί και θα διαγραφεί από το φόρουμ.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 05-09-2010, 18:10:57
Γίνεται αποκλεισμός του aggelos fr από το SeatClub για ένα μήνα. Χαρακτηρισμοί για άλλα μέλη του κλαμπ δεν χωρούν εδώ μέσα.Σεβαστείτε και τα μέλη και το κλαμπ το ίδιο.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 06-09-2010, 11:58:21
Παρατείνεται ο αποκλεισμός του aggelos fr από το SeatClub για ένα μήνα ακόμα (σύνολο 2 μήνες) λόγο ύπαρξης δεύτερου λογαριασμού με το nickname k03s.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 07-09-2010, 10:54:16
Ενεργοποιήθηκε ξανά ο λογαριασμός του stelio20vt .Μας ενημέρωσε πως δεν έχει κάποια σχέση με άλλα μέλη του κλαμπ.

Διαγράφεται ο προσωρινός λογαριασμός που άνοιξε ( gatoni ).
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 15-11-2010, 15:34:04
Παρατείνεται ο αποκλεισμός του aggelos fr από το SeatClub για ένα μήνα ακόμα (σύνολο 2 μήνες) λόγο ύπαρξης δεύτερου λογαριασμού με το nickname k03s.

Γίνεται αποκλεισμός του aggelos fr ή κ03s ή gazis επ αόριστον λόγο ύπαρξης και τρίτου λογαριασμού.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 24-11-2010, 09:28:09
Γίνεται αποκλεισμός του PJ από το SeatClub για δύο μήνες. Η αποστολή π.μ με στόχο την προσέλκυση πελατείας και διαφήμιση προϊόντων απαγορεύεται ρητός.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 15-12-2010, 16:49:15
Το μέλος fanisfr αποκλείστηκε από τη Δημόσια συζήτηση του φόρουμ εξαιτίας απαξιωτικών φράσεων και επίθεσης προς συντονιστή που ενημέρωνε για τους κανονισμούς που διέπουν αυτή.
Ο αρχικός αποκλεισμός ήταν μια εβδομάδα.
Γίνεται επέκταση του αποκλεισμού στον ένα μήνα εξαιτίας της δημιουργίας δεύτερου λογαριασμού με το όνομα mixalisboca
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 18-12-2010, 18:48:19
Το μέλος marios-arta αποκλείστηκε από τη Δημόσια συζήτηση του φόρουμ για ένα μήνα.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους οτι Απαγορεύεται ρητά η οργάνωση εκδρομών-αγορών-συνεστιάσεων και η αναφορά σε ανάλογα θέματα μέσα από την κοινότητα από τρίτους πλην της Διαχειριστικής Ομάδας.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 04-03-2011, 17:18:56

Το μέλος marios-arta αποκλείστηκε από τη Δημόσια συζήτηση του φόρουμ δια παντός.
Η επαναληψη συμπεριφοράς, η οποία είχε φέρει και τον προηγούμενο αποκλεισμο στο λογαριασμό του μελους, φανερωνει ελλειψη σεβασμου προς τους κανονισμους που τηρουν τα υπολοιπα μελη του seatclub.

Επιπροσθετα θα θελαμε να ενημερωσουμε οτι σε περιπτωση που διαπιστωσουμε πως και αλλα μελη συνεχισουν να υποτιμουν την νοημοσυνη μας πρωτα απο ολα και την προσπαθεια των μελων του seatclub στο συνολο του κατ' επεκταση, θα υποστουν αναλογες κυρωσεις των πραξεων τους.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 04-03-2011, 18:53:30
Εγινε αποκλεισμος και του λογαριασμου SECA μιας και ανοιχτηκε σαν δευτερος λογαριασμος του marios-arta.
Το ιδιο θα γινει και με οποιονδηποτε αλλον θα ανοιχτει.

Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 05-03-2011, 18:36:17
Εγινε αποκλεισμός και του λογαριασμού zourlathka μιας και ανοιχτηκε σαν τρίτος λογαριασμος του marios-arta.
Το ιδιο θα γινει και με οποιονδήποτε αλλον θα ανοιχτεί.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 18-03-2011, 12:13:42
Εγινε αποκλεισμός και του λογαριασμού nikos_gr1 μιας και ανοίχτηκε σαν τέταρτος λογαριασμός του marios-arta.
Το ιδιο θα γινει και με οποιονδήποτε άλλον θα ανοιχτεί.
Άντε να δούμε... :annoyed_h4h:


   
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 19-05-2011, 01:10:41
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη lEONs για 15 μέρες για απρεπή συμπεριφορά και συγκεκριμένα παραβίαση των κανονισμών στο καφενείο των φιλάθλων.
Η συνεχής  επανάληψη τέτοιας συμπεριφοράς,(μετα απο αρκετές παρατηρήσεις)  φανερωνει ελλειψη σεβασμου προς τους κανονισμούς και σε ολα τα μέλη της κοινότητας.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-05-2011, 14:51:55
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη giannis89_10 για 15 μέρες για απρεπή συμπεριφορά και συγκεκριμένα παραβίαση των κανονισμών στο καφενείο των φιλάθλων.
Οι κανονισμοί είναι σαφείς.-
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-05-2011, 18:24:35
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη ibiza@3kala μιας και ανοίχτηκε σαν δεύτερος λογαριασμός του giannis89_10.
Ο αρχικός αποκλεισμός ήταν μια 15 μέρες.
Γίνεται επέκταση του αποκλεισμού στις 25 μέρες.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 30-05-2011, 22:29:36
Μετα απο επικοινωνία με τον  giannis89_10 δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και παραμένει ο αρχικός αποκλεισμός των 15 ημερών και αποκλεισμό τον άλλον λογαριασμών
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 21-06-2011, 13:36:43
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη mihanikos 5 μέρες και του χρήστη George_NL 15 μέρες.
Και οι δυο τους είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά στο Δήμος και Πολιτεία με υποτιμητικά σχόλια για το πρόσωπο του καθενός. Η  ποινή έχει να κάνει με την βαρύτητα των λεγόμενων του κάθε μέλους.
Καλό είναι ΟΛΟΙ να αναθεωρήσουν την συμπεριφορά τους με βαση τον υγιή διάλογο.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 21-06-2011, 19:54:21
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη mihanikos 5 μέρες και του χρήστη George_NL 15 μέρες.
Και οι δυο τους είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά στο Δήμος και Πολιτεία με υποτιμητικά σχόλια για το πρόσωπο του καθενός. Η ποινή έχει να κάνει με την βαρύτητα των λεγόμενων του κάθε μέλους.
Καλό είναι ΟΛΟΙ να αναθεωρήσουν την συμπεριφορά τους με βαση τον υγιή διάλογο.

Λόγο λάθους που έγινε στο κείμενο η ποινή είναι 15 μέρες ΚΑΙ στα 2 μέλη
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 24-06-2011, 09:07:18
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη St0LiS 2 μέρες για προκλητική συμπεριφορά στο Καφενείο των Φιλάθλων
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 29-06-2011, 23:08:23
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη nick10 15 μέρες λόγο υβριστικού- απειλητικού μηνύματος. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Σε απειλές ή υβριστικά σχόλια δεν υπάρχει ουδεμία ανοχή.


Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 18-07-2011, 00:16:59
Γίνεται αποκλεισμός του aggelos fr ή κ03s ή gazis επ αόριστον λόγο ύπαρξης και τρίτου λογαριασμού.
Μετά απο αρκετό καιρό αποκλεισμού και αμοιβαίες εξηγήσεις η διαχειριστική ομάδα αποφάσισε να δοθεί μια ευκαιρία ακόμα και έτσι επανέρχεται ο aggelos fr. Οι άλλοι λογαριασμοί παραμένουν απενεργοποιημένοι.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 02-08-2011, 23:40:10
Εγινε αποκλεισμός του    MaRtoRelL για 1 (ενα) μήνα λόγο κρυφής επαγγελματικής ενασχόλησης και προσπάθειας να αποκτήσει κρυφά πελάτες μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-09-2011, 14:54:29
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη stylatos για 15 μέρες για προκλητική συμπεριφορά και παραβίαση των κανονισμών.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 10-11-2011, 14:31:48
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη gerwn για 15 μέρες για υβριστικά σχόλια
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-11-2011, 10:08:31
Έγινε αποκλεισμός του disino απο την συμμετοχή του στην δημόσια συζήτηση για 30 μέρες.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 20-11-2011, 21:57:37
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους lEONs για 7 ημέρες εξαιτίας προκλητικής συμπεριφοράς.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 25-11-2011, 10:22:18
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη gerwn για 15 μέρες για υβριστικά σχόλια
Έγινε αποκλεισμός του disino απο την συμμετοχή του στην δημόσια συζήτηση για 30 μέρες.
Και οι 2 αποκλεισμοί λήγουν. Το μήνυμα εστάλη σε όλους οπότε δεν υπάρχει άλλο λόγος για ''ποινή''.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-12-2011, 19:57:48
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους lazarosleon1  για 10 ημέρες εξαιτίας προκλητικής συμπεριφοράς.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 22-12-2011, 22:04:24
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους lEONs  για 15 ημέρες εξαιτίας προκλητικής συμπεριφοράς.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 11-01-2012, 09:55:09
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους tasos025 για 7 ημέρες εξαιτίας επανειλημμένης προκλητικής συμπεριφοράς.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: LEONtokardos στις 22-02-2012, 23:44:27
Γινεται αποκλεισμος του μέλους giannis89_10 για ενα μηνα.

Αρκετες φορες τονιστηκε απο Διαχειριστες και Συντονιστες να μην υπαρχουν συμπεριφορες που προκαλουν ενταση καθως επισης και η τακτικη της προκλησης.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 21-05-2012, 10:05:31
Έγινε αποκλεισμός του χρήστη giorgos19 2 μέρες για ειρωνεύτηκα σχόλια.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 23-07-2012, 09:50:15
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους leontas225  για ενα μηνα για προκλητική συμπεριφορά και παραβίαση των κανονισμών.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 17-09-2012, 18:51:46

Γίνεται αποκλεισμός του χρήστη Thodoris_20V για μή τήρηση κανονισμών, επιθετική συμπεριφορά και ύβρεις κατά συντονισμού.


ΥΓ. Οσοι δεν τους καλύπτει ο χώρος του Seatclub και κατ'επέκταση οι κανονισμοί του, να μην το χρησιμοποιούν.
Επίσης αναφέρεται ότι το Seatclub τηρεί τους δικούς του κανονισμούς και όχι τους κανονισμούς άλλων φορουμ, πόσο μάλλον τους κανονισμούς που ο καθένας πιστευει οτι μπορεί να τηρεί με βάση τα προσωπικά του πιστεύω.
 
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 17-10-2012, 09:36:49
Γίνεται αποκλεισμός του χρήστη dimitris34 δια παντός  για μή τήρηση κανονισμών της κοινότητας.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 02-01-2013, 17:57:18
Γίνεται αποκλεισμός του χρήστη Thodoris_20V 15 ημερών, για μή τήρηση κανονισμών και ειρωνική στάση κατά συντονισμού κατ εξακολούθηση.

Οσοι δεν τους καλύπτει ο χώρος του Seatclub και κατ'επέκταση οι κανονισμοί του, να μην το χρησιμοποιούν.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: SEATCLUB στις 25-07-2013, 17:20:48
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους ovria για 30 ημέρες εξαιτίας επανειλημμένης προκλητικής συμπεριφοράς.
Τίτλος: Απ: Αποκλεισμός Μελών
Αποστολή από: giannis20vt4 στις 28-06-2015, 17:15:12
Γίνεται αποκλεισμός του μέλους aggelosfr
 για 30 ημέρες εξαιτίας επανειλημμένης προκλητικής συμπεριφοράς και ειδικά προς μέλη